Merhaba, eşimle ikimiz çalışıyoruz işimiz biraz yorucu ve sıkıcı, özellikle benim işim parasal olarakta tatmin etmeyen komik bir rakama çalıştığım bir iş olduğu için iki kat motivasyonsuz ve sıkılarak ise gidiyorum. Farklı sorunlarımız da var illa ki hayatta derken iyice hayatta bunalan kaygıli hayat enerjisi olamayan tiplere dönüştük. Zaten böyle espirili çok enerjik hayat dolu kıpır kıpır bir insan değildik iyiden iyiye de söndük . Akşam eve gelip yemek yiyip günün nasıl geçti vs diye iki sorup sonra konularımız bitiyor. Yakınlarda gezmeye çıkacak bir yer de yok köyde yaşıyoruz. Bazı sorunlarımız da var zaten. Kısaca sus pus çatık kaşlı ya telefonla ilgileniyoruz ya da film falan bakıyoruz sessiz sedasız. Böyle olunca da ona bakıp bakıp iyice sinirleniyorum çünkü keyifsiz bıkkın karşımda oturuyor daha da enerjim düşüyor. Eminim o da öyle düşünüyor. Birde ben önlisans kpss ye hazırlanıyorum ona da bu bunalımlı halimle dört koldan sarilamiyorum zaten önlisans alımları alanimda çok az mezun çok. Derece yapmam gerek. Kısaca enerjimiz yok tadımız yok. İş keyifsiz bari evde keyifli olalım istiyorum espiri yapalım bir gülelim ama benim de enerjim yok.boyle şeyler yaşayanlar var mı tavsiyeler var mı