- 7 Ocak 2016
- 10.308
- 49.653
- 598
istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Konuda 27 yaziyor bilgilerinde 21. 1993 yazacakken yanlislikla 2000 yazmasi mümkün mü?27 yahu kız 27
Kusura bakma ama sen onun icin kimsin ki seni düşünsün? Ilk kez gormus seni niye seni düşünsün? O hizmetçi ariyor kendine.istemiyorum ya belki ondan bu lafina takilmadim .sevdigim meslekte degilim sirf isim olsun diye cabaladim simdi oyle deyince bi hos geldi calismami istememesi benu dusunuyor gibi geldi
Valla seni düşünen adam çalışma kararını sana bırakıyorum der. Sen yorulursan ya da çocuk olursa bırakmak ara vermek istersen hiç sorun olmaz vs der. Gül gibi işini bırak diye direktif vermez.Diyorum ya ben normalde de konuşkan degilimdir hayatima da biri girdi aldatinca kapattim gönül islerini 5 yildir hayatimda kimse yok bu laflari söyleyince beni düşündüğü icin calisma diyor diye düşündüm ama amaci hizmetçi aramak demekki kendine
Kesin düşünüyor konu sahibini sjajsjs. İşten yorgun gelirsin demek sana yazık demek değil ki. Bana yazık, iyi yemek yapamazsın demek. Ay böylesi çocuk olunca yardım etmeyeceği gibi hem bakımlı ol hem yemek yap hem iş yap der. Bide evden çıkarmaz.Kusura bakma ama sen onun icin kimsin ki seni düşünsün? Ilk kez gormus seni niye seni düşünsün? O hizmetçi ariyor kendine.
Mesleğinizi çok merak ettim. İntihar edecek kadar kötüyse durum neden daha önce bırakmadınız?O zaman her seyi baska insanlarla kiyaslayalim. Hakeden bir insanım gece gündüz calistim ama artık cok yoruldum çünkü sirf ayaklarım yere bassin diye sevmediğim isi yapıyorum ailem birakmama izin vermiyor belki bende intihar eşiğindeyim.kiyaslama yaparak neye varacagiz anlamadım
Ne aşkı ya hu tipini beğenmişsin işte. 1 kere görüşmeyle aşık mı olunur. Hele hele bu kadar hödük birine. Bi iki haftaya geçer gider. Zorla yakacaksın başını ama hadi hayırlısı.Emek verdim hani derler ya bir iyi yönü tüm kusurları örter diye yakışıklı olunca beni etkiledi galiba . kuzenime de sordum deli misin hayır de gitsin dedi bile ama kalbim evet diyor ya kucuk degilim ama ergen gibi asik oldum
Bazen ne dersen bostur. Iyi şanslar konu sahibiÇok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
Yoo, bizde ev işi aile işidir. Her iş ortaktır. Dört yaş oğlum kendi omletini kendi çırpar. Süpürgeyi kocam tutar ben silerim. Çamaşırı o atar ben asarım. Yemekte genelde et yemeklerini eşim yapar çok da sever.Çok şükür sizin gibi anlayan çıktı boyle soyleyen yokki anca laf soksunlar.ya anne babası pamuk gibi insanlardı annemlerde isindi onlara tek sorun calismami istememesi.buraya yazanlarin çogunun esi evde is yapmıyor çocukları ile bile ilgilenmiyor ama bu adam bana durustce söyleyince dert oldu hanımlara en azı azından iki yüzlü degil .dis görünüş olarak yakışıklı ve o da benden etkilenmis olacak ki surekli mesaj atiyor arıyor kestirip atmak istemiyorum.ama burada ki yorumları okuyunxa icim karardi ben temiz bir insanım ev isi yardim etmese de olur .isi bırakmayı kendim dusunuyordum zaten ama ailem emek verdin birakma diyor yani
Nedeni açık, anasına babasına ezdirecek kadın arıyor. Kadınlar gözünü açtı. Bulamaz öyle safını. Ondan işte sağdan soldan anasına aratıyorEvlenme yaşı yukseldi ama benim çevremdeki erkekler 25 civari evlendigi icin bunu yaziyorum. Ben 32 yasina kadar basindan ciddi bir ilişki nişan söz vs geçmemiş yakisikli ve is sahibi bir adamdan suphe ederdim. Neden bu yaşa kadar bir adim atmamis diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?