Yanlış anlasilmasun da kaçan kizin değeri olmazmış o hesap gerçekten erkek tarafını somurcen edepsizlik yapcan kii ay canım karım canim gelinim olsun. Eşinin yaptığı ayıp yaniMerhaba herkese. Esimle maddi konular yuzunden cok tartisiyoruz. Ben calisan bir kadinim. Esim araba almak icin kredi cekmis benden once ,hala odemeye devam ediyor borcu. Sakasina acilan bir konu tartismayla bitti velhasil ölursem arabam kardesimin dedi. Hesaplarimiz ortak, maas kartim bende. Maas yattiginda ben kendime biraz para ayirip gerisini esimin hesabina gonderiyorum. Ona dedigim de şu; kredi borcu bizim araba da bizim. O inatla kredi borcunu ben oduyorum diyor. Araba icin ailesi biraz para yardimi yapmis bundan dolayi arabada ailesinin de hakki varmis. Benim umrumda degil araba vs zaten paraya deger veren biri olsaydim kredi borcu olan biriyle evlenmezdim. Malesef maddi ve manevi bir guvensizlik var demek ki aramizda.
Doguda memuruz. Evlenirken esya bile istemedim gecici olarak burda oldugumuz icin. Benim esyalarim vardi onun da birkac parca esyasi. Bunlar bize yeter dedim. Ama gercekten kiz tarafi , kadin ne kadar şey isterse o kadar degerli oluyor galiba.Cirkin bi ifade ama kendini agirdan satmak karsi tarafin gozunde kisiyi daha degerli kiliyor.
Calisan kadinlara soruyorum ozellikle sizler evde ekonomiyi nasil yonetiyorsunuz ,kendinize ait butceniz birikiminiz var mi ?
Calismiyorum ama birazda olsa bi gelirim var bundan 1 ay oncesinde o gelirle evin alis verisinin hepsini ben yapardim ama daha akillandim kendime gelen para bankada esimin calisdigi parayla ev alis verisi edilcek cunku zirnik gormedim ben calisdigi paradan yani naparsaniz yapin yaranamiyosunuz yapmasaydin deniliyo o yuzden paraniza sahip cikin derim benMerhaba herkese. Esimle maddi konular yuzunden cok tartisiyoruz. Ben calisan bir kadinim. Esim araba almak icin kredi cekmis benden once ,hala odemeye devam ediyor borcu. Sakasina acilan bir konu tartismayla bitti velhasil ölursem arabam kardesimin dedi. Hesaplarimiz ortak, maas kartim bende. Maas yattiginda ben kendime biraz para ayirip gerisini esimin hesabina gonderiyorum. Ona dedigim de şu; kredi borcu bizim araba da bizim. O inatla kredi borcunu ben oduyorum diyor. Araba icin ailesi biraz para yardimi yapmis bundan dolayi arabada ailesinin de hakki varmis. Benim umrumda degil araba vs zaten paraya deger veren biri olsaydim kredi borcu olan biriyle evlenmezdim. Malesef maddi ve manevi bir guvensizlik var demek ki aramizda.
Doguda memuruz. Evlenirken esya bile istemedim gecici olarak burda oldugumuz icin. Benim esyalarim vardi onun da birkac parca esyasi. Bunlar bize yeter dedim. Ama gercekten kiz tarafi , kadin ne kadar şey isterse o kadar degerli oluyor galiba.Cirkin bi ifade ama kendini agirdan satmak karsi tarafin gozunde kisiyi daha degerli kiliyor.
Calisan kadinlara soruyorum ozellikle sizler evde ekonomiyi nasil yonetiyorsunuz ,kendinize ait butceniz birikiminiz var mi ?
Resmen devletı kerız yerıne koyuyor arabayı nerdeyse yarı yarıya almış. Engellı statusunde nasıl alıyor ya başkasının uzerıne hem denetıme gırse boku yer şikayet edılır umarımŞikayet edin , ödemediği ötv 'yi devlet alsin bir güzel kendisinden akli başına gelsin.
Devlet memuru bile vergiden ötv den muaf olmak için devlete kazik atıyor vay arkadas
her gün sabahın köründe kalkıp giyinip yollara düşüp işe gidilecek işyerinde bir sürü sıkıntıya ast üst ilişkisinde belki azarlanmaya bile göğüs gerilecek evladını kendi büyütemeyecek doya doya.amaaa maaşı alınca paralar hoppp eşin hesabına havale.valla çok gülüyorum artık böyle konuları okuyunca hiç de acımıyorum bu kadınlara.ha bir de yazmazlar mı bir şey alırken çokkk düşünürümm ihtiyacım yoksa almamm.He almayın siz sıkın da sıkın ki eşleriniz o paraları ailesiyle arkadaşlarıyla başka kadınlarla doya doya yesinç.devam edin siz ne diyeyimAraba umrumda degıl paraya onem vermem yazmıssınız da, neden calısıyorsunuz ozaman?
Bence maasınızla odedıgınız araba umrunuzda olsun, paraya da onem verin.
Su bile vermiyorlar parasız.
bizim apartmanda da vardı bunlardan ev araba hep bu şekilde alıyorlar ama engelli asla o arabaya binmiyor evde oturmuyor memur kardeşini oturuyor kulllanıyor.vergilerim haram olsun bu tip insanlara sonuna dek.Şikayet edin , ödemediği ötv 'yi devlet alsin bir güzel kendisinden akli başına gelsin.
Devlet memuru bile vergiden ötv den muaf olmak için devlete kazik atıyor vay arkadas
Eşimle ortak hesabımız var. Eşinizin tavrında olsa arabası kadar parayı kendim yatırım hesabına yatırırdım.Merhaba herkese. Esimle maddi konular yuzunden cok tartisiyoruz. Ben calisan bir kadinim. Esim araba almak icin kredi cekmis benden once ,hala odemeye devam ediyor borcu. Sakasina acilan bir konu tartismayla bitti velhasil ölursem arabam kardesimin dedi. Hesaplarimiz ortak, maas kartim bende. Maas yattiginda ben kendime biraz para ayirip gerisini esimin hesabina gonderiyorum. Ona dedigim de şu; kredi borcu bizim araba da bizim. O inatla kredi borcunu ben oduyorum diyor. Araba icin ailesi biraz para yardimi yapmis bundan dolayi arabada ailesinin de hakki varmis. Benim umrumda degil araba vs zaten paraya deger veren biri olsaydim kredi borcu olan biriyle evlenmezdim. Malesef maddi ve manevi bir guvensizlik var demek ki aramizda.
sizin için acı bir tecrübe olmuş geçmiş olsun.ben de bunu diyorum işte neden maaşınızı veresiniz eş kişisine neden kısasınız kendinizden kadının geliri yaşam kalitesini yükseltmek içindir asgari ev geçimi için değil .ne demek fatura ödemek kira ödemek eve yarı yarıya katkıda bulunmak.kadın araba alabilir çocuğunu iyi bir okula gönderebilir çocuğuna birikim yapabilir kendi kıyafet gezme takı vs. masrafını sağlayabilir çalışarak.diğer türlü gayette eziliyor kadınlar ben bunu bilir bunu söylerimBen de evliliğim boyunca elime gecen tüm parayı eşime yolladım. Evlenirken ben de hiçbir şey istemedim. Evdeki çoğu esyalar ikimizin bekarken kullandığı eşyalardı. Gelinligimi kendim aldım. Hiç borçsuz evlenmemize rağmen balayına falan gitmedik. Bana bir kez bile hediye aldığını hatırlamıyorum . Bir kez bile beraber yemeğe sinemaya vs gitmedik. Vs vs ... Değersizliğimi yüzüme vuran yüzlerce şey. Sırf onu çok sevdiğim içindi bunca şeye göz.yummam. Aşırı güveniyordum eşime. Evlendikten sonra baya bir birikimimiz oldu.
Sonra boşandik ve eşim bana bir kuruş bile para vermedi. Zaten bekarken sahip olduğum şeyleri aldım. Buja rağmen bana dolandırıcı diyor. Senin bana ne faydan dokundu ki diyor. (maddi anlamda)
Yani bu erkeklere canını ver kıymeti yok. Keşke evliligim boyunca kendime hesap açsaydım . Dünya kadar birikimim olmuştu simdiye dek. Boyle dımdızlak beş kuruşsuz. Bu yaşta çok utaniyorum. Böyle değmeyen birine hayatımı harcadığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?