Evlilikte hijyen açısından neler yapıyorsunuz

mileyko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
44
35
Herkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Herkese merhabalar 1 ay sonra düğünüm var normalde de zaten titiz biriyim ancak evlendikten sonra özellikle genital bölge temizliği için neler yapmalıyım bilmiyorum ilişki sırasında eşimi rahatsız edecek herhangi bi koku vs olmasını istemiyorum aksine özel bölgemin çok güzel kokmasınj istiyorum ama zararlı kimyasallar da kullanmak istemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Once boyle heves edilir sonra aman der gelısıne yasarsın
Zaten nıye pis kokacak
Ilıskıden once dus almıyor musunuz
Spontane gelıstı dıyelım
Eee hergun dus almıyor musunuz Sonucta? Yıne kokmaz ki

Vajinanın kendine has kokusu var zaten, sizin dışarıdan eklediğiniz her koku kimyasal olacağı için zamanla ph değerini bozarsınız. Pamuklu iç çamaşırı, her gün mümkünse günde 2 değiştirme, çok baharatlı şeyler yememe gibi şeylerle çözülür. Ben intim jel kullanıyorum ama kullanmayı önermeyen doktorlar da var

Vajinanın kendine has kokusu var zaten, sizin dışarıdan eklediğiniz her koku kimyasal olacağı için zamanla ph değerini bozarsınız. Pamuklu iç çamaşırı, her gün mümkünse günde 2 değiştirme, çok baharatlı şeyler yememe gibi şeylerle çözülür. Ben intim jel kullanıyorum ama kullanmayı önermeyen doktorlar da var
Hangisini kullanıyorsunuz peki memnun musunuz

Once boyle heves edilir sonra aman der gelısıne yasarsın
Zaten nıye pis kokacak
Ilıskıden once dus almıyor musunuz
Spontane gelıstı dıyelım
Eee hergun dus almıyor musunuz Sonucta? Yıne kokmaz ki
Bilmiyorum belki de o vajinanın kendine has kokusu benim hoşuma gitmediği için böyle geliyordur bi yerde erkeklerin o kokuyu sevdiğini okumuştum

Vajina kokusunun hijyenle alakası yok. Enfeksiyon yoksa zaten öldürücü bir kokusu olmaz. Parfüm falan sıkayım deme pH dengesini bozup tahriş edersin sonra gelsin enfeksiyonlar mantarlar. Duşta liflemek bile tahriş edebiliyor. Tek yapman gereken iç çamaşırını günlük değiştirip sık sık yıkanmak olur

Duş alarak.bu kadar.

Bilmiyorum belki de o vajinanın kendine has kokusu benim hoşuma gitmediği için böyle geliyordur bi yerde erkeklerin o kokuyu sevdiğini okumuştum
Ben de seviyorum o kokuyu.sapık olarak yaftalanmayı bile göze alıp yazacağım.çok hoşuma gidiyor hatta burnumu çamaşıra dayayıp kokladığım oluyor.çok tatlı ve çekici bir koku bence.

Her gün duşta duru suyla yıkayın. İlişki öncesi yine yıkanın ter vs kokmamak adına.
Ben de intim jel kullanıyorum ama her duşta değil arada. Bir zararını görmedim şimdilik.
Vajina kokusunun parfümünü bile yapmışlardı bir ara gerçekten sevenleri varmış alıp koklarlarmış.

Canım düzenli olarak duş aldıktan sonra kötü koku olmaz ki her lavaboya gittiğin zaman gerekli temizlik kurallarına da dikkat etmek yeterli bence bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sadece çok nadir vajina temizlik ürünleri alıyorum ama yılda 1 filan heves edip alırım açıkçası pek bir faydası yok sadece koku veriyor bence ona da çok gerek yok 🤗

Her gün duş almak kokuyu tsm engellemiyor. Ayrıca o bölgede sadece vajina yok, bu nedenle ben her gün duş+işe giderken pamuk çamaşır ( eve gelince her duruma hazır olmak için cicili bicili bişey 😛), eve gelince sebamed intin jelle yıkama veya ilişki hemen öncesi intim jelle yıkama yapıyorum. Bazen hazırlıksız yakalanırsam yada eşim lavaboya gitmeme izin vermezse oral yapma diyorum. O yine yapıyo ayrı konu 😂😂😂 ama ben odaklanmıyorum ve zevk almıyorum öyle olunca, kokuyo mu diye düşünmekten.

Genital bölgeye herhangi bir şey kullanmayın diyor doktorlar. Kıyafetlerinize belki aramotik yağlar damlatabilirsiniz. Ama iç çamaşırına damlatirsaniz vajinanız hasar görür mü bilemem. Normal günlük duş ve kıl tüy bakımından sonra herhangi bir sağlık sorunu yoksa vajina çok da rahatsız edici kokmaz.

Böyle hacı misi gibi şişelerde güzel kokular var ara ara ondan sürüyorum vajina kenarlarına planlı yapıyorsak 😃

Ani gelişen bişeyse de yapacak bişey yok arkadaşların dediği gibi sık duş iç çamaşırı değişikliğiyle bişey olmaz

sık duş aldığım halde her gün duş aldığım epilasyon yaptığım halde benimki kokuyor diyen arkadaşlar acilen bi doktora gözüksün
temiz ve enfeksiyonsuz bir vücutta vajina kötü kokmaz arkadaşlar
kokuyorsa sizinki kokuyordur bişeyi yanlış yapıyorsunuzdur ya da bi sorun vardır
neden bu kadar yabancısınız kendi bedeninize

pamuklu iç çamaşırı, ağı dar olmayan pantolonlar giymek en önemlisi. nemli bırakmayın. bir arkadasim hel kullanıyordu sebamed’in en son kadın doğum muayenesinde vajina içinde tahriş gördü. dışardan kullanılan her kimyasal vajinanın florasını bozar. zaten sağlıklı olduğu süreçe içerisi kendini sürekli temizleyebilme yeteneğine sahip. evet bir koku var ama rahatsız edici değil. çoğu erkek çekici buluyor bu kokuyu. ben de hayranı değilim ama rahatsız etmiyor beni de. erkekler de inan ki öyle bebek gibi kokmuyor 😂 vücudun doğal kokusu bu. kabullenmek lazım.

X