Şu an eş gibi değilsiniz ki bundan sonra gelen olursa gideni aratsın.işlevsiz bir evlilik var.en azından şansınızı denersiniz tekrardan.30 yaş gayet genç yaş.diğer kısma gelirsek konuş konuş işe yaramadıysa artık son kozlarınizı oynayacaksınız.düzeleceğini sanmıyorum ama en azından kendinizi rahatlatırsınız.rest çekin boşanacağım deyin ve evi terk edin.iletişime geçince de doktora gideceksin ne var ne yok anlatacağız, ne sorunun var öğreneceğiz deyin.randevu alıp sizi çağırsın.birlikte girin.bütün tahlilleri yaptıracak.çözüm yakınsa denersiniz uzaksa vazgeçersiniz. Eee tabi onun istekli olması lazım.Arkadaşlar merhaba evliliğimle ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var. Olabildiğince kısa kesip anlatmaya çalışacağım. Eşimle 5 senelik evliyiz bu 6. Senemiz çocuğumuz yok. Bu 6 senelik evliliğin 3 senesi benim doğu görevimden dolayı ayrı geçti. Bayramlarda ara tatillerde ve yazın görüşüyorduk. Bu yıl yeniden evime geldim. Evlendiğimden beri cinsel hayatımız hep sıkıntılıydı. Eşim ben başlatmadan asla bişey başlatmazdı. Önceleri bu durumu görmezden geldim daha sonra ereksiyon problemleri çıkmaya başladı bu durumda da erkeklik gururu rencide olmasın diye bir şey söylemedim kaç yaşında adam zaten kendisi bi çare arar diye. Ama aramadı, bende ciddi ciddi konuştum hem de kaç kere. Tamam halledeceğim dedi ama yine üzerine düşmedi. Sorunları çözmek ve sorumluluklarını yerine getirmek konusunda zayıf biridir. Sorunlardan kaçmayı çare olarak görür. Terapiste gitmeyi teklif ettim tamam dedi. Terapiste gittk bir fayda göremedik. Tabi bu sırada başka sorunlar ortaya çıktı artık eşime saygı duyamama, anlaşılmadığımı hissetme gibi ve boşanmayı dile getirmeye başladım. O ise boşanmayı kesinlikle istemediğini beni çok sevdiğini vs ifade etti. Bense artık kendimi yorulmuş ve tükenmiş hissediyorum. Yine ben yanaşmasam asla yanaşmıyor ve bu duruma da çözüm aramıyor. Yanaşsam bile ilişki konusunda zorlanıyoruz. Bana hiç hakaret etmez, küfür ya da kötü alışkanlığı yoktur toplum tarafından çok sevilir sevgili saygılı biridir. Ben de onu insan olarak çok seviyorum fakat artık bir eş olarak göremiyorum. Tatlı dillidir. Ev işlerinde bana yardım eder. Merhametli ve şefkatlidir. Ama cinsel hayatımız neredeyse hiç yok ve benimle asla tartışmaz. Kimseyle tartışmaz. Bilgisiz, eğitimsiz, kültürsüz biri değil ama kendi sınırları yoktur. Ben artık çoğu zaman onun sınırlarını ihlal etmeye başladım yapmamam gerektiğini bildiğim halde kötü sözler sarfetmeye başladım. Çünkü bana tatlı dille gelmesi benimle tartışmaması bana cevap vermemesi beni iyice yordu ve bunların bir oyalama taktiği olduğuna inanmaya başladım. Cinsellik konusundaki problemlerimizi bu şekilde kapatabileceğine inandığını düşünüyorum. Her şeyi çok açık ve net konuşan biriyim defalarca da konuştum ama fayda etmiyor. Boşanmayı düşünüyorum ama bazen de diyorum adam iyi biri yaşım 30 ya daha kötüsü çıkar da Allah sana bu adamı aratırsa diyorum. Kalsam bu şekilde evliliğe gönlüm razı değil bir şeyleri de düzeltemiyorum. Kötü insanlardan ayrılmak kolay iyi insanlardansa gerçekten çok zormuş. Benim yerimde olsanız ne yapardınız, fikirleriniz benim için değerli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Şu an eş gibi değilsiniz ki bundan sonra gelen olursa gideni aratsın.işlevsiz bir evlilik var.en azından şansınızı denersiniz tekrardan.30 yaş gayet genç yaş.diğer kısma gelirsek konuş konuş işe yaramadıysa artık son kozlarınizı oynayacaksınız.düzeleceğini sanmıyorum ama en azından kendinizi rahatlatırsınız.rest çekin boşanacağım deyin ve evi terk edin.iletişime geçince de doktora gideceksin ne var ne yok anlatacağız, ne sorunun var öğreneceğiz deyin.randevu alıp sizi çağırsın.birlikte girin.bütün tahlilleri yaptıracak.çözüm yakınsa denersiniz uzaksa vazgeçersiniz. Eee tabi onun istekli olması lazım.
Üroloğa gitti kaç kere fiziksel hiçbir sıkıntısı yok. Tam anlamıyla psikolojik ama bunu da bir türlü aşamıyoruz. Biraz ketum biri çok duygularını açabilen, açık iletişim kurabilen biri değil. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Bu adamın sandığın kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.öyle olsa sen bu kadar çırpınırken hee canım hee diyerek olayı kapatmaya çalışmazdı. Seven kişi sevdiğinin derdiyle dertlenen kişidir.bana kalırsa bizim millet sessiz sakin insanla, iyi insanı karıştırıyor.hatta iyi insanın bazı konularda tepki vermesi gerekir.Arkadaşlar merhaba evliliğimle ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var. Olabildiğince kısa kesip anlatmaya çalışacağım. Eşimle 5 senelik evliyiz bu 6. Senemiz çocuğumuz yok. Bu 6 senelik evliliğin 3 senesi benim doğu görevimden dolayı ayrı geçti. Bayramlarda ara tatillerde ve yazın görüşüyorduk. Bu yıl yeniden evime geldim. Evlendiğimden beri cinsel hayatımız hep sıkıntılıydı. Eşim ben başlatmadan asla bişey başlatmazdı. Önceleri bu durumu görmezden geldim daha sonra ereksiyon problemleri çıkmaya başladı bu durumda da erkeklik gururu rencide olmasın diye bir şey söylemedim kaç yaşında adam zaten kendisi bi çare arar diye. Ama aramadı, bende ciddi ciddi konuştum hem de kaç kere. Tamam halledeceğim dedi ama yine üzerine düşmedi. Sorunları çözmek ve sorumluluklarını yerine getirmek konusunda zayıf biridir. Sorunlardan kaçmayı çare olarak görür. Terapiste gitmeyi teklif ettim tamam dedi. Terapiste gittk bir fayda göremedik. Tabi bu sırada başka sorunlar ortaya çıktı artık eşime saygı duyamama, anlaşılmadığımı hissetme gibi ve boşanmayı dile getirmeye başladım. O ise boşanmayı kesinlikle istemediğini beni çok sevdiğini vs ifade etti. Bense artık kendimi yorulmuş ve tükenmiş hissediyorum. Yine ben yanaşmasam asla yanaşmıyor ve bu duruma da çözüm aramıyor. Yanaşsam bile ilişki konusunda zorlanıyoruz. Bana hiç hakaret etmez, küfür ya da kötü alışkanlığı yoktur toplum tarafından çok sevilir sevgili saygılı biridir. Ben de onu insan olarak çok seviyorum fakat artık bir eş olarak göremiyorum. Tatlı dillidir. Ev işlerinde bana yardım eder. Merhametli ve şefkatlidir. Ama cinsel hayatımız neredeyse hiç yok ve benimle asla tartışmaz. Kimseyle tartışmaz. Bilgisiz, eğitimsiz, kültürsüz biri değil ama kendi sınırları yoktur. Ben artık çoğu zaman onun sınırlarını ihlal etmeye başladım yapmamam gerektiğini bildiğim halde kötü sözler sarfetmeye başladım. Çünkü bana tatlı dille gelmesi benimle tartışmaması bana cevap vermemesi beni iyice yordu ve bunların bir oyalama taktiği olduğuna inanmaya başladım. Cinsellik konusundaki problemlerimizi bu şekilde kapatabileceğine inandığını düşünüyorum. Her şeyi çok açık ve net konuşan biriyim defalarca da konuştum ama fayda etmiyor. Boşanmayı düşünüyorum ama bazen de diyorum adam iyi biri yaşım 30 ya daha kötüsü çıkar da Allah sana bu adamı aratırsa diyorum. Kalsam bu şekilde evliliğe gönlüm razı değil bir şeyleri de düzeltemiyorum. Kötü insanlardan ayrılmak kolay iyi insanlardansa gerçekten çok zormuş. Benim yerimde olsanız ne yapardınız, fikirleriniz benim için değerli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Mecburdum başka çarem yoktu. O başta istemedi ama sonradan şartları bildiği için o da kabul etti. Ben de manipülasyon olduğunu düşünüyorum. Ama iyi bir insan olduğu için de kıyamıyorum.Evlenmeden önce sevgili olmadınız mı hic? Olsaydınız cinsellikle ilgili sinyalleri alırdınız aslında.
Evliligin en güzel yıllarını da 3 yıl uzakta yasamayı nasıl göze aldınız cidden anlayamadım herifin bunu kabul etmesinden anlamalıydınız.
Bosa gitsin böyle ömür gecmez tatlı dil tek basına ne ise yarayacak ki? Manipülasyon bu
Söylediklerinize katılıyorum, iyi bir insan konusuna gelince şefkat, merhamet anlamında ve sadece bana karşı davranışları değil de genel olarak davranışlarının yansımasını ifade etmek istemiştimBu adamın sandığın kadar iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.öyle olsa sen bu kadar çırpınırken hee canım hee diyerek olayı kapatmaya çalışmazdı. Seven kişi sevdiğinin derdiyle dertlenen kişidir.bana kalırsa bizim millet sessiz sakin insanla, iyi insanı karıştırıyor.hatta iyi insanın bazı konularda tepki vermesi gerekir.
Açıkçası elimden gelen her şeyi yaptığıma emin olmak istiyorum. Bugün ben uğraşsam yine bişeyleri denemek için zar zor da olsa olur ama yine ben uğraşırsam. Bi kadın olarak da artık zoruma gidiyor sürekli neden ben uğraşıyorum diye üzülüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz içinCinsellik olmayacaksa neden evli kalalım ?
İyi bir adamsa gitsin hayır derneklerinde iyiliğini konuştursun.
Çocugunuz da yoksa 30 yasındaki bir kadın olarak en güzel zamanlarınızı neden cinsel sorunları olan bir adamla heba edesiniz ki ?
6 yıl uzun bir süre.Açıkçası elimden gelen her şeyi yaptığıma emin olmak istiyorum. Bugün ben uğraşsam yine bişeyleri denemek için zar zor da olsa olur ama yine ben uğraşırsam. Bi kadın olarak da artık zoruma gidiyor sürekli neden ben uğraşıyorum diye üzülüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz için
Bu aklıma geldi ve sordum. Olabilir belki cinsel yönelimin farklıydı ya da sonradan değişmiş de olabilir. Kimseye tek kelime etmem anlaşamadık der ayrılırız dedim. Kabul etmedi böyle bir şey olmadığını söyledi ki benden önceki sevgililik ve cinsel hayatına dair bilgilerim de var. Evlendikten sonra da bu cinsel isteksizlik hariç şüphelenebileceğim hiçbir şeyle karşılaşmadım bu konuda.Sizinki paravan evlilik olabilir mi acaba? Esinizin cinsel yonelimi farklidir belki. Bu ihtimali de goz ardi etmeyin derim.
Siz zaten dogru duzgun evlilik yasamamissiniz. Uc yil ayri geri kalan zamanda da cinsellik yok. Sizinki evlilik degil, ev arkadasligi. Bosayin hic dusunmeyin. Arkadas istiyorsaniz ondan cok var disarda.
Bu şekilde boşanan çok insan var. Cinselliğin eksikliği hayatınızı etkiliyorsa boşanabilirsiniz. Daha iyisi çıkar çok mutlu olursunuz diyemem ama böyle de mutlu değilsiniz. Evli ama kadın olamayan biri olmaktansa boşanmış olmak seçilebilir. Neden olmasın.Arkadaşlar merhaba evliliğimle ilgili sizlere danışmak istediğim bir konu var. Olabildiğince kısa kesip anlatmaya çalışacağım. Eşimle 5 senelik evliyiz bu 6. Senemiz çocuğumuz yok. Bu 6 senelik evliliğin 3 senesi benim doğu görevimden dolayı ayrı geçti. Bayramlarda ara tatillerde ve yazın görüşüyorduk. Bu yıl yeniden evime geldim. Evlendiğimden beri cinsel hayatımız hep sıkıntılıydı. Eşim ben başlatmadan asla bişey başlatmazdı. Önceleri bu durumu görmezden geldim daha sonra ereksiyon problemleri çıkmaya başladı bu durumda da erkeklik gururu rencide olmasın diye bir şey söylemedim kaç yaşında adam zaten kendisi bi çare arar diye. Ama aramadı, bende ciddi ciddi konuştum hem de kaç kere. Tamam halledeceğim dedi ama yine üzerine düşmedi. Sorunları çözmek ve sorumluluklarını yerine getirmek konusunda zayıf biridir. Sorunlardan kaçmayı çare olarak görür. Terapiste gitmeyi teklif ettim tamam dedi. Terapiste gittk bir fayda göremedik. Tabi bu sırada başka sorunlar ortaya çıktı artık eşime saygı duyamama, anlaşılmadığımı hissetme gibi ve boşanmayı dile getirmeye başladım. O ise boşanmayı kesinlikle istemediğini beni çok sevdiğini vs ifade etti. Bense artık kendimi yorulmuş ve tükenmiş hissediyorum. Yine ben yanaşmasam asla yanaşmıyor ve bu duruma da çözüm aramıyor. Yanaşsam bile ilişki konusunda zorlanıyoruz. Bana hiç hakaret etmez, küfür ya da kötü alışkanlığı yoktur toplum tarafından çok sevilir sevgili saygılı biridir. Ben de onu insan olarak çok seviyorum fakat artık bir eş olarak göremiyorum. Tatlı dillidir. Ev işlerinde bana yardım eder. Merhametli ve şefkatlidir. Ama cinsel hayatımız neredeyse hiç yok ve benimle asla tartışmaz. Kimseyle tartışmaz. Bilgisiz, eğitimsiz, kültürsüz biri değil ama kendi sınırları yoktur. Ben artık çoğu zaman onun sınırlarını ihlal etmeye başladım yapmamam gerektiğini bildiğim halde kötü sözler sarfetmeye başladım. Çünkü bana tatlı dille gelmesi benimle tartışmaması bana cevap vermemesi beni iyice yordu ve bunların bir oyalama taktiği olduğuna inanmaya başladım. Cinsellik konusundaki problemlerimizi bu şekilde kapatabileceğine inandığını düşünüyorum. Her şeyi çok açık ve net konuşan biriyim defalarca da konuştum ama fayda etmiyor. Boşanmayı düşünüyorum ama bazen de diyorum adam iyi biri yaşım 30 ya daha kötüsü çıkar da Allah sana bu adamı aratırsa diyorum. Kalsam bu şekilde evliliğe gönlüm razı değil bir şeyleri de düzeltemiyorum. Kötü insanlardan ayrılmak kolay iyi insanlardansa gerçekten çok zormuş. Benim yerimde olsanız ne yapardınız, fikirleriniz benim için değerli. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Evlilikte cinsellikte önemli. Cinsellik yoksa ev arkadaşlığından öte gidemez. Böyle bir evliliği de sürdürmenin anlamı yok. İyi bir insan diye evlilikte devam ettirilmez. Ona bakarsan sen de iyi bir insansın. İyi bir insan olmanın bedeli cinsel hayatın olmaması mı? Ya da senin böyle ciddi cinsel bir sorunun olsaydı ve sen çözümsüz kalsaydın kocan sana ne kadar tahammül edebilir? Sizden ayrilmamasının tek nedeni cinsel sorun yaşaması. Ayrılınca da bu şekilde kimse onu kabul etmez. Bu sorunu öncelikle onun kabul etmesi gerek. Senin de bu şekilde evlilikte istememen seni kötü bir insan yapmaz.Üroloğa gitti kaç kere fiziksel hiçbir sıkıntısı yok. Tam anlamıyla psikolojik ama bunu da bir türlü aşamıyoruz. Biraz ketum biri çok duygularını açabilen, açık iletişim kurabilen biri değil. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
Evet oturup bişeylerin kendiliğinden düzeleceğine inanması ve bu konudaki gayesizliği beni yeterince yordu. Sadece gözden kaçırdığım başka bişey olabilir mi diye sizlere sormak istedim. Belki tecrübe etmiş, farklı yollar denemiş birileri olabilir diye. Tekrar teşekkür ediyorum.6 yıl uzun bir süre.
İyi bir adam defalarca aynı şeyleri konuşturup durmaz lütfen kendinizi kandırmayın.
Bu zaman dilimi içinde defalarca aksiyon alması gerekirken sürekli ertelemiş ya da bir gittiyse iki gitmemiş niye daha fazla ugraşacaksınız ki ?
4-5 sene daha gitsin diye mi ?
Bilemiyorum bu adam çok iyilik melegi timsali ise hayır derneklerine başvursun.
Teşekkür ederim düşünceleriniz için. İlişkimiz anne oğul ilişkisi gibi oldu. Ben sinirli kızan bir anne moduna döndüm. O da suç işlemiş mahcup ama hatasını da düzeltmeyen bi çocuk olarak kaldı ne yazık ki.Evlilikte cinsellikte önemli. Cinsellik yoksa ev arkadaşlığından öte gidemez. Böyle bir evliliği de sürdürmenin anlamı yok. İyi bir insan diye evlilikte devam ettirilmez. Ona bakarsan sen de iyi bir insansın. İyi bir insan olmanın bedeli cinsel hayatın olmaması mı? Ya da senin böyle ciddi cinsel bir sorunun olsaydı ve sen çözümsüz kalsaydın kocan sana ne kadar tahammül edebilir? Sizden ayrilmamasının tek nedeni cinsel sorun yaşaması. Ayrılınca da bu şekilde kimse onu kabul etmez. Bu sorunu öncelikle onun kabul etmesi gerek. Senin de bu şekilde evlilikte istememen seni kötü bir insan yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?