Tavsiyeniz, yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Bir kez de olsa yüz yüze görüşüp öyle karar vermek sanırım daha doğru olacaktır. Umarım en hayırlısı olur.Mesajlaşmakla tam o enerjiyi hissedememeniz normal. Bence yüzyüze gelmeden direkt kestirip atmayın. 1 kere oturup bi çay kahve içmekten zarar gelmez. Yüzyüze gelin bi bakın bakalım ne hissedeceksiniz? Yine olmuyorsa o zaman görüşmeyi kesersiniz.
İnanın o kadar uzak geliyor ki bu ihtimal. O kadar alışmışım ki yalnızlığa, kendim haricinde sorumluluğumun olmamasına.Dedi ve üç ay sonra kendini pembik yeni gelin evini süpürüp karnındaki mercimekle konuşurken buldu
Ben de bir kez bile olsa yüz yüze görüşüp öyle karar vermenin doğru olacağını düşünmeye başladım. Görüşme sonrası hislerim, düşüncelerim değişmezse nasıl bir dönüş yapmalıyım onu bilmiyorum. Herhangi bir şekilde incitmeden, yanlış anlaşılmaya mahal vermeden bunu nasıl yapabilirim? Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.Başkalarının "iyi çocuk, iyi insan" dedikleri insanlarla lütfen evlenmeyin.,O enerjiyi almamışsınız, yüzyüze gelseniz de değişmeyecek. Ha yarın öbürgün için "acaba görüşmeli miydim?" diye pişman olmamak için görüşün. Sonra da gerçeği söyleyin. "evliliğe hazır değilim" derseniz yine açık kapı bırakmış olursunuz. Nazlanıyor, korkuyor geçer zamanla diye düşünüp devam etmeye çalışır.
Doğrudur, dışarıdan bakınca bile anlaşılıyor nasıl büyük bir sorumluluk olduğu. Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Eşinizle, çocuğunuzla birlikte mutlu bir ömür diliyorum size.Evlilik değil de iş çocuk sorumluluğuna gelince işler kat be kat zorlaşıyo
Ya da eşimle ben problemsiz bi evlilik yaşadığımız için sadece bebek ağır geldi ondan böyle düşünüyor olabilirim. Ama dediklerinize göre bebek çok çok daha zor gelecek
Neden kendinizi sona hazırlıyorsunuz?yüz yüze gelin konuşun önce sonra bakarsınız oluruna olmazına.Öyle olurdu sanırım bilmiyorum o istek bir türlü uyanmadığı için kendimi suçluyorum. Peki nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir açıklama yapmalıyım da karşımdaki kişi incinmemeli? Tek düşüncem incitmeden yanlış anlaşılmadan sonlandırmak.
Daha yüzünü görmediğiniz adama "Ben henüz evliliğe hazır değilim" derseniz adam kendi kaçar zaten diye düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum yorumunuz ve tavsiyeniz için. Öyle yapmaya karar verdim. Umarım hayırlısı olur.Bendede evlilik fobisi var ama karşıdaki kişiyle madem anlaştınız görüşmek için bir görüşün zaten adam hemen evlenelim diyecek değil belki elektriğiniz çok tutacak fikriniz değişecek.bu tarz görücü usülü durumlarında fazla sanalda muhabbet etmeden yüzyüze gelmek lazım elektiriğiniz tutmazsa boşuna zaman kaybı olmaz.kısacası deneyin kafanıza uymazsa net olun yeter.
Olmayacağınızı, bu duruma/ilişkiye içinizin ısınmadığını, zamanla olabilecek bir şey de olmadığını dersiniz. Bilmiyorum hak veren olur mu bu görüşüme, evlenilecek kişi, hayat arkadaşı öyle bir şey ki insanın nutku tutuluyor, yokk diyemiyorsunuzBen de bir kez bile olsa yüz yüze görüşüp öyle karar vermenin doğru olacağını düşünmeye başladım. Görüşme sonrası hislerim, düşüncelerim değişmezse nasıl bir dönüş yapmalıyım onu bilmiyorum. Herhangi bir şekilde incitmeden, yanlış anlaşılmaya mahal vermeden bunu nasıl yapabilirim? Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Teşekkür ediyorum yorumunuz ve tavsiyeniz için. Sanırım bir kez bile olsa yüz yüze görüşüp öyle karar vermek daha doğru olacaktır. Umarım hayırlısı olur.belki adamın da evlenesi yok sizle. bir durun bakalım. yüz yüze gelmeden ben evlenmek istemiyorum demek biraz abes olur. belki karşılıklı hoşlanırsınız, güzel bir ilişki olur. buna da mı kapalısınız?
Doğru bir tahminde bulunmuşsunuz, hem çok fazla mutsuz evliler gördüm hem de hikayeler dinledim. Hepsinin aynı olacağının garantisi yok elbette ki. Bir kez de olsa yüz yüze görüşmeye karar verdim. Sonrasında yine fikirlerim, hislerim aynı olursa uzatmadan belirtirim bunları. Zaten karşı tarafın da bir fikri oluşmuş değildir. Umarım hayırlısı olur. Eşinizle bir ömür mutluluk diliyorum.Çok fazla mutsuz evlilik hikayesi dinlemiş olabilir misiniz? Bana kaygılısınız gibi geldi. Bende tembel ve hassasımdır ama eşimle hallediyoruz. Genelde söylenir çok çalışıyorum ben bu evde diye ama güler geçeriz. Bunaltmam kendimi daraldıysam gider gezerim evde dağınık kalsın benden önemli mi ? Bir de iyi iletişiminiz varsa evlilikten korkmayın. Çocuk içinde zamana bakarsınız daha tanımadan neden olumsuzsunuz ki ?
Teşekkür ediyorum.Olmayacağınızı, bu duruma/ilişkiye içinizin ısınmadığını, zamanla olabilecek bir şey de olmadığını dersiniz. Bilmiyorum hak veren olur mu bu görüşüme, evlenilecek kişi, hayat arkadaşı öyle bir şey ki insanın nutku tutuluyor, yokk diyemiyorsunuzben de 6 yıl yalnız yaşadım evliliğin e'si aklımda yoktu taki eşimi görene kadar, hele iki çocuğumun olacağı hiç aklıma gelmezdi:) hayırlısı hakkınızda
Haklısınız gerçekten. Ben büyütüyorum sanırım. Yüz yüze görüşmeye karar verdim. Sonrasında nasıl gelişirse artık. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.Okuyan da sabah nikah var sanacak, henüz kimse kimseye söz vermiş değil, biriyle tanışmaktan ne zarar gelebilir
Teşekkür ederim bana çok aklı başında geldiniz tabikide görüşün konuşun evlilikten beklentileriniz aynıdır belki. Hatta çekinmeden tembel duygusal olduğunuzuda söyleyin. Evlilikten değil yaşayacaklarınızdan korkuyorsunuz. Aslında korku olucak bir şeydir siz direk kaygılanıyorsunuz. Gereksiz hemde. Evlenince de mutsuz olduğunuzda da bir seçenek var zaten. Boşanmak. O yüzden korkmayın herşeyi doyasıya yaşayın.Doğru bir tahminde bulunmuşsunuz, hem çok fazla mutsuz evliler gördüm hem de hikayeler dinledim. Hepsinin aynı olacağının garantisi yok elbette ki. Bir kez de olsa yüz yüze görüşmeye karar verdim. Sonrasında yine fikirlerim, hislerim aynı olursa uzatmadan belirtirim bunları. Zaten karşı tarafın da bir fikri oluşmuş değildir. Umarım hayırlısı olur. Eşinizle bir ömür mutluluk diliyorum.
Ben fotografını gördüğümde gelinlik modeli bakmaya başlamıştım, konuşmalarımızda da yüzyüze gelmemizde de aynı çekim vardıTeşekkür ediyorum.Mesajlaşma ile anlaşılıp hissedilecek bir şey değil herhalde değil mi bu Yüz yüze görüşme anında mı oluşuyor bu hisler ve düşünceler? Eşinizle, çocuklarınızla bir ömür mutluluklar diliyorum.
Öncelikle hislerim değişmez zaten kafasıyla gitmeyin görüşmeye bence. Pozitif olun. Dini yorum yasak ama hani söylemek istedim islami usulde 3 kere görüşülür mesela en fazla olursa olur olmazsa yollar ayrılır. Belki 1 defa görüşmekle de tam bi karar veremeyeceksiniz. Karşınızdakine bakın o görüşünce o nasıl enerjisi vs? Baktınız olmuyor kibarca mesaj atarsınız bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim fakat ben size karşı farklı duygular hissedemiyorum zamanınızı da almak istemem hakkınızı helal edin dersiniz biter konu.Ben de bir kez bile olsa yüz yüze görüşüp öyle karar vermenin doğru olacağını düşünmeye başladım. Görüşme sonrası hislerim, düşüncelerim değişmezse nasıl bir dönüş yapmalıyım onu bilmiyorum. Herhangi bir şekilde incitmeden, yanlış anlaşılmaya mahal vermeden bunu nasıl yapabilirim? Yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Öncelikle hislerim değişmez zaten kafasıyla gitmeyin görüşmeye bence. Pozitif olun. Dini yorum yasak ama hani söylemek istedim islami usulde 3 kere görüşülür mesela en fazla olursa olur olmazsa yollar ayrılır. Belki 1 defa görüşmekle de tam bi karar veremeyeceksiniz. Karşınızdakine bakın o görüşünce o nasıl enerjisi vs? Baktınız olmuyor kibarca mesaj atarsınız bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim fakat ben size karşı farklı duygular hissedemiyorum zamanınızı da almak istemem hakkınızı helal edin dersiniz biter konu.
Teşekkür ediyorum tecrübelerinizi ve yorumunuzu paylaştığınız için.Neden kendinizi sona hazırlıyorsunuz?yüz yüze gelin konuşun önce sonra bakarsınız oluruna olmazına.
Zaten evlilik mükemmel bir şey degil bazen tembel oluyorsunuz, evi bal götürüyor,bazen çocuğa patates kızartıp veriyorsunuz yetmiyor soğuk havada en sevdiği incecik kıyafeti bagır çagır giydirip istediğini yapıyorsunux.
Hele koca kısmına değinmek istemiyorum bazen bir kaşık suda bogasınız gelir bazen nerde kaldı der camdan beri gelmezsiniz.
Çok uzun oldu ama siz yinede tanışın
Çok teşekkür ediyorum görüşünüz ve tavsiyeleriniz için.Teşekkür ederim bana çok aklı başında geldiniz tabikide görüşün konuşun evlilikten beklentileriniz aynıdır belki. Hatta çekinmeden tembel duygusal olduğunuzuda söyleyin. Evlilikten değil yaşayacaklarınızdan korkuyorsunuz. Aslında korku olucak bir şeydir siz direk kaygılanıyorsunuz. Gereksiz hemde. Evlenince de mutsuz olduğunuzda da bir seçenek var zaten. Boşanmak. O yüzden korkmayın herşeyi doyasıya yaşayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?