- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
-
- Konu Sahibi Bebekler44
Ohoooooooeli değmiyor ama sanalda kim bilir neler dönüyor..
Cocuk yapınca eşiyle yatmış oluyor muEşinizin önceden hatalar yaptığını söylemişsiniz. Her insan hata yapabilir ama affedilir bır Hataysa eğer öyle yola devam edilir. Üstüne 2 çocuk yapmışsınız o eşinizden. siz kendinize bahaneler arıyorsunuz sadece. Baya baya da aldatiyorsunuz yani
Hayatı şu an bu kadar toz pembe görmeyi bırakın bi an önce gerçeğe bakın ,nerden biliyorsunuz bu adamın 6 ay sonra değişip kocanız gibi olmayacağını ??
Evlenip tekrar böyle bi hata yaparak ancak kendinizi ateşe atmış olursunuz ,şu an size her şeyi vaad edip ,prenses gibi hissettirip sonra kül kedisine dönüşmeyeceğinizi nerden biliyorsunuz ?
Allah aşkına aklınızı başınıza toplayın ,kimse elin karısını alıp da kendine hanım yapmaz ..
Siz o heyecandan ne yaptığınızın bile farkında değilsiniz. Her şey gelip geçici ,aşk da geçer ,pişmanlığınızla ortada kalmayın diye yazıyorum
Hayır adamda evliAdam bekar kadın evli
Hayır adamda evli
Bekarmış.o bekar
Benim bir tanidigim varHadi iddiaya girelim. Bu hanimefendi esinden boşanır (bosanirsa eger tabi) , sonra o konustugu adam yuzune bile bakmaz. Gelir konu acar aglar burda
Neden linç olsun, zina yok bisey yokBak lütfen rica ediyorum linc is loading olmasin bu sefer
Tansiyonum oynadı yahu.Adama acıdım vallah zavallı . Allah kurtarsın bu kafından onu
Aynen yasocum katılıyorum sana .
Bahane de hazır savunma daAllah Allah adam boşanmak istemiyor diye boşanmamak mı olur git dilekçeni ver. İşin bahanesini bulmuşsunuz
Midesiz yaratıklar Ben sanmiyorum ama ya Imkansiz Evli barkli kadinla/adamla gorusup kendi esini aldatan biri kesinlikle sonraki evliligine de sadik kalmayacak Bu 2+2=4 kadar kesin benceBenim bir tanidigim var
Kocasını gorumcesinin kocasıyla aldattı
Sonra kocası bunu boşadı gorumcesi de haliyle
Sonra gitti gorumcesinin kocasıyla evlendi mutlu mesut yaşıyorlar nasıl olabiliyorsa böyle bişey !
Boşanmıyormuş ki adamBaşkasıyla konuşmak, görüşmek de aldatmak değil mi?
Ne yapacaksanız boşandıktan sonra yapın.
Şu an eşinizi gayet de aldatıyorsunuz.
Boşuna vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
Vuran vuruyor işte,kocişimle kardeş gibiyiz meali...Tansiyonum oynadı yahu.
Annelik duygusu olan bir kadın, evlatlarına bu kötülüğü (babalarını aldatan anne) nasıl yapar, bu damgayı nasıl vurur?
Aklım havsalam almıyor
BekarHayır adamda evli