Evlilikte yaş farkı

eski eşimle aramda 9 yaş vardı ve yıllar geçtikçe birbirimize tahammülümüz kalmadı

12 yaş bence de çok fazla, kuşak farkı yıldan yıla katlanarak artıyor maalesef ama ablanız 23 yaşına gelmiş, bundan sonra kararını verdiyse kendi yaşayarak görecek sonuçları yapacak bir şey yok.

İnşallah mutlu olurlar

Tek sorun yaş ise o da sizin açınızdan sorun anladığım kadarıyla ablanız açısından sorun yoksa öyle uçuk bir fark değil sevip seviliyorlarsa bırakın mutlu olsunlar

yaş farkı hassas bir konu
Ortalama 10-12 yas farkının pek sorun olmadığını düşünüyorum.

Ama ablanız daha çok küçük 23 yas evlenmek için bir hayli erken ve daha tanımıyormuş bile hemen evlenmez herhalde nişanlı iken vs tanır.

Ablanızın içine sindiyse mutluysa sorun olmaz inşallah

Yaş farkı çok yahu.
Şimdi tamam da ileri de ablan olgunlaştığında enişte beyimiz yaşlanacak.
Adamlar normal de evde yatma modundalar zaten ileri de iyice sorun olabilir.
Anlaşmak elbette önemli ama insan yanında kendi gibi birisini ister bence.

Ablam diyorsun 98 liymiş

35 yaşındaki bir adamın 23 yaşındaki bir kıza bakması bana göre sapkınca. İşi gücü var diye bu kadar büyük bir adamla evlendirmeniz çok mantıksız.
Ablanızın yaşı çok küçük, ileride kendi yaşıtlarında daha ne kısmetleri çıkar. Bence iyi düşünsün. Evlilik bu.

33 yaşındaydım benden 12 yaş büyükler yani şu an 45 yaşında olan insanlar bana hala çok büyük geliyor. Benim bir arkadaşım (erkek) kendinden 9 yaş küçük biri ile evlendi. Şu an çok sorun yaşıyorlar, keşke Kendi yaşımda biri ile evlenseydim diyor ama tabii her evlilik farklı. Aileniz ablanızla konuşsun derim ben.

ablanıza davulun sesi uzaktan hoş gelir ama evlilik çok farklı bir. Kurum 15 yıl sonrayı da düşünmeli

Haklısınız yani sürekli herkes bunu söylüyor ona eminim onun içinde kötü bir durumdur. Ben sadece en başta söyledim artık birşey demiyorum. Dikkat ederim yine söylemeniz iyi oldu. İnşallah mutlu olur yaşayacağız göreceğiz

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah ablamda mutlu olur. İçim rahatladı sizler gibi yaşamış kişilerden yorum alınca hepinizde anlaşıyorum mutluyum dediniz yaş farkı olanlar. Galiba yaş farkı toplumun bi duvarı. Önyargısı.

23 küçük bir yaş mı? Garibime gitti açıkçası. 23 yaşında avukatım işim de var. Küçük olduğumu düşünmüyorum.

Tamamda ben belirttim mesajlarda. Görücü usulü evet ama biz evlendirmiyoruz ablamı. Aksine biz olumsuz baktık ablam istedi. Yani işi iyi diye kimseyi evlendiren yok. Kendi seçimi.
Yorum için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…