canım kafanızı karışmak istemem inşallah çok mutlu olursunuz...
ama benim evliliğim çok mutsuz geçiyor
bazı şeyleri göz göre göre kabullenirsin ya hani gözün kör olur ya işte benim ki bu sebepten...
göz göre göre çevremdeki insanlar sen bu adamla yapamazsın dedikleri hald eben yaparım dedim...
ilk zamanlar katlandım seviyordum... çok zorlandım... bebeğimiz olsun dedik... oldu... çok şükür...
bebek olduktan sonra katlanılmaz bir hal aldı
canım benimkisi psikopat
evleneceğiniz insan da nelere dikkat edeceksiniz
oturmasını kalkmasını biliyor mu?
insan içine çıkmış mı?
insanlarla diyaloğu nasıl?
şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazıcam...
Evlilikten ve evleneceğinizi kişiden beklentiniz ne kadar az olursa o kadar hayal kırıklıksız ve o kadar mutlu olur insan.
İyi bir erkeğe dair pek çok hayalle bir işe girebilirz,fakat muhakkak ki 4/4 lük insan yoktur.
Evlilikten beklenen romantizm,ilgi,düşüncelilik beklentisi ne kadar yüksek olursa bu iş o kadar zora giriyor.
Çünkü bir zaman sonra evlilik sadece sevgi ve muhabbet ortaklığı oluyor.Beraberlik bir zaman sonra atılan çöp,dışarıda unutulup kuruyan bir peynirin derdine düşmek olabiliyor.
Ama evliliğe bu haliyle bile güzel yaklaşabilmek,beklentilerin az olmasıyla oluyor.
Çok ilgi bekleyen göremeyince mutsuz kalıyor,ben neden evlendim diyor,devam eden evlilikte monotonluktan şikayet ediyor.Çünkü bunu temenni ederek evlenmiş oluyor.
Romantizm arayanlar bir zamadan sonra aslında gerçek hayatın içindeki romantizmin esadında nadiren yakalanan bir ambiyans olduğunu bilmeden,hayatın ay ışığı altında dudak dudağa geçeceğini düşleyerek evlenince hayaller sua düşüyor tabi.
Evlilikte önemli olan en önemli şey bence evi ve evliliği çekip çevirme geçindirebilme çabası,başarısız olunan zamanlar olsa dahi samimiyetle evliliğine sarılmak,sadakat,samimiyet ve sahiplenme..
Bunlar varsa,gerisi olduğu zaman baş tacı,olmadığı zamanlarda da eşinin yanında nefes alıyor olmasına bile duacı olabilmek herşeyi çok pozitif kılacaktır inancındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?