Ben aşk insanıyım, sevmediğim biriyle bırak aynı yatağa girmeyi sohbet etmek bile istemem.Merhabalar, evlilikte es seciminde nelere dikkat edersiniz? Maddiyat sizce onemlimidir??mantik evliligi mi ask mi?
Merhamet cok onemli kesinlikle.Ha bir de şu an hastanede kaldığım için evlilikte vicdanın ve şefkatin önemini burada daha iyi anladım. Hastanede kalan çiftler birbirlerine yardım ediyorlar, tuvalete götürme - tuvaletini yaptırma gibi şeyler. Bu adam bana hastalıkta ve yaşlılıkta bana bakar mı ve ben de ona yeri geldiğinde bu şekilde bakabilir miyim diye düşünerek de evlenmek gerekiyor. Vicdansız erkeklerden uzak durun.
işsiz güçsüz çalışmaktan gocunan gönül almayı bilmeyen iki çift güzel söz soylemeyen, eşiyle çocuğuyla sohbet etmeyi beceremeyen karısıni her anlamda mutlu etmek için cabalamayan,kısıtlayan döven, söven ,ezdiren iki kelimeyi bir araya getiremeyen,nerde nasıl davranacağını bilmeyen cıvık harekettleri olan adamdan olmaz. Bunun yanında ; herşeyi ama her şeyi sorun haline getiren, geçmişi sürekli kocasının önüne sunan ,elinden geleni yaptığı halde fazlasini talep eden ,dirdirci somurtkan,memnuniyetsiz kadınla da olmaz. Yani kısacası davul dengi dengine olacak.Merhabalar, evlilikte es seciminde nelere dikkat edersiniz? Maddiyat sizce onemlimidir??mantik evliligi mi ask mi?
Aşk mı mantık mı sorusu ne kadar masum bir bakış açısı,evliliğin bu ikisiylede hiçbir alakası yok,evlilik tamamen bir ortaklık ve bunu evlendikten sonra anlıyorsunuz,pembe dizi modunda yaşayanlara bakmayın bazı insanlar dışarı kapalı kendilerine bir dünya oluşturmuşlar orada yaşıyorlar ama eş seçimi zamanla tanıdıkça olmalı,eş seçerken sormanız gereken sorular dikkat etmeniz gereken hususlar var,ayakları üstünde durabilirmi yoksa millete dadanan bir asalakmı,sadıkmı aldatırmı önceki ilişkilerinden yola çıkarak bakın,cimrimi kendisi hariç başkalarınada harcarmı,anne travması varmı ki çoğu türk erkeğnde anne,abla travması var onu aşamıyorlar,şiddete meyli varmı ani öfke parlamaları oluyormu,dürüstmü yalan söylermi dikkat etmek gerekiyor,çok önemli olanı hijyenine düşkünmü temizlik anlayışı nasıl,saygısızmı sadece size değil erraftaki insanlara nasıl davrandığınada bakın,sapkın hareketleri varmı ileride ebevy olacak bu sorumluluğu alabilirmi vs bu sorular sorulmalı,paramı aşkmı çok yüzeysel, bu sorularla kurulan evlilik sonunda hüsranla biter çünki ikisninde sonu var,aşk ta biter para da geriye kalan eş diye seçtiğiniz kişi,siz onu iyi seçin.Merhabalar, evlilikte es seciminde nelere dikkat edersiniz? Maddiyat sizce onemlimidir??mantik evliligi mi ask mi?
Mantıklı aşk evliliği olursa tadından yenmezMerhabalar, evlilikte es seciminde nelere dikkat edersiniz? Maddiyat sizce onemlimidir??mantik evliligi mi ask mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?