şimdi siz daha düz insansınız, hobiniz yok, ev-iş dışında da bir hayatınız yok, işten de mutlu değilsiniz zaten.
peki.
e bu donanımlı eşiniz de mi demiyor gel birlikte şunu yapalım, gel şuna bakalım, şöyle birşey çıkmış vs diye?
dahası madem o daha donanımlı (muhtemelen daha da eğitimlidir) madem evlenmeden de zaten sizinle ortak yanınız olmadığını da görmüş yani ne biliyim "uyumsuzuz ama çok seviyoruz" gibi bişey nasıl oluyor zaten çözemesem de hani adam ben x yapıyorum, ben y yere gidiyorum, ben z amaçlıyorum da mı demedi? haftada 2 kere buluşup ortak bişeyler de yapmayıp, birlikte filan da yaşamayıp, farklı olduğunuzu da görüp, evlenip köyde yaşamaya mı başladınız?
çok enteresan yani, 2 genç yeni evli insansınız nasıl hiç bişey yapmadan konuşmadan zaman geçiriyorsunuz?
köyde ne kursu?
bu arada konu sahibi hakketen köyde yaşamayi nasıl başarıyorunuz? köyden gidip-geldiğiniz iş nedir, yolda mı çok vaktiniz geçiyor? köyde belki arkadaş çevreniz mi yok?
madem köydesiniz mevsim de geliyor ekip biçin. hani kurs murs değilse de outdoor şeyler olabilir belki.