- 23 Temmuz 2019
- 176
- 180
- 103
- 31
Merhabalar,ilkkez konu açacağım. Yanlışlarım maruz görülür inşallah. Kısaca kendimden bahsedecek olursam 26 yaşında iktisat mezunuyum. Çalışmıyorum ama kesinlikle çalışmak istiyorum. Sorun şu ki 2,buçuk yılı aşkın bir ilişkim var ve evlenme teklifine evet dedim. Küçük bir şehre gideceğim evlendiğimizde. Seviyorum kesinlikle ayrılmaya niyetim yok ama korkuyorum. Sevgilimin işleri çok iyiymiş ama batmışlar aile işleri var. Düzeltmeye çalışıyorlar inşallah da düzelir. Şuan için evlenince sevgilimin demesi üzerine kira elektrik su faturası ve yiyecek alışverişi şirketten karşılanacak elimize 2000 lira gibi bi para geçecek diyor. Okadar para gerçekten geçinmek için yetermi? Toplu bi yemek alışverişi yapılsa bile gün içindede ihtiyaçlarımız olacak. Benim gerçekten istek ve arzularım ailemin yanında karşılanıyor evlendikten sonra zorluklar beni sevgilimden uzaklaştırırmı bilemiyorum. Ben işe başlayana kadar gerçekten bu miktar para ile geçinmek zor olur mu? Korkularımda haklımıyım ? Abartıyor muyum?