- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.726
- 43
- Konu Sahibi Melek Pembeli
-
Bunuda düşünüyorum yani acaba daha mı çok kıymetli olur diye. Bende şuan ablama hemen nişan yapma mesajlaş görüş konuş iyice tanı diyorum. eğer olumsuz sa söz atılır ama evlenirse bırakmak daha zor..Benimde kuzenim ablanızla aynı yaşlarda oda kendinden yaşça büyük biriyle görücü evlendi ama mutlular, anlaşıyorlar hem bence erkekler, kendinden yaşça daha genç olan eşlerine daha bir düşkünler sanki
Kendimden yola cikarak anlasiyorlarsa, eniste adayi ablaniza gerekn ozeni ve saygiyi gosteriyorsa sorun olacagini dusunmuyorum hatta erkekler gec olgunlastigi icin daha saglikli bir evlilik oldugunu dusunuyorum.Öncelikle Hayırlı Ramazanlar..
Konu ablam. Ablam evlilik yolunda ilerliyor isteme oldu verildi söz oldu. Daha nişan olmadı. Ramazan sonu olacak galiba.
Ablam 98 li enişte bey 86 lı yaş farkı çok fazla. Kuşak farklı. Yani evlilikte sorun olurmu.. Ablam için endişeliyim. Yani anlaşmak tabiki en önemli olan ama insanın aklı kalıyor.. (Ablam 23 enişte 35)
Daha belki 1 aydır konuşuyor ablam bir arkadaşı vasıtası ile geldiler istediler bi nevi görücü usulü.. Ama ablam mesajlaşıyor konuşuyor gelip gidiyor oğlan falan.
Şuanlık ablam için herşey toz pembe. Anlaşıyor onun için herşey hoş. Ama ileride anlaşmazlıklar olursa diye endişeliyim..
Bu arada zorla bir evlilik değil görücü dedim de zaten ailem olumsuz bakarken ablam kendisi olumlu baktı. Yani son söz hep ablamdaydı..
Son olarak mesajlarını gördüm geçende ablamın. Okumak istemedim hemen çıktım ama bi kaç kelime gördüm bayağı kaç yıllık sevgili modunda konuşmalar. Ablam daha önce hiç sevgili yapmadı ve her isteyene hayır dedi.. Şimdi kendini kaptırdığını düşünüyorum. Herşey ona toz pembe. İlk kez yaşadığı için böyle şeyler hevesleniyor. Kaç defa dedim abla yaşı büyük.. Olsun ben olumluyum diyorailemde dedi ama ablam istiyor. Yani bizde artık karışmıyoruz. Bazı şeyler kader çünkü önüne geçilemez. Tek duam mutlu olması.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Ablama isteme olmadan önce çok dedim ailemde dedi yaş büyük dedi. Ama ablam istiyor.98 li ablanız, siz kaç yaşındasınız acaba da onun yerine bu kadar mantıklı bakabiliyorsunuz? İnanılmaz
mesajları falan okumayın, ablanıza da yaş konusunu açmayın. Burada söz ailenize düşüyor.
onların uyarı yapmaları lazım, hoş onlar da razı ki kızlarını vermişler..
Bilmiyorum bazı yaş farkları sorun oluşturmaz ama ablanızın durumunda oluşturacak bence.
daha ilk görüştüğü, ondan bu kadar havalarda uçuyor, hayatı bilmiyor, mutsuz olacak gibi.. umarım olmaz ama sizin yapacağınız bir şey yok.
ablanızın her daim arkasında durun yeterli
Çocugun maddı durumu ıyımı ?Yada meslegı filan ıyımı .Bunlarda evlılıkte buyuk etken bılıosunkı .Öncelikle Hayırlı Ramazanlar..
Konu ablam. Ablam evlilik yolunda ilerliyor isteme oldu verildi söz oldu. Daha nişan olmadı. Ramazan sonu olacak galiba.
Ablam 98 li enişte bey 86 lı yaş farkı çok fazla. Kuşak farklı. Yani evlilikte sorun olurmu.. Ablam için endişeliyim. Yani anlaşmak tabiki en önemli olan ama insanın aklı kalıyor.. (Ablam 23 enişte 35)
Daha belki 1 aydır konuşuyor ablam bir arkadaşı vasıtası ile geldiler istediler bi nevi görücü usulü.. Ama ablam mesajlaşıyor konuşuyor gelip gidiyor oğlan falan.
Şuanlık ablam için herşey toz pembe. Anlaşıyor onun için herşey hoş. Ama ileride anlaşmazlıklar olursa diye endişeliyim..
Bu arada zorla bir evlilik değil görücü dedim de zaten ailem olumsuz bakarken ablam kendisi olumlu baktı. Yani son söz hep ablamdaydı..
Son olarak mesajlarını gördüm geçende ablamın. Okumak istemedim hemen çıktım ama bi kaç kelime gördüm bayağı kaç yıllık sevgili modunda konuşmalar. Ablam daha önce hiç sevgili yapmadı ve her isteyene hayır dedi.. Şimdi kendini kaptırdığını düşünüyorum. Herşey ona toz pembe. İlk kez yaşadığı için böyle şeyler hevesleniyor. Kaç defa dedim abla yaşı büyük.. Olsun ben olumluyum diyorailemde dedi ama ablam istiyor. Yani bizde artık karışmıyoruz. Bazı şeyler kader çünkü önüne geçilemez. Tek duam mutlu olması.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Umarım öyle olur.. Bencede erkek büyük olmalı ama 5-6yaş kadar diye düşünüyorum.Kendimden yola cikarak anlasiyorlarsa, eniste adayi ablaniza gerekn ozeni ve saygiyi gosteriyorsa sorun olacagini dusunmuyorum hatta erkekler gec olgunlastigi icin daha saglikli bir evlilik oldugunu dusunuyorum.
Çocuk mühendismiş üstünü okuyup öğretim görevlisi olmuş ünide. Yani öğretmen. İşi iyi bence diye düşünüyorum.Çocugun maddı durumu ıyımı ?Yada meslegı filan ıyımı .Bunlarda evlılıkte buyuk etken bılıosunkı .
Belkı çok saygılı bır beyefendıdır .Ablanıza ılac gıbı gelmıştır.Saygı gunumuz cagında onemlı .Bence erkek buyuk olmalı zaten ama çok yas farkı var.Aılenızde ses etmedıgıne gore demekkı onlarda begenmısler.Umarım her şey guzel olur.Çocuk mühendismiş üstünü okuyup öğretim görevlisi olmuş ünide. Yani öğretmen. İşi iyi bence diye düşünüyorum.
Ben 20 yaşındayım..Ablam diyorsunuz sizde çok küçük olmalısınızAma bence zaten 23 yaşı evlenmek için erken gibi.. Hal böyleyken bir de 35 yaşında biri çok zor.. Yani adam 40 yaşındayken ablanız daha 30 bile olmayacak.. Bana çok mantıklı gelmedi.. İnşallah flört, nişanlılık dönemleri uzuuunca bir süre olur da şuan ki heyecandan sıyrılıp gerçekleri görmeye fırsatı olur..
Ablanız yeni heyecanları, yeni tatları yaşamaya başlayacağı zaman eşi o yollardan geçeli 12 yıl geçmiş olacakne kadar uyum olabilir bilemedim.. Hele ki enişte adayı 45li yaşlara geldiğinde artık hayatı durağanlaştığında ablanızla kafa olarak ne şekilde anlaşacaklar ben onu hiç bilemedim..
Ama evlenirse Rabbim yuvasında huzur mutluluk versin demek düşer şuan..
Ailem kişilik olarak beğendi annem bi tık hala olumsuz ama tabiki yansıtmıyor. Ailemde dedi yaş konusunu. Ama ablama bırakmak istiyorlar. Son söz senin gibisine.onun hayatı diye biraz pasif kalıyorlar.. Büyüklere sordular onlarda olsun olsun işi iyi diyorlar eee yaşlılar zaten yaşı aradaki iletişimi psikolojiyi düşünmüyor.. İşi iyi aynı memlekette oturuyor gurbete gitmeyecek bunlar yeterli kriter onlar için.Belkı çok saygılı bır beyefendıdır .Ablanıza ılac gıbı gelmıştır.Saygı gunumuz cagında onemlı .Bence erkek buyuk olmalı zaten ama çok yas farkı var.Aılenızde ses etmedıgıne gore demekkı onlarda begenmısler.Umarım her şey guzel olur.
Yaşlılara ben daha cok ınanırım.Suratlarından bıle ne olduklarını anlayanlar var.Tabı bazıları ıcın işi ıyıyse daha ne olsun dıyorlar .Çocuk yakışıklımı ?Ailem kişilik olarak beğendi annem bi tık hala olumsuz ama tabiki yansıtmıyor. Ailemde dedi yaş konusunu. Ama ablama bırakmak istiyorlar. Son söz senin gibisine.onun hayatı diye biraz pasif kalıyorlar.. Büyüklere sordular onlarda olsun olsun işi iyi diyorlar eee yaşlılar zaten yaşı aradaki iletişimi psikolojiyi düşünmüyor.. İşi iyi aynı memlekette oturuyor gurbete gitmeyecek bunlar yeterli kriter onlar için.
Bana göre değil ama ablam yakışıklı buluyorYaşlılara ben daha cok ınanırım.Suratlarından bıle ne olduklarını anlayanlar var.Tabı bazıları ıcın işi ıyıyse daha ne olsun dıyorlar .Çocuk yakışıklımı ?
Aynen bizde kararlarının arkasındayız. Ama içimizde endişeler yok değil. Yani hiçbişi yapamıyor gibi hissediyorum onun için.Ablanız küçükte değil, kendi kararını verebilecek yaşta. He hatadır ya da doğrudur bilinmez yaşayıp görmesi lazım. Umarım mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?