- 7 Nisan 2017
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi boshayaller1
Evli ve benden buyuk ablalarim ozellikle sizlerin akillarina ihtiyacim var goemus gecirmis olaraktan. Simdi ben esimle evleneli bir yil olucak evliyiz ve ailesiyle oturuyoruz basta bir kac olmak sartiyla bilirken bir sene oldu ve hala ev meselesi yok ortada esimin babasinin durumu kotu esimin durumu iyi bazen ayrilmak istiyo bazwnde babasini birakmak istemiyo bu boyle omur boyuda surmycek diyo sadece babasinin bekledigi bi isi var ondan sonra diyo surekli neyse bir hafta once cok baski yaptim artik istemiyorum diye oda tamam bakalim ev dedi ama surekli sen istersen tamam sen oyle istiyosan oyle olsun biktim artik bunun hevessizliginden. Bakin kocam cok iyi biridir bu bir hafta sure icinde ben onun suratina bakmiyorum ve hasta oldum ilgilendi benimle konusmadigim halde onun disinda ne istesem yapar alir ama ailesini yuz ustu birakmak istemiyo ailesine gelincede iki yuzlulukleri olmasa tamam oturucam ama arrik bende istiyorum bi ayri ev bana evlenirken bu durumlarindan bahsetmediler kayannam cok pis asiri derecede evi temizlemektwn bile yoruldum bi kaynim var oda pis evli gorumcem nefret ediyorum yani ben kisaca esimi seviyorum ama ailesini ve onun ailesinin sozunden cikmamasini sevmiyorum onlari birakamamasini sevmiyorum bana hep sabret diyo artik sabredemiyorum cunku bizim cinsel iliskimiz bile yok aylardir . Beni seviyo biliyorum bende seviyorum ortada bi rahatsizlikta yok ama ayni evin icinde olmuyo ilk zamanlar o utaniyodu ailesinden cekiniyodu simdilerde de ben sogudum artik ne yapmam gerek bosanmak istemiyorum esimi seviyorum biseylerin duzelicegne inaniyorum ama ben bu sekildede kabullenmek istemiyorum hep bi olay olsada patlasam herkese gozuyle bakiyorum artik nolur bana fikir verin nasil davranmam etmem konusunda..