Evliyim. Her gece eski sevgilim rüyamda :(

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
18
33
Arkadaslar son bi haftadir gözümü kapatsam eski sevgilimi goruyorum ruyamda. Evliyim bir yil oldu kpss hazirligi filan evde gecti bu senem psikolojik mi diyorum. Mutluyum aslinda ama ruyamda gordugum icin sabahta aklimda oluyor ister istemez. Mutsuz muyum acaba diyorum. Cok sacma bi donemden geciyorum bi haftadir her gece gordum. Gun icinde dalsam yine goruyorum. Artik bisey mi oldu diye korkmaya basladim. Evliligime de zarar verecek bu durum. Bu gece durduk yere aglamaya basladim esim sakinlestirdi. Gun icinde de aklima gelmesine sebep oluyor bu durum. Eski gunleri hayirliyorum.Napabilirim sizce?

Yapiyorum ama bir yildir gun boyu evdeyim gercekten zor bi donemden geciyorum. Kafamda kendi kendime mi kuruyorum bilmiyorum ama gece gorunce gunduz de surekli aklima geliyo

Yapiyorum ama bir yildir gun boyu evdeyim gercekten zor bi donemden geciyorum. Kafamda kendi kendime mi kuruyorum bilmiyorum ama gece gorunce gunduz de surekli aklima geliyo
Sen kendini böyle gece gördüm gündüzde aklıma geliyor diye şartlarsan gelir tabi
Gece rüyaydı gördün bitti
Bu kadar
Çalışmaya başlayınca dün geceki rüyayı düşünmeye fırsatın olmaz gerçi

Ne olursa olsun siz evlisiniz.. kendinizi kontrol edicek olan da sizsiniz.. sürekli onu düşündükçe rüyanıza girip durur tabiki.. beni görcek haliniz yok ya :)))

Rüyalara çok anlam yükleme
Tutki bişey oldu
Sanane
El olmuş artık
Üstünde düşünmemeye çalış
Zor bi surec atlattim evlenirken. Evli oldugumu ogrendiginde cok perisan oldu annesi filan aramisti o donem beni. Tuhaf zamanlardi aslinda ona karsi sevgim de bitmemisti. Olamadigimiz icin ayrildim. Aldatma kufur vs. Esimle xok mutluyum sukur olsun ama bi haftadir surekli melankolik bi haldeyim. Durduk yere yasamam gerek hayat bu degilmis gibi hissediyorum. Yazdim ya bi yildir evdeyim farkli sehire yerlestigim icin arkadas ortamim da yok. Bu bunalimdan belki de nasil bi care bulcam bilmiyorum

Desene kabus görüyorsun
Şükret bak
Şuan boynuzları parlatıp üstüne küfür yediğin başka bir hayatı yaşıyor olabilirdin

Hımmm düzenli huzurlu rutin hayat boğmuş sizi aksiyon arıyosunuz :)) bi ailenizin yanına gidin bikaç hafta ayrı kalın eşinizle bakın nasıl özlüycelsiniz..

Aldatma ve küfür diyosunuz böyle bi adama mı özlem duyuyosunuz yapmayın Allah aşkına.. eşinize haksızlık saygısızlık bu.. eşinizle başbaşa bi şeyler yapın bi renk katın hayatınıza.. yani eşinize odaklanın

abartmayın allah aşkına evli barklı kadınsınız altı üstü ruya bilinçli olan bişey değil ki... biraz ailenize gidin eşinizide özlemiş olursunuz durduk yere kendinizi bunalıma sokmayın

Anlamadigim bir sey var. Evlenip farkli sehre yerlesenler uzerinden birkac yil gecmesine ragmen neden cevre edinemiyor anlamiyorum. 1 sene olmus ve hala arkadasim yok diyorsunuz. Arkadas edinememek sizin sorununuz. Evlenince neden asosyal kimlige burunuyor bu hatunlar? Kpssye 24 saat calismiyorsunuz sanirim. Gun icinde cikin parka gidin oyun oynayan cocuklari izleyin yuruyus yapin. Cafeye gidip cay icin. Kitapcilari gezin ne bileyim gunun bir iki saatini disarida gecirin. Gerci 1 senede arkadas edinemeyen birisi yalniz basina etkinlik de yapmak istemez. Baskalarina bagimli yasayan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
Ayrica daha eskisini unutamadan kocanizla nasil evlilik yoluna girdiniz? Inat ugruna mi?

Aynisi bana hamileligimin ilk baslarinda oldu hamile kaldim nasil olduysa aklima düşüverdi.. ama bir sure sonra geciyor kafani dagitmaya calis ben oyle yaptim.. sonra hic hatirlamiyorsun bile.. sende insallah kazanirsin da her sey yoluna daha fazla girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…