• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikten ne umduk.. ne bulduk...

hiç birşey düşünmemiştim..düşünmeye fırsat olmadan evlendim zaten 21 yaşımdaydım ve hiiç düşünmüyodum..

amaa evlenince anladımki evlilik, sevdiğinle bir çatı altında olmak, nefes sesini dinlemek zaman zaman, aynı insana kızıp yine aynı insana sarılarak kollarında sakinleşmek...

evlilik müminin dünyadaki cennetidir diye hadis-i şerifin bu kadar açık kendini göstermesi...

kısacası umamadığım kadar şey buldum:nazar::nazar::asigim:

canım kafanızı karışmak istemem inşallah çok mutlu olursunuz...
ama benim evliliğim çok mutsuz geçiyor
bazı şeyleri göz göre göre kabullenirsin ya hani gözün kör olur ya işte benim ki bu sebepten...
göz göre göre çevremdeki insanlar sen bu adamla yapamazsın dedikleri hald eben yaparım dedim...
ilk zamanlar katlandım seviyordum... çok zorlandım... bebeğimiz olsun dedik... oldu... çok şükür...
bebek olduktan sonra katlanılmaz bir hal aldı
canım benimkisi psikopat
evleneceğiniz insan da nelere dikkat edeceksiniz
oturmasını kalkmasını biliyor mu?
insan içine çıkmış mı?
insanlarla diyaloğu nasıl?
şimdilik aklıma gelen bunlar geldikçe yazıcam...

çok üzüldüm canım..

bol bol ayetül kürsi oku ve yüzüne üfle uazaktan uzağa..yada yüzünü aklına getirerekk ..

allah huzur mutluluk afiyet versin:)

Evlilikten ve evleneceğinizi kişiden beklentiniz ne kadar az olursa o kadar hayal kırıklıksız ve o kadar mutlu olur insan.
İyi bir erkeğe dair pek çok hayalle bir işe girebilirz,fakat muhakkak ki 4/4 lük insan yoktur.
Evlilikten beklenen romantizm,ilgi,düşüncelilik beklentisi ne kadar yüksek olursa bu iş o kadar zora giriyor.
Çünkü bir zaman sonra evlilik sadece sevgi ve muhabbet ortaklığı oluyor.Beraberlik bir zaman sonra atılan çöp,dışarıda unutulup kuruyan bir peynirin derdine düşmek olabiliyor.
Ama evliliğe bu haliyle bile güzel yaklaşabilmek,beklentilerin az olmasıyla oluyor.
Çok ilgi bekleyen göremeyince mutsuz kalıyor,ben neden evlendim diyor,devam eden evlilikte monotonluktan şikayet ediyor.Çünkü bunu temenni ederek evlenmiş oluyor.
Romantizm arayanlar bir zamadan sonra aslında gerçek hayatın içindeki romantizmin esadında nadiren yakalanan bir ambiyans olduğunu bilmeden,hayatın ay ışığı altında dudak dudağa geçeceğini düşleyerek evlenince hayaller sua düşüyor tabi.
Evlilikte önemli olan en önemli şey bence evi ve evliliği çekip çevirme geçindirebilme çabası,başarısız olunan zamanlar olsa dahi samimiyetle evliliğine sarılmak,sadakat,samimiyet ve sahiplenme..
Bunlar varsa,gerisi olduğu zaman baş tacı,olmadığı zamanlarda da eşinin yanında nefes alıyor olmasına bile duacı olabilmek herşeyi çok pozitif kılacaktır inancındayım..

Evlilikten ve evleneceğinizi kişiden beklentiniz ne kadar az olursa o kadar hayal kırıklıksız ve o kadar mutlu olur insan.
İyi bir erkeğe dair pek çok hayalle bir işe girebilirz,fakat muhakkak ki 4/4 lük insan yoktur.
Evlilikten beklenen romantizm,ilgi,düşüncelilik beklentisi ne kadar yüksek olursa bu iş o kadar zora giriyor.
Çünkü bir zaman sonra evlilik sadece sevgi ve muhabbet ortaklığı oluyor.Beraberlik bir zaman sonra atılan çöp,dışarıda unutulup kuruyan bir peynirin derdine düşmek olabiliyor.
Ama evliliğe bu haliyle bile güzel yaklaşabilmek,beklentilerin az olmasıyla oluyor.
Çok ilgi bekleyen göremeyince mutsuz kalıyor,ben neden evlendim diyor,devam eden evlilikte monotonluktan şikayet ediyor.Çünkü bunu temenni ederek evlenmiş oluyor.
Romantizm arayanlar bir zamadan sonra aslında gerçek hayatın içindeki romantizmin esadında nadiren yakalanan bir ambiyans olduğunu bilmeden,hayatın ay ışığı altında dudak dudağa geçeceğini düşleyerek evlenince hayaller sua düşüyor tabi.
Evlilikte önemli olan en önemli şey bence evi ve evliliği çekip çevirme geçindirebilme çabası,başarısız olunan zamanlar olsa dahi samimiyetle evliliğine sarılmak,sadakat,samimiyet ve sahiplenme..
Bunlar varsa,gerisi olduğu zaman baş tacı,olmadığı zamanlarda da eşinin yanında nefes alıyor olmasına bile duacı olabilmek herşeyi çok pozitif kılacaktır inancındayım..

evet çok haklısın canım bu düşünceler karşılıklı olmalı ben herşeye rağmen çokşükür diyorum eşimin kayınvaldemin bana yaptıklarına rağmen kalbim kırılsada yinde şükrediyorum çünkü bende aşağıdaki daha kötü durumda insanlarda var oyüzden ama eşimde böyle düşünse keşke elindekiyle yetinse hep daha fazlasını istemese beş gün güler yüzlü olsam bi gün moralim bozuk olsa ne olduneyin var canım diye hatırımı sormaz aksine vay sen bana surat asdın hep böylesin hiç ilgi alaka yok nebiçim kadınsın hakaretler aşalamlar bide annesinin yanında yapıyo bunları hep annesiyle kendi melek ben şeytan huzur kaçıran gavga çıkartan ı ben yapıyomuşum gibi görüyo hiç iyi tarafımı görmüyo egerki insanlar birbirinin kötü tarfını değilde iyitarafını görse gavgalar huzursuzluklar olmaz oysaki neler hayal etmiştim ben çok güzel şeyler mutlu huzurlu bi evlilik umduğum gibi olmadı hiç bişey ne nişanımda ne düğünümde ne kınamda hepsindede ama olsun yine şükredeiyorum iyiki onunla evlenmişim belki daha kötü biride çıkabilirdi karşıma :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar nisanliniz mükemmel de olsa kesinlikle degisiyor...ha bu demek degilki kötü biri oluyor..ama bilmedigin huylari cikiyor ortaya..romantiklik gidip yerini sorumluluga birakiyor....evlilik öyle disardan bakildigi gibi kolay degil....olgun olmak gerekiyor anlayisli ve sabirli olmakta gerekir zamanla ne istiyorsan bulursun evlilikte...

bente severek evlenyim insan ne hayeller kuruyortum ne bultum hep benten fetakarlık bekliyo hep o haklı beraber market işletiypoz hem eve yetişyem yaranılmıyo birte 2cocok oglan felaket yetişilmito genti hiç

bente severek evlenyim insan ne hayeller kuruyortum ne bultum hep benten fetakarlık bekliyo hep o haklı beraber market işletiypoz hem eve yetişyem yaranılmıyo birte 2cocok oglan felaket yetişilmito kenti hiç taşin altına elini koymuyo konuşurken hic böyle deyilti hep beraber yaparız diyotu böyle olmuyo kentinizi buna alıştırın evlilikte

cok sukur umdugumu buldum.nasılmı.?tabıkı bıraz fedakarlık olacak.zaten ınsan fedakarlıklarının karsılıgını gorunce her seferınde zevkle yapıyor aynı ozverıyı.erkekler bebek gıbı.ne kadar tatlı dıl guler yuz gostersen o kadar yumusacık oluyor..kadınlar bıraz cılvelı ve sempatık olmayı becerın yaaaaaaaa....

evli değilim ama bir nişanlılık atlattım
nişanlılık dönemi çok önemli bilmediğiniz huyları çıkıyor
herşeyden önce saygı olmalı
şu an ki ilişkimde çok saygı ve sevgi var karşıdakinin de biraz olgun olması gerekiyor :kedi:
inşallah evlendiğimde hayal kırıklığı yaşamam opuyorumnanaktan

Hep biz önceden..................................................diye başlayan cümleler kurmamayı umut ettim.

Önemli olan evlendikten sonra varolanı yitirmemektir aslında.

kocamı çok seviyorum evlenmeden önce okadar kolay geliyodiki herşey ailesiyle oturmayı kabul ettm tek çocuktu ve işi yoktu ama şimdi okadar pişmanımki kabul ettiğime 1 yıllık evliyim ve en güzel günlerim onların yanında ellerimin arasından kayıyo tek dileğim ayrı eve çıkmak kocamdan memnunum hatta evlenmeden öncekinden bin kat daha iyi çıktı

Back