Evlilikte kültür farklılığı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Kızın ailesi muğlada adam esnaf doğal olarak adamın ve ailesinin bulunduğu şehirde yaşayacak
Bu kız muğlayı bırakıp oraya mi gidecek valla bilemedim doğu şehri ve muğla. Bu denli değişimi göze alıp ben yaparım diyorsa helal. Oranın kızları çoğu açık kapalı kesim gerçekten çok az öyle rahat bi yaşamdan sonra gerçekten çok zor

Bu kız muğla merkez yada çevreleri mi? Güzelim yerler aralıklı

Benim kafa karıştı o zaman. Seninki daha beter şey demiş. Hala o kadınla görüşüyor musun peki? Hani laf basit bi şey değil ondan sordum

İki yerde de yaşadılar yani tek şehirde kalmadılar. Biz de zor diyoruz. İnsanın her kesimden arkadaşı olur ama sevgililik evlilik başka. Yoksa herkese saygımız sonsuz

Tam da anlattığın gibi .
Eşim doğulu değil ama Dini hassasiyetleri çok yüksek
Bende tam bahsettiğin gbi, İzmir kızıyım :)

Sonuç 5 yıldır evliyim.
Yalnız zor inan ki çok zor aileler hala ısınabilmiş değil.
Kaynanam hala bana gavur der :)
Eşimle aramızda hiçbir sorun olmadı yalnız.
Benim içimde vardı böyle kapanmak gibi seyler.
Evliliğmizde vesile oldu.

Ne güzel o vesile olmuş o zaman. Ama zor işte bir de şehir farkı eklenince

İki yerde de yaşadılar yani tek şehirde kalmadılar. Biz de zor diyoruz. İnsanın her kesimden arkadaşı olur ama sevgililik evlilik başka. Yoksa herkese saygımız sonsuz
Şöyle diyeyim bu rahatlıktaki bi bayan öyle yerlerde zor durur. Sevgililik evlilik gerçekten çok farklı.

Erkek evlendikten sonra..soyle yapacaksin boyle davranacaksin onu giymeyeceksin bunu icmeyeceksin vs demezse.. belki olabilir ama bunun garantisini kimse veremez.

Erkekler evlenmeden once herseye tamam derler ama evlendikten sonra cogu ailesind karsi gelemez ve kadini sindirmeye calisir(istisnalar haric)

Bunlari bile bile lades diyecekse bir kadin olir tabi.

Ama zor isler bunlar

Erkek evlendikten sonra..soyle yapacaksin boyle davranacaksin onu giymeyeceksin bunu icmeyeceksin vs demezse.. belki olabilir ama bunun garantisini kimse veremez.

Erkekler evlenmeden once herseye tamam derler ama evlendikten sonra cogu ailesind karsi gelemez ve kadini sindirmeye calisir(istisnalar haric)

Bunlari bile bile lades diyecekse bir kadin olir tabi.

Ama zor isler bunlar

Çocuğa annemin adını koyacaz diyen adam bu gerisini siz hesap edin

İzmirden sonra istanbula gitmek zorsa bir de urfa taraflarına gelmeyi düşünemiyorum
Urfayı bilmiyorum ama İstanbul tam bir kaostu benim için ilk geldiğim zmnlar :) araba yı sevmezdım içim bulanırdı pek kullanmazdım burda bı yerden bıyere giderken en kısa mesafe 1 saat . İzmirde ben çeşmeye gidiyordum o saate

Cok zor bence. Basta bazi seylere ayak uydurmaya calisilabilir gormezden gelinebilir alttan alinabilir ama er yada gec esler catisir ve onceki gormezden gelmeler alttan almalar kusulur.. Bana bile garip geliyor baba ile karsilikli icmeler falan

X