Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilikte kriz..
- Konu Sahibi Serense
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
Arzulamıyo musunuz artık eşinizle uyumayı? Ondaki durum beMerhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
- 12 Ekim 2022
- 1.686
- 4.211
- 63
Ne yaparsanız yapın ama yatakları ayırmayın boşanmayacaksanız.Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Suan gozumde domuzdan farki yok asiri derecede kirginim gormek bile istemiyorumArzulamıyo musunuz artık eşinizle uyumayı? Ondaki durum be
- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.903
- 498
Dogru degil biliyorum bunu ilk defa yaptim ama inanin cekilecek gibi degil tahammul seviyem doldu tastiNe yaparsanız yapın ama yatakları ayırmayın boşanmayacaksanız.
- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.900
- 73
- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
Bazı ilişkiler kurtulabiliyo ama bazılarında artık tahammül kalmayınca birlikte plan yapmak bile zor olurEsime hicbir zaman neden beni oraya buraya adam akilli yere götürmedin demedim demem de sanirim, ayarlar hazirlar guzelce de davet ederim.
Ya da beraber Plan yapmayı teklif ederim.
Bu sekilde yaklasim daha sağlıklı gibi.
İlişkiniz karşılikli olarak tükenmiş gibi.
Teklifte bulundum en azindan yaz boyunca tatil olarak biyere gitmedigimiz icin hsonu kacamak yapalim yakin biyere gidelim diye ne desem ben ona o kadar para veremem diyor baska bisi demiyorEsime hicbir zaman neden beni oraya buraya adam akilli yere götürmedin demedim demem de sanirim, ayarlar hazirlar guzelce de davet ederim.
Ya da beraber Plan yapmayı teklif ederim.
Bu sekilde yaklasim daha sağlıklı gibi.
İlişkiniz karşılikli olarak tükenmiş gibi.
Ee çalışmaya başlayacakmışsınız ev işlerini de ortak yaparsınız ve o şekilde bakın bir de üç sene hala aynı şekilde mi hissedeceksiniz.
Ona göre karar verin en iyisi.
Evlilik yıldönümünde mesela 8 yıldır siz de ayarlayabilirsiniz yeri o ödesin yine durumu da varmış neden onun götürdüğü yere razı olasınız.
İkinizin özel günü sonuçta neden ondan bekliyorsunuz seçeceği yeri?
Bir de sıkıcı olmak sadece gezmek istememesi ile olmaz ki ortak doyurucu sohbetleriniz de yok demek ki karşılıklı?
Evlilik yıldönümünde mesela 8 yıldır siz de ayarlayabilirsiniz yeri o ödesin yine durumu da varmış neden onun götürdüğü yere razı olasınız.
Bir de sıkıcı olmak sadece gezmek istememesi ile olmaz ki ortak doyurucu sohbetleriniz de yok demek ki karşılıklı?
Ayni durum sizin icin soz konusu olsaydi ne yapardinizBazı ilişkiler kurtulabiliyo ama bazılarında artık tahammül kalmayınca birlikte plan yapmak bile zor olur
Benim sectigimi yere asla gelmez goturmez de kendine bonkör bana cimriEe çalışmaya başlayacakmışsınız ev işlerini de ortak yaparsınız ve o şekilde bakın bir de üç sene hala aynı şekilde mi hissedeceksiniz.
O zaman bir an önce çalışıp adamı derlemeye bakınBenim sectigimi yere asla gelmez goturmez de kendine bonkör bana cimri
O kadar cok yoruldum ki derleme dediginizden firsatim olsa beynini resetleyesim geliyoO zaman bir an önce çalışıp adamı derlemeye bakın
- 7 Temmuz 2009
- 1.442
- 2.215
- 658
Restleşmelerdeki tavrınız sözcükleriniz çok vahim .Yani eşiniz yine elinden geleni yapıyor gibi sizin gibi o da böyle yıkıcı ve soğutucu konuşuyor mu ?Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Şöyle ki harika bi yere götürse bi dahakine ne anlamı olacak? Yani eşiniz sırf siz eziyet etmeyin huzur bozmayın diye yapmış olmayacak mı?
Belli şeyler tükenmiş siz renklendirmek istiyorsunuz ama saygı üzerine çalışmalısınız bence renk yerine .
- 29 Mayıs 2021
- 13.490
- 87.490
- 548
- 36
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
Benim sert cumleler kurmamdaki sebep kendini 18 lik olarak gorup beni 40 yasinda gormesi benden ne istiyorsun ben yapamam kelimesini kabul etmek istemiyorum. Bir ayakkabi alir 3 rengini begendiyse 3 unu de alir kendi marka takintisi tel yeni modeli cikar hemen değiştirir ayri e haliyle bende en son ates puskurdum yeter artik hep kendini dusunmekten vaz gec dedimRestleşmelerdeki tavrınız sözcükleriniz çok vahim .Yani eşiniz yine elinden geleni yapıyor gibi sizin gibi o da böyle yıkıcı ve soğutucu konuşuyor mu ?
Şöyle ki harika bi yere götürse bi dahakine ne anlamı olacak? Yani eşiniz sırf siz eziyet etmeyin huzur bozmayın diye yapmış olmayacak mı?
Belli şeyler tükenmiş siz renklendirmek istiyorsunuz ama saygı üzerine çalışmalısınız bence renk yerine .
Adam sizi hic goturmuyorsa haliyle en kotu yil donumunuzde goturmesini istersiniz cunku hep gereksiz bulur ve saplanti seklinde ayni yemek yerine, ayni parka goturur ve sizde hakli olarak farkli bi yer gormek istediginiz soylersiniz 8 sene kolay degilher şey ok de biri bana şu evlilik yıldönümlerine yüklenen aşırı anlam saçmalığını açıklayabilir mi
cidden anlamıyorum
evlilik sevgililik nişanlılık tanışma yıldönümü vs ve bunlara yüklenen aşırı anlam ve beklenti çok saçma değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
- 30 Ocak 2014
- 4.572
- 9.186
- 358
Sizi layık görmemesi ile alakası yok evlenirken bu huyunu bilmiyor muydunuz bazı erkekler gerçekten ağır kanlı oluyorMerhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.