Evlilikten beklentiler - görücü usulü

istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi

Neden sizi düşünsün ki? Ömrü hayatında bir kere görmüş sizi. Adam kendini düşünüyor. Çalışmayın ki rahatça ona hizmet edebilin, sizi rahatça etkisi altına alabilsin. Kendi rızanızla çalışmak istemezsiniz anlarım ama kimsenin sizin hayatınızla ilgili bu kararı vermeye hakkı yok. Anneniz babanız istemiyor pardon izin vermiyor diye istifa etmiyormuşsunuz. Bu kimseye onlar da dahil. Ha size bakmak zorunda değiller, yaşamak için çalışmak zorundayız. İlk görüşte tipe aşık olmak sizin yaş grubunuz için biraz garip bir durum yalnız. En son liselilerde duymuştum bunu

Son düzenleme:
Hizmetçi tutsa çok para. Helal sex+anneye babaya ve kocaya amelelik (gelinlik demiyorum asla)::: karın tokluğuna yaşamak. Birde sormuşsunuz ne yapayım diye. Bir memur kociş uğruna işi bırakır mı yaaa?? Allahım koca değil akıl ver. Nasıl memur oldunuz siz? Torpil falan mı?anjsgshaha

istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Kusura bakma ama sen onun icin kimsin ki seni düşünsün? Ilk kez gormus seni niye seni düşünsün? O hizmetçi ariyor kendine.

Valla seni düşünen adam çalışma kararını sana bırakıyorum der. Sen yorulursan ya da çocuk olursa bırakmak ara vermek istersen hiç sorun olmaz vs der. Gül gibi işini bırak diye direktif vermez.

Kusura bakma ama sen onun icin kimsin ki seni düşünsün? Ilk kez gormus seni niye seni düşünsün? O hizmetçi ariyor kendine.
Kesin düşünüyor konu sahibini sjajsjs. İşten yorgun gelirsin demek sana yazık demek değil ki. Bana yazık, iyi yemek yapamazsın demek. Ay böylesi çocuk olunca yardım etmeyeceği gibi hem bakımlı ol hem yemek yap hem iş yap der. Bide evden çıkarmaz.

Mesleğinizi çok merak ettim. İntihar edecek kadar kötüyse durum neden daha önce bırakmadınız?

Allah katından Cebrail ve Mikail melekleri gelseler, konu sahibine, evlenmemelisin deseler, konu sahibi "Acılara yürüyor korkmuyorum" şarkısı eşliğinde mimar kocişiyle cennetten çiçek toplamaya gider.
Ben vazgeçirebilme umudumu kaybettim.
Hoçcağalın ğidiyom ben.

Ne aşkı ya hu tipini beğenmişsin işte. 1 kere görüşmeyle aşık mı olunur. Hele hele bu kadar hödük birine. Bi iki haftaya geçer gider. Zorla yakacaksın başını ama hadi hayırlısı.

Bu foruma her girdiğim gün birilerine şaşırıp kalıyorum. Bugün de es geçmedik Elhamdülillah

Yav bacım adamı dövesim geldi, sen içim ısındı diyorsun tek iyi yanı her şeyi en baştan açık açık söylemiş olması. Gerçi bize göre açık açık söylemiş, siz pek o gözle bakmamışsınız sizi düşündüğünü zannetmişsiniz. Adam diyor ki gündüz ev işlerini hallet, akşam bana enerjin kalsın. Para kazanma, zorda kaldığında bırakıp gitme, bana muhtaç ol.

Isi bırakacaksın diyen birini hala acaba mı diye düşünmenize sizi tanımama rağmen çok şaşırdım. Bir de memursunuz. Okuyanların belki de yüzde 70inin girmek istediği bunun için uğraştığı işi, siz evin işleri sen de aileme gidersin- söylemese ordaki işleri de yaparsın- diyen biri için elinizin tersiyle itmeye hazır gibisiniz. Hele şimdi evlenenler hayatın her alanındaki her yükünü beraber sirtlanacagi bir eş ararken yapıyorsunuz bunu. Bana çok garip geldi doğrusu

Hadi evlendiniz ve anlaşamadınız ayrılık kararı aldınız diyelim ayaklarınızın üzerinde duramadığınız için ailenize sığınacaksınız belki de iş arayacaksınız aylarca. Bunları hiç düşündünüz mü? Neden kendi ayağına sıkmayı bu kadar çok seviyor bizim kızlar

Konunuzu silmişsiniz ama size kötü bir haberim var ilk mesaj alıntıladığı için okuyabiliyoruz. Zaten sildigniz icin de ceza alcaksiniz

Konuya yorumum ise yani nasıl bir durumdasınız da bu duruma olumlu bakiyorsunuz? Ailesine ve kendisine köle aradığı baya belli. Bir de çalışmanızı istemiyormuş çünkü zaten ev işlerinde çok yorulurmuşsunuz yakıyamam ne iyi erkekler var..

Bazen ne dersen bostur. Iyi şanslar konu sahibi

Yoo, bizde ev işi aile işidir. Her iş ortaktır. Dört yaş oğlum kendi omletini kendi çırpar. Süpürgeyi kocam tutar ben silerim. Çamaşırı o atar ben asarım. Yemekte genelde et yemeklerini eşim yapar çok da sever.
Ayrıca nişan döneminde melek olmayan eş ailesi yoktur. Benim kayınvalidem saçımı tarardı, ipek kızım derdi. Şimdi sık sık gelip gitmeyi ben istemem. O işler öyle olmuyor. Yaparım sandıkların sonra sana ayak bağı oluyor.
Deneyimlere kulak ver. Kaç senelik evli kadınlara sor aynısını der. Kayınaile melek olsa sık gelip gitmek istemezsin, işine karışılmasını istemezsin.

Nedeni açık, anasına babasına ezdirecek kadın arıyor. Kadınlar gözünü açtı. Bulamaz öyle safını. Ondan işte sağdan soldan anasına aratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…