nasıl kafamçokkarıştıyabangülüm: valla çok şey umdum ama b................k buldum
kuzuzuzubambino offff offfff doyasıya mutluluk... sevgi.... şefkat........umdum ama maalesef bulamadım
nasıl kafamçokkarıştı
severk mi evlendiniz baştan anlaşılmıyor mu?
canım kafanızı karışmak istemem inşallah çok mutlu olursunuz...
ama benim evliliğim çok mutsuz geçiyor
bazı şeyleri göz göre göre kabullenirsin ya hani gözün kör olur ya işte benim ki bu sebepten...
göz göre göre çevremdeki insanlar sen bu adamla yapamazsın dedikleri hald eben yaparım dedim...
ilk zamanlar katlandım seviyordum... çok zorlandım... bebeğimiz olsun dedik... oldu... çok şükür...
bebek olduktan sonra katlanılmaz bir hal aldı
canım benimkisi psikopat
evleneceğiniz insan da nelere dikkat edeceksiniz
oturmasını kalkmasını biliyor mu?
insan içine çıkmış mı?
insanlarla diyaloğu nasıl?
şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazıcam...
canım herkes bi değil bunu unutma..allah her zaman iyilerle karşılaştırsın işallah..
bugün evlilik yıldönümümüz 4 seneyi devirdik
mesela hiç birşey ummamayı öğrendim senağlama
siz birşeyler yapsanız utanıp daha sonra oda yapmaz mı ki acaba
yazdıklarınız çok doğru ama hepsini bir arada bulamıyoruzsblue aslında bu konuda söyleyecek çook sözüm var
kaldıki ben evliliğimde şanslı sayılan taraftayım
sevgi evt çok önemli ama körü körüne sevgiyle aşkla olacak şey değil evlilik o kadar çok dikkat edilmesi tartılması gereken şey varki
aile önemli değil diyenler kesinlikle aile birincil sırada önemli türk toplumunda bir kişinin ailesiylede birlikte evleniyorsunuz unutmayın
şevkatli biri mi
iyi bir baba olabilecek mi
çalışkan mı işini götürebilecek düzeyde mi ( maddi zorluklar belinizi bükecek hayata küstürecek )
disiplinli mi evde kendine düşen görevleri yapacak mı ( gün gelecek çöpü atmadın yine bu faturayı ödemeyi unutmuşsun kavgaları olacak )
sabırlı mı
sadık mı
sizinle vakit geçirmeyi seviyor mu
alkol gibi kötü alışkanlıkları varmı
sapkın istekleri var mı
bu liste uzaaaar da gider
elbette robot aramıyoruz kendimize kimse dört dörtlük değil ama ileride ne kendini nede karşı tarafı üzmemek içinden çıkılmaz durumlara düşmemek adına pembe gözlüklerden arınıp biraz daha dikkatli olunması taraftarıyım
allah herkesin bahtını açık etsin kimseye baba ocağını aratmasın inş
Bugün 17:51
adınıza çok mutlu oldum inşallah salıkla sıhatle alırsınız kucağınız abebişleriniziPamuKSekeR bende 6 buçuk aylık evliyim. evlilikten fazla bişey ummadım sadece mutlu olmayı istedim ( çok az bişey ya bu ) bide bebiş istiyodum.. bi tane istiyodum Allah iki tane birden vericek inşallah hayırlısıyla o yüzdende umduklarımı buldum çok şükür
yazdıklarınız çok doğru ama hepsini bir arada bulamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?