- 22 Kasım 2021
- 5
- 1
- 27
Arkadaşlar merhaba 24 yaşındayım 1.5 senelik de evliyim. Eşimle üniversitede tanıştık yaklaşık 1.5 senelik sevgililik döneminden sonra evlendik. Evlendiğimizde eşim yeni mezundu. Benimde okulu bitirmeme 1 sene vardı bu yaz bende bitirdim. Evlenmeden önce her şey güzeldi geçirdiğimiz vakitler yapmak istediğimiz şeyler hep ortaktı ve keyif alıyorduk. Kariyer hedefinde birbirimize destek veriyorduk. Fakat evlendikten sonra işler değişti. Eşim istediği işin bu iş olmadığı söyledi ve bana pek birşey sormadan işten ayrıldı. O meslekten soğuyunca bana desteği de kesti. Ben genede mezun olunca hedefimin peşimden gittim ne derse desin. Bu süreçte ben çok ısrar edince tekrar denedi ve 6 ay sonra gene ayrıldı. sürekli işten ayrılma ve ara ara işsiz parasız dönem geçirmelerimiz oluyor. Daha bir kez tatile gitmişliğimiz yok. Artık tatili geçtim beraber geçirdiğimiz vakit bile yok. Bu olaylar beni çok yıprattı. Bunun yanında çok eleştiren kolay kolay beğenmeyen ve memnuniyetsiz birine dönüştü. Herşey sorun alışveriş yapmamız arkadaşlarımızla görüşmemiz. Ben ona çok tolerans verirken o bana hiç vermiyor bunu farkettim. Bu yazda aslında korunmama rağmen hamile kaldım. İş durumları yüzünden istemiyordum bu yüzden hamile kalmak beni sevindirmedi. Şimdi 6 aylık oldu. Mutlu bir hamilelik geçirmiyorum. Eşimle iletişimimiz sevgimiz bitmiş gibi birbirimizden soğumaya başladık. Onun memleketinde olmak ne bileyim bu evde olmak bana huzur vermiyor. Ailem bana destek oluyor her konuda fakat yanlış bir karar boşanma onları çok üzecek biliyorum. Ayrıca bir çocuğumuz olacak ona ne olur düşünmeden edemiyorum. Bebekle ilgili bile ortak kararlar alamıyoruz. Bu haftada herşey kötü gidiyorken covide yakalandık evde karantinadayız. Ne yapmalıyım nasıl sabretmeliyim ne yaparsam düzelir lütfen bana yardımcı olun. İşin içinden çıkamazsam psikolojik destek almayı düşünüyorum.