- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
- Konu Sahibi Bebekler44
Üzülüyormuş ablası ondan yani..Allah Allah adam boşanmak istemiyor diye boşanmamak mı olur git dilekçeni ver. İşin bahanesini bulmuşsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülüyormuş ablası ondan yani..Allah Allah adam boşanmak istemiyor diye boşanmamak mı olur git dilekçeni ver. İşin bahanesini bulmuşsunuz
Valla ya. Adama aldattığını söyle boşanırBahane de hazır savunma da
Aaaa o zaman ayrılmak olmaz abla yazık adam üzülmesinÜzülüyormuş ablası ondan yani..
HeyecanAsıl niyetiniz nedir onu söyleyin.
Ablam, İnan böyle söyleyenlerin hepsi yalan söylüyor.Vuran vuruyor işte,kocişimle kardeş gibiyiz meali...
Vicdan dedi birde...Aaaa o zaman ayrılmak olmaz abla yazık adam üzülmesin
O cepte canım. Neden buraya yazdı onu soruyorumHeyecan
vicdan gruptan ayrıldı ♀Vicdan dedi birde...
Şu insanlar neden birbirine sülük gibi yapışır anlamıyorum ya. Kadın boşanmak istediğini söylemiş kaç kere ama adam boşanmıyor, inanılmaz. Böyle saçma sapan yapışkanlar yüzünden insanlar mutsuzluğa hapsoluyor. Bıraksa kadın belki yeni bir hayata başlayacak, mutlu olacak. Arabesk ruh hepimizi tüketiyor.
Aynen sanki hepsi sekse kapalı tü kaka modunda..Ablam, İnan böyle söyleyenlerin hepsi yalan söylüyor.
Ağzımı bozmak istemiyorum
Kötü yola düşmediğini tasvip edelim diye kendine destekçi arıyorO cepte canım. Neden buraya yazdı onu soruyorum
Nere gitti kara vicdan.vicdan gruptan ayrıldı ♀
O zaman let the linç beginKötü yola düşmediğini tasvip edelim diye kendine destekçi arıyor
onu ben de merak ediyorum ne duymak istiyorO cepte canım. Neden buraya yazdı onu soruyorum
En son AR DAMARIIIIII diye bağırıyordu ama çatlamış ulaşamadıNere gitti kara vicdan.
Kendisi dava açabilir.Boşanmıyormuş ki adam
Duygusal baskı yapıyor belki de. Ben sevgili olduğum insanlarla bile ayrılırken yaşadım bunu. Öyle şeyler söylüyorlar ki berbat hissettiriyorlar. Sevseydin gitmezdin, yalancısın, oyuncusun minvalinde. Burada da kaç kere böyle ayrılık konusu okudum. Sanki bir kere evlenen, sevgili olan mezara kadar gitmek zorunda sanan bir kesim var. Boşanmak isteyen birine neden inatla hayır beni bırakma denir anlamıyorum. Duygu ve mantığın çatışması çok zor bir şey konu sahibine kızamıyorum ben herkes linç etmiş ama ne bileyim.. linç edilecek kadar haksız bulamadım.Kadin istese bosanma dilekcesini verebilirdi. Cekismeli olsa bile kac tane ayrilan kadin var. Kadin sadece baskasinin güvencesi olmadan rahatini bozmak istemiyor.
Damarlar çatladı artıkEn son AR DAMARIIIIII diye bağırıyordu ama çatlamış ulaşamadı
Bu nasıl saçma ve mide bulandırıcı bi cümleeşimi abi gibi görmeye başladım