Ayy 2001 doğumlu yeğenlerim var ben onları ciddiye alamıyorum yaaa21 yaşında cocukla 32 yasinda adami tanistirmaya da utanmamis kimse. 2000 dogumlu cocukla 1989 dogumlu adam. Seni atese atmislar yavrum yazik gercekten.
Bence hiç kendimizi yormayalım konu sahibi kararını vermiş.olumsuz yönlerini göstereni de Allaha havale ediyor.ne de güzel yazmışsınız ama.
Tek uyanık adam değilmiş deseneKuzu profilde 21 yazıyor. Arada yaş farkı var demeyelim diye sıkmış gibi geldi bana. Neden oraya 21 yazsın?
Yardım etmeye çalışdık bi de üstüne akşam akşam konu sahibinin atarlarını çekicez.Millet gelecegin kararmasin diye konusuyor ayrica.
Yardım etmeye çalışdık bi de üstüne akşam akşam konu sahibinin atarlarını çekicez.
istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Sizi hobi edinin diye mi okuttu ananız babanız? Bu hayattaki misyonunuz çocuk doğurup, kv kp pohpohlayıp ot gibi yaşayıp gitmek mi? Yerinize atanmak için çırpınan çalışmak isteyen kesimin suçu ne? Onların hakkına girmiş olmaz mısınız bu durumda? Senelerce bir şey üretmeden, bir işe yaramadan yaşayıp ölüp gitmek mi istiyorsunuz? Kocanızın karısı olmaktan başka sıfatınız olmasın mı şu hayatta?istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Aynen oyle. Ben ortaokuldayken ergenliğin yaş aralığı 9-21 idi. Hala öyle mi bilmiyorum. Bu konuya bakarak belli ki öyleAyy 2001 doğumlu yeğenlerim var ben onları ciddiye alamıyorum yaaa.ergen daha ergen yahu.
Calisan bir kadin olarak calismak istemiyosunuz diye cazip gelen bir teklif var belkide. Bizde asla hayal edilen gibi degildir cogu evlenilen insan buna emin olun. Kendinize sizin yerinize karar veren degilde sizinle birlikte oturup karar alan birini bulun lütfen. Ve kiminle akraba olucaginiza dikkat edin. Tanismaya gelen insanlar kalkipta kavga gürültü cikarip kendilerini cirkin göstermez unutmayin. Evlenmeyi düsündügünüz insani ailesini vs vs tanimiyorsunuz. Dünya tatlisi insanlar cevremde oldugu halde bunu söylüyorum. Esimin annesi yillardir taniyorum ve cok sevdigim biri ama bunu bir kez gördüm diye veya bir kac kez konustum diye demiyorum. Sizin icin mümkünse eger bir kac ay sadece konusmak gibi bir secenek sunun. Baktiniz bu düsüncelere sahip ve düsüncelerini konustukca dahada iyi anlarsiniz bu insanla anlastiniz evlenin. Sirf kurtulmak icin evlenmeyin.
Dünya tatlisi olmasalarda cekilebilir insanlar diyelim ozamanBen birilerine artik dünya tatlisi demiyorum. Eski ev sahibimiz ilk dünya tatlisi yasli cift gibi göründü, psikopat ciktilar ikiside avukat aracili ile kurtulduk. Kimse disardan bakip aldanmasin kimseye
İmam nikahı da gunahtır. Evlilikte esas olan duyurmaktır. Duyurulmadıgı sürece imam nikahı gecersiz olur.Açık açık dememiş ama kibarca anneme babama bakacaksın demek istemiş.Ten uyumunu da merak ediyorsan biraz günaha girivercen artık yapacak bişey yok.Yada yok ben günaha girmem dersen imam nikahı yap
Her kelimesine katiliyorum. Ilk gorusmeden 'anne babamla iyi gecineceksin' diyen adama el sallardım anca. Geç kalmisim konuyu okumaya konu sahibi karar vermiş sanirim daha yormayayim o zaman kendimi.Adam anasına babasına bakacak hizmetçi arıyor.
Çalışma ve kıskancım diyor. Ekonomik özgürlüğün olmasın ki ona muhtaç ol, itiraz edeme istiyor.
30 küsür yaşına gelip çok fazla kadınla görüşmedim diyen ve görücü usulü kız arayan bir erkek cinsel olarak da sürpriz yumurta ben tercih etmezdim ama tabi herkesin hayat görüşü, dini hassasiyeti farklı. Beni ilgilendirmez.
3 hayırla uğurlayın.
Hee bu arada önemli not:Memuriyet öyle bırakılacak bir şey değil bence sonra arasan da bulamazsın mis gibi iş.
Ne guzel yazmissiniz saygi ah saygi. Insan sevgiden önce saygi ariyor belli bi yerden sonra. Bu açığı da maddi durum kapatamaz asla.Karakter olarak kendine güvensiz evleneceği kişiye bana cocuk yapsın yemegimi yapsın evimi temizlesin diyen tiplerden. Eş değil hizmetci arıyor belli ki..
Hayatın bin türlü hali var.. Deli gibi aşığız diyip evlenenler bile bir yıl a bosanma evresine gelebiliyor.veya Allah korusun eşini ani bir ölümle kaybediyor cocuguyla kalıyor yine iş bulma derdine giriyor.. Ne kadar zengin olursa olsun bir kadının çalısıp ayakları uzerinde olması eşine dahi minnet duymaması cok buyuk bir nimettir.. kendi elinle kendine kötülük yapmıs olursun. Bir gün gelir öyle pişman olursun ki o zmnda donusu olmaz. Elin adamı için hayatından vazgeçme. Memur olmasan hadi neyse diyecegim ama senin yerinde olmak isteyen milyonlarca genc var..
Sana saygı duyan hayatın yükünü birlikte omuzlamayı secen birini bulursun umarım
Evlilik öyle birsey ki eşini ne kadar seversen sev annesi gördümcen vs eş ailesinden sana bir haksızlık yapılsa o an keşke evlenmeseydim dedirtiyor.. Sen evlenmeden once hiçbirseyin olan insanlar o imzayı attıktan sonra hayatına mudahele etmeye calısıyorlar.. Bunun ne denli bir eziyet oldugunu anca evli olup benim gibi kaynanasından gorumcesinden çekenler anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?