evliyim başkasına aşık oldum elimde olmadan çok üzgünüm

İşte o an aşkın ateşi sarıyor anlamıyorlar
Ama annenin bunu düşünmesi lazım bekar adam ne anlar

Ama karşılıklı sürekli ağlıyorlarmış Mistik hanım hiç mi önemi yok?
Valla ağlayan insan görünce bi düşünüyorum, hangi çıkarını kaybetmemek için ağlıyor,ne için ağlıyor?

Adam da evdeki hizmetçiyi kaybetmemek için ağlıyor. Kadın da seviyor beni zannediyor işte. Seven adam böyle mi olur? Karısıyla 1 yıldır münasebeti bile yok, sorsan seviyorum diyor. Kadının sevgilisi var, sorsan vicdanliyim, kocama acıyorum diyor.

eğer alternatif olmasaydı eşinizden boşanmayacaktınız hatta aklımıza gelmeyecekti. ve evlilikte aşk biter yerini saygı sevgi ve yılların hatrına bırakır. siz sanıyor musunuz ki o kişiyle evlenince sonsuz aşk sürecek şuan ulaşılmaz diye çekici geliyor. eşiniz bilse ne kadar yikilir. cocuklarinizda varmis yarın bir gün yaslandiginizda çocuklar büyüdüğünde annem bize bunu yaptı demeyecekler mi.

aşık olmanızı sevgiyi başka birinde bulmanızı vs anlarım ama kağıt üzerinde de olsanız evlisiniz ve bence eşinizi aldatmış sayılıyorsunuz aldatmak illaki fiziksel bişey demek değil bana göre. he eşiniz kendisinden sizi soğutmuş olabilir ama bunun tek çaresi boşanmak diğer kişiyle devam eder ya da etmezsiniz ama bir kere aldatmışsınız. ne olursa olsun kimse aldatılmayı hakketmez. bir kere kendinize saygınız olsun eşiniz boşanmak istemiyor olabilir ama sizi silah zoruyla yanında tutmuyorsa en fazla bir iki celse uzar bir kaç yıl mahkemelerde koşturursunuz ama mecbur boşanır.

Süsleyerek anlatmaniz bir seyi değiştirmiyor yalnız. Düpedüz aldatmak bu.

Ya mümkün mü 1 yıldır münasebet yok falan klasik bahaneler hepsi

dokunma falan yok kağıt üzerinde evliyiz yazdım ya ben gitmek istemiyorum bırakmıyor gözümün önünde otur çocuklara bak gitme bir yere diyor boşanma yok diyor ben ne yapayım
Dışarı çıkıp bir erkekle buluşacak kadar serbesteseniz korua kararı çıkarıp boşanma davası da açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…