Sadece yazdığınızı okudum yazacaklarımı unutmamak için direk dalıyorum, arkadaş etiketlediği için gördüm konunuzu, araları da okuyacağım.
12 yıllık evliyim zaman zaman benim isteğim azaldı ama eşimde hiç değişiklik olmadı.
Eşiniz ilaç kullanıyor mu, tansiyon ilaçları ciddi libido düşüşü yapıyormuş, buna benzer başka ilaçlar da vardır mutlaka düşüşe sebep olan, bunu bir araştırın.
Pandemi 1 yıl, siz 6 yıldan bahsediyorsunuz şaka gibi, 6 yıl önce yaşananları bir gözden geçirin eşiniz ağır bir rahatsızlık geçirdi mi, ağır ilaçlar falan aldı mı? Aranızda büyük bir sorun yaşandı mı? Öncesi normal olmasa yapısı bu denir ama öncesi normal.
Size beni boşayıp başkasıyla mı birlikte olacaksın demesi direk üste çıkmak için, ne yani boşanınca manastıra mı kapanmanız gerekiyor, gerekirse kısmet olursa elbet başkası da olacak. Kaldı ki şu an manastırda gibisiniz zaten, evlilik cinselliği aleni yaşamanın yolu zaten, hangi sağlıklı erkek sadece yanında bir kadın uyusun diye evleniyor ki biz de o yüzden evli kalalım, cinsel dürtülerinizin olması gayet normal. Sizin dürtülerinizi tatmin etmeyen ve sizi bu yüzden küçümseyen adama bakmak evini derleyip toplayıp hizmetini yapmak zoeunda değilsiniz. Siz aynısını yapsanız en iyi ihtimalle boynuzlanmakla tehtit edilirdiniz.
Yukarıda saydığım durumların hiçbiri yoksa hastalık ya da evliliği derinden yaralayan bir olay gibi, eşinizin özelini kurcalayın, çok affınıza sığınarak söyleyeceğim, söylemeyi kendime de yakıştıramadım ama ya cinsel eğilimi değişti ya da başka partneri var