• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliyim ama baskasini seviyorum

Kimseyi yargılamak gibi bi huyum yoktur. Ama bu aşk yüzünden aklını fikrini kaybetmiş kadınlardan tiksiniyorum. O adamın ne sucu var pis bi ilişkinin ortasına düşmüş. Çok yazık gerçekten...

Eski sevgiliniz heyecan arıyor, evli kadınla yasak ilişki, bir tür aşk-ı memnu. "Boşanayım evlenelim" deseniz gerisingeriye Almanya'ya topuklayacağına emin olabilirsiniz, denemesi bedava. Durduk yere sonunuz Bihter'e benzemesin derim.

Tüh reziller sizi:KK59:

Boşan sonra ne yaparsan yap.
Çocuğundanda mı utanmıyorsun , nasıl annesin?
Eşin duysa boşansanız.çocuğun neden diye sorsa , ben babanı aldattım diyebilecek misin?

Bu aralarda hep eşimi sevmeden evlendim konuları. .
Arkadaş anlamıyorum ki evliliği ne olarak görüyorsunuz da sevmediğiniz insanla evleniyorsunuz.
Bu bir dönem değil ki evliliğe ne olarak bakıyorsunuz bir ömür sevmedıgı insanla nasıl yaşarsın.
Birde insan sevmediği insandan nasıl çocuk yapar.
Ben sevmediğim insanla yolda saniyelik karşılassam bir sínir basar.
O adamı dusuneceginiz vakitleri çocuğunuza ayırın.
Yapmayın ya kendinize gelin.Ne hakkınız var sizi seven insana dogurdugun evladına bunu yapmaya.
Cahil denecek yaşta da değilsiniz.

tamam aşk tamam saygı duyuyoruz, yaşam şekli, senin hayatın vs...
peki nerede senin kendine saygın? Nerede otokontrol?
Biz safi duygulardan veya iç güdülerden oluşan yaratıklar değiliz ki böyle seçimler yapalım..
Eski sevgiliniz su an evli ise o da karısını aldatan bir adam.
Yok değilse evli bir kadına göz dikmiş bir adam.
(Adam dedim kusura bakmayın)
Hadi her şey yolunda gitti ve birliktesiniz ilk tartışmada işiteceğin laf,
Namuslu bir kadın olsaydın... diye başlar.

Bıçak gibi kes at meseleyi ve boşan, sevmediğin adamla evli kalma.

o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum..

Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum

yani yüzsüzsünüz bencilsiniz sizi sevdiği için eşinizi garanti görüyorsunuz?
sadece sizsiz yapamaz diye bırakamıyorsunuz yani?

geçin bacım bunları geçin! siz adamı garanti görüyorsunuz aldatmaya yiyen bi taraflarınız boşamaya yemiyor!
ayrıca neden yapamayacakmış sizsiz? bal gibi de yapar sen olmadan.

başkasına aşık olmayı gönül kaymasını asla kınamıyorum ama sizinki karakter eksikliği. aldatmak çok büyük bir ş...sizlik karaktersizlik vizyonsuzluk ahlaksızlıktır.
eli eline değmemiş bile olsa arkadaşlıktan öte bir hissiyatla kocandan başka bir adamla hem de belki bir umut görüşüyorsun.

sorsan bi de anasın sen! çocuk sahibi insansın, madem 14 yıldır başını yastığa koyduğunda aklında biri vardı da nasıl girdin o adamın koynuna da bir de çocuk yaptın?

kusura bakma ama sen seni seven bir adamdan iyi bir babadan ve çocuğundan olmaktan korkuyorsun.
bir de ev hanımıymışsın tabi belki para da kesilecek, kurulu düzen bozulacak amaan di mi?
terbiyesiz.

böyle insanlar bi de utanmadan sıkılmadan konu açıyor ya.

yine söylüyorum başka birini sevmeniz ayıp değil aşık olup boşanmak istemeniz ayıp asla değil
ama sizin yaptığınız ne kocanızdan ne aşkınızdan...
söyleyecek söz yok yaa mide bulandırıcı.

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
Pardon? Kocanı aldatıyosun arkasından iş çevirip sonra onun yüzüne bakıyosun. He bide kocanıda bırakamıyosun yardım istiyosun. Yazık

''O da bensiz yapamaz diye eşime söylemiyorum ''

diyorsunuz ya

Eşinize söyleyin bakalım sizsiz yapıyor mu yapamıyor mu :)
Katılıyorum arkadaşa bir dene. Hiç bir insan aldatılmayı kendine giydirmez. Gururuyla oynama adamın

Merhaba derdimi kimseyle paylasamiyorum oyuzden burada yazmak istedim biliyorum yaptigim yalnis bisey ama icinde cikamiyorum duygularima hakim olamiyorum..
14 yil once birini cok sevmistim ilk goruste asik oldugum ilk erkek di, 2 bucuk yillik bi iliskiden sonra ayrildik, ama bn onu deli gibi herseyden cok sevmeye devam adiyordum ondan vazgecemiyordum. onu unutabilmek icin baskasiyla cikmaya basladim ve 6 ayin icinde ic sevmedigim biriyle evlendim.. artik evleneli 8 yil ve 1 kizim var ama ben esimi hic sevemedim ama o beni cok seviyor ve onun icinde onu birakamiyorum.. gecen yil mayis ayinda eski sevgilimi gordum daha sonra beni aradi ve biraz bi konustuk ozaman yeniden anlamistmki ben onu unutamiyorum her 14 yildir her aksam yatagima yattigimda onu dusunerek uyuyorum, aklima her geldiginde agliyorum bogazima bir dugum dugumleniyor nefes alamiyorum.. ve daha sonra 2-3 defa gorustuk, daha sonra ara ara telefonda konusmaya devam ettik cunku Almaniya da calisiyordu ve 2 gun once gene geldi biz gene gorustuk neyapacagimi bilmiyorum ondan vazgecemiyorum sanki dunya onun yanindayken bana daha guzel oda bende vazgecemiyorum. Esimede bunu yapmak istemiyorum vijdan azabi cekiyorum oda bensiz yapamaz die birakamiyorum, bu cikmazin icinden cikamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz kizlar, psiholojik yardim almayi dusunuyorum artik..
öncelikle diger adam ile grşmeyi kes. cok ahlaklı bir adam olsa - evli oldugunu ögrendikten sonra hala aramaz sormaz.
sende tellerini acma.
cunku aklın karışmış belli.
eger boşanırsan inan cok cok cok cok mutsuz olacaksın. cunku iyi olsaydı şimdi sen bu adamla evli olurdun.
eşinde iyi biriymiş seni de seviyormuş ona bu nankorlugu yapma.

Gönül bu ben o kısmına bir şey diyemem. Silah zoruyla evlenmediğin gibi evliliğini de silah zoruyla sürdürmüyorsun. Kocanı geçtim kızına yazık.

Hep söyleyenleri yadırgardım ama işte bende söylüyorum: BOŞAN!!!

Konu fake midir nedir anlamadım ama ben burada eşe acıyorum. Yazık 8 yıldır bir yalancıyla evli. Ve kendinin sevildiğini mutlu olduklarını sanıyor adamcağız. Neden hep iyi insanların başına bu gelir?
O evliliği nasıl yaptın?
Bir şekilde yaptın neden çocuk doğurdun?
Yazdığın mesajda kızıma nasıl bakarım çocuğuma ne derim gibi bir tavır da göremedim demek ki çocuğunuza da yeterince değer vermiyorsunuz.
Şimdi görüştüğünüz adam sizin evli olduğunuzu biliyor mu? Bildiği halde görüşüyorsa da yazıklar olsun.

Turşu kurar gibi hayal kuruyonuz !! Evde kalacam diye hemen apar topar düşünmeden evleniyorsunuz sonrada başta kullanmadığınız o aklınızı kullanmaya başlayıp mutsuzum ben yeaeaaaağğğğğ ! Başkasını seviyorsun hımmm evliyken başkasına aşık olmana saygı duymamızı bide akıl vermemizi bekliyorsun! biz akıl vermeyelim sana kendi aklını kullanamayan başkasının emanet aklıyla nereye kadar gidecek ? Yazıp yazıp sildiğim daha nice kelimem var !!!!! Mitoz bölünme gibi çoğaldınız be

Back