En güzel cevapHele bi sen öl de bakarız deseydin
Sanki hanlar hamamlar bırakacak alt tarafı 4 teker be
Kesinlikle !!!!!gercekten kiz tarafi , kadin ne kadar şey isterse o kadar degerli oluyor galiba.Cirkin bi ifade ama kendini agirdan satmak karsi tarafin gozunde kisiyi daha degerli kiliyor.
Yapan çok var ama denetleyen yok , herkes şikayet etse korkarlar yapmayabizim apartmanda da vardı bunlardan ev araba hep bu şekilde alıyorlar ama engelli asla o arabaya binmiyor evde oturmuyor memur kardeşini oturuyor kulllanıyor.vergilerim haram olsun bu tip insanlara sonuna dek.
bu tip insanların adı hırsız değil uyanık olmuş maalesef.Yapan çok var ama denetleyen yok , herkes şikayet etse korkarlar yapmaya
Denetimde nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası, bnm kv yatalak eşim onun için almıştı hastane işleri için onu bile süresi gelince sattırdim ben istemem öyle şeyler şimdi kendi üzerine aldı. Ama ona sorsalar annesi sonucda durumu belli yabancının üzerine ne cesaret alıyorlar anlamıyorum bnm amcamda babaannemin üzerine almış memleketteler bende hicbir bilgileri yok bende şikayet etm3k ıstiyorum onlarıResmen devletı kerız yerıne koyuyor arabayı nerdeyse yarı yarıya almış. Engellı statusunde nasıl alıyor ya başkasının uzerıne hem denetıme gırse boku yer şikayet edılır umarım
Evet ama denetlemeler sıkı olmalı bence.yoksa yapıyorlar herkes vicdanlı degilbu tip insanların adı hırsız değil uyanık olmuş maalesef.
ihtiyacı olan tabiki alsın .engellilere uygun fiyata ev veriyor devlet helal olsun hepsine güle güle otursunlar.mesela bugün tv de izledim adamın 7 çocuğu var istanbul gibi yerde 7 si de öğrenci.evde tablet pc yokmuş çocuklar canlı derslere katılamıyormuş diye tv yi kendi aramış gelip çeksinler diye.yeminle zerre acımadım 7 çocuğun özrü mü olur.ben 1 çocuğumun sonu ne olacak diye kara kara düşünüyorum orta halli bir aile olmama rağmen.2 3 yapaydın alaydın tablet pc banane der geçerim böylelerineDenetimde nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası, bnm kv yatalak eşim onun için almıştı hastane işleri için onu bile süresi gelince sattırdim ben istemem öyle şeyler şimdi kendi üzerine aldı. Ama ona sorsalar annesi sonucda durumu belli yabancının üzerine ne cesaret alıyorlar anlamıyorum bnm amcamda babaannemin üzerine almış memleketteler bende hicbir bilgileri yok bende şikayet etm3k ıstiyorum onları
ihtiyacı olan tabiki alsın .engellilere uygun fiyata ev veriyor devlet helal olsun hepsine güle güle otursunlar.mesela bugün tv de izledim adamın 7 çocuğu var istanbul gibi yerde 7 si de öğrenci.evde tablet pc yokmuş çocuklar canlı derslere katılamıyormuş diye tv yi kendi aramış gelip çeksinler diye.yeminle zerre acımadım 7 çocuğun özrü mü olur.ben 1 çocuğumun sonu ne olacak diye kara kara düşünüyorum orta halli bir aile olmama rağmen.2 3 yapaydın alaydın tablet pc banane der geçerim böylelerine
eskiler tüyü bitmedik yetim hakkı derlerdi.ben korkarım valla resmi hısızlıktan da başka şekilde kat be kat benden evladımdan çıkmasından da korkarım.istesem ben de annem adına alırım kendime tek çocuğum ama 2012 araca biniyorum hile hurdayla 0 a binmek istememBnm amcamın durumu çok çok iyi ihtiyacı yok ama ucuz mal cazip gelmiş işte. Devletin bunları denetlemesi lazım kadın 80 kusur yaşında niye 0 arabası olsun kendimi sürecek devletin ambulansi var hastanesi var gereken hizmeti yapıyolar zaten vermemesi gerekiyor.
Sizin ki normal devlet sıze bu hakkı vermış yanı engellı yakının için alıyorsun bu demek değil ki bır tek o kişiyle bınıcen kendınde kullanabılırsın amaç engellınin ihtiyacı hallerınde vasisi onun ıcın o aracı kullanıcak. Ama vasıden başka kımse suremez öyle akrabaya arkadaşa bır sureliğine vereyım durumunyok vasi kullanırDenetimde nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası, bnm kv yatalak eşim onun için almıştı hastane işleri için onu bile süresi gelince sattırdim ben istemem öyle şeyler şimdi kendi üzerine aldı. Ama ona sorsalar annesi sonucda durumu belli yabancının üzerine ne cesaret alıyorlar anlamıyorum bnm amcamda babaannemin üzerine almış memleketteler bende hicbir bilgileri yok bende şikayet etm3k ıstiyorum onları
Şuan istesek bizde alırız ama almadık 2.el aldık. Zaten o araba benden önce alınmıştı bu sene 5 yılı doldu ve satıldı. Bence de hiç gerek yok emek vermeden alınanseyler içimesinmiyoreskiler tüyü bitmedik yetim hakkı derlerdi.ben korkarım valla resmi hısızlıktan da başka şekilde kat be kat benden evladımdan çıkmasından da korkarım.istesem ben de annem adına alırım kendime tek çocuğum ama 2012 araca biniyorum hile hurdayla 0 a binmek istemem
bizim komşu ankarada engelli kardeşi başka şehirde yaşıyor evi de arabaları da böyle alıyorlar ama asıl kullanması gereken ortada yokkSizin ki normal devlet sıze bu hakkı vermış yanı engellı yakının için alıyorsun bu demek değil ki bır tek o kişiyle bınıcen kendınde kullanabılırsın amaç engellınin ihtiyacı hallerınde vasisi onun ıcın o aracı kullanıcak. Ama vasıden başka kımse suremez öyle akrabaya arkadaşa bır sureliğine vereyım durumunyok vasi kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?