• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte geçinmek zor mu?

Ayda 2000 liraya geçinmek çok zor, birikim yapamazsınız, her an bi ihtiyaç çıkar , tatile gidemezsiniz her istediğinizi yapamazsınız ister istemez borçlarınız olur bence çok zor

Ayda 2000 liraya geçinmek çok zor, birikim yapamazsınız, her an bi ihtiyaç çıkar , tatile gidemezsiniz her istediğinizi yapamazsınız ister istemez borçlarınız olur bence çok zor
Bende bunlardan korkuyorum zaten birikim için benimde çalışmamı bekleyeceğim ama evliliğin ilk zamanlarıda bunları düşünerek geçsin istemem şahsen

Evlilikten ne bekliyorsunuz bu önemli . Bence erteleyin çünkü maddi sıkıntı sizi acabalara sürüklüyosa evlilik için hazır değilsiniz demektir. İnanın evliliklerde daha büyük sorunlar yaşanıyor. Geçinmek zor değil her iki taraf da kendinden fedakarlık yapacak .yapmam diyen evlenmesin lütfen.
Ya evleneceğiz ya ayrılacağız zaten. Evlilikten korkuyorum yapacağım fedakarlıklar beni korkutuyor evet ama ayrılmaktan daha çok korkuyorum ve düşünmek bile istemiyorum. Allah göstermesin

Ya evleneceğiz ya ayrılacağız zaten. Evlilikten korkuyorum yapacağım fedakarlıklar beni korkutuyor evet ama ayrılmaktan daha çok korkuyorum ve düşünmek bile istemiyorum. Allah göstermesin
Evlilikte maddi sıkıntı olur, sağlık sorunları olur ... Bu yüzden iyi günde kötü günde deriz . Yani sürekli size iltifat eden romantik mesajlar atan adam olmaz . Banyoyu niye temiz bırakmadın konusu büyük bi tartışmaya neden olabilir. Eğer sorun çözme beceriniz yoksa , hayata karşı yeterince sabırlı değilseniz asla mutlu olamazsınız.

Bende bunlardan korkuyorum zaten birikim için benimde çalışmamı bekleyeceğim ama evliliğin ilk zamanlarıda bunları düşünerek geçsin istemem şahsen
Yani konu sahibi sizi duyan mantık evliliği yaptığınızı düşünebilir sahsen. Hayatta hiçbirseyin garantisi de yok ki. Bunları tek tek hesaplayıp düşünüyorsanız evliliğe hazır değilsiniz. Diğer arkadaslardan biri de yazmıs bundan cok daha büyük sorunlar da olanilir.Bence bunu da bir gözden gecirin derim ben.

Vergi indiriminden dolayı şirket aracılığıyla almak istiyorlardır muhtemelen, bence mantıklı bir çözüm.

Biz sevgilimle aylık bin beşyüz lira kadar ayırıyoruz yeme içme gezme gibi şeyler için. Tatile gideceksek biraz daha artırıyoruz. Sizin de böyle olacak gibi. Her çıkmaya 300 liralık hesap ödemezsiniz, bunu ayda bir yapar kalan günler daha hafif şeyler yaparsınız. Rahatlıkla yeter o para.

Back