Evlilikte sekiz yaş farkı çok mu?

Tek sorun yaş farkı mıymış

Bu ülkede mezhepler bile sorunken kültürü dini dili ırkı farklı bir adam ve sorun sadece 8 yaş fark?

Kültürel sosyal farklılıkları aşarsa 8 yaşı aşar zaten bir de eğitim durumu vs önemli kız İtalya da bir yıl kaldığına göre orada yaşayabilir gibi

Bu değerlendirmeyi siz yapamazsınız tanımadığınız bir adama nasıl bu ülkedekiler iyi dersiniz ki

Her ülkenin iyisi de vardır kötüsü de

Ben yaş farkına çok uçurum olmadığı sürece olumlu bakıyorum.
Eşimle aramızda 6.5 yaş var.
Bazen acaba eşim daha mı küçük olsaydı diye düşünmüyor değilim

eşim benden 8.5 yaş büyük. sorun değil.

İtalyan sanırım sevgilisi yaş değil de kültür farkı olabilir.

Sevgi saygi varsa ne önemi var ben esimle evlendiğinde 19 Esim 28 yasindaydi ve o kadarmutluyumki hala bi erkeğin hayat tecrubesi,olgunlugu cok onemli bence

Benimle de eşimle aramda 8 yaş var. Biz tanistigimzida ben 19 yaşındaydım, o zamanlar yaş farkı hissediliyordu sonuçta 19 küçük bir yaş, çok çocuk olabiliyordum bazen, tartışmayı bile beceremiyordum. Şuan evliyiz ve tabi bir kaç sene geçti, çok uyumluyuz.
Yaş farkı hissediliyor ama güzel bir biçimde oluyor bu. 8 yaş az ya da çok diyemem aslında, kişilerin karakterine bağlı bişey ama sonuçta 15, 20 yaş farkından bahsetmiyoruz..

7.5 yas var aramizda.
Surekli bu durumla ilgili espri yapiyorum falan iyi oluyor:) kendimi hep genc hissediyorum.
Lakin esim cok olgun, sanki 2-3 yas fark olsa daha iyi anlasabilirdik.

Bence erkeğin olgun olması avantaj, geç olgunlaştıkları düşünülürse.. Aynı zamanda kız da öyle aman aman küçük değil. Olgunluk açısından aralarında uçurum olmayacağı için sorun olmaz bence. Benimde erkek arkadaşımla aramda 7 yaş var. Gayet iyi anlaşıyoruz. Yaş farkı değil de olgunluk farkı olmaması önemli açıkçası.

Eşimle araöda 8 yaş var ve bir yıllık evliyiz, bir sıkıntımız yok.
Ama sizin takılmanız gereken yer yaş değil bence. Ben başka kültürdeki biri ile evlenemezdim sanırım.

sadece basliga cevap; cok degil..
onemli olan baska seyler var bence burda.. yani kultur farki mesela, veya inanc durumu veya karakter yapilari vs..

Kültür değilde yaş sorun olmus ilginç 8 yaş çok değil ben 25 eşim 34 yaşında 15 yasindada olsam yine eşimle evlenirdim takilmayin bunlara

yaş farkı sorun olmaz
bi o kadar yaş farkı eşimle benim aramla
ablamla kocasının arasında
amca kızımla kocasının arasındada var
ama yaşla ilgili sorunumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…