- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.400
- 598
- Konu Sahibi sensizhicim
bunla ilgili bi konu daha acmistin, dogru mu hatirliyorum?
Gogsuyle ilgili acmisti, gecelikler olmuyor diye. Ben de hatirliyorim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunla ilgili bi konu daha acmistin, dogru mu hatirliyorum?
ya eşim cinsel konuda aşırı istekli gerçekten aslında bi sorun yok onda biz cok zor süreçler atlattık bende tık yoktu cinsel anlamda bide striptiz felan normalde yapmak isterim ama eşimden utanıyorum kızlar anlamadım ben kendimi ya suan bir sevgilim olsa belki yaparım ama eşime yapamıyorum sanki eleştirecekmiş begenmıcekmıs gibi geliyo
ozellikle forumda dolanan ekşicileri ve erkekleri de dusununce, kimse kendinden ornek vermemeli bence bu konularda, sirita sirita okuyabilirler normalde de paylasilmamali zaten de.. ozelden versinler tuyolariGogsuyle ilgili acmisti, gecelikler olmuyor diye. Ben de hatirliyorim
ozellikle forumda dolanan ekşicileri ve erkekleri de dusununce, kimse kendinden ornek vermemeli bence bu konularda, sirita sirita okuyabilirler normalde de paylasilmamali zaten de.. ozelden versinler tuyolari
canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim
bana hucuma kalkilmasin da simdi, geri kafali ne olacak sanki filan diye ben katiyim bu konularda, yani ozelin paylasilmasi konusunda :)Dogru soyluyorsun aslinda
bana hucuma kalkilmasin da simdi, geri kafali ne olacak sanki filan diye ben katiyim bu konularda, yani ozelin paylasilmasi konusunda :)
konu sahibime sozum yok, sonucta evlilik hayati, onemli, sadece; ozelden ayrintilandirmasi daha iyi olur diye dusundum..
esinin hatasi tamamen, senin sucun yok.. her kadin esi tarafindan 'dunyanin en guzel kadini' olarak gorulmek ister.. ilk gunden rencide etmis, senin de şevkin kirilmis.. ama buna uzuluyorsan(ki oyle) ve esini seviyorsan, genelde mutluysaniz, uzman destegini oneririm..canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim
sagol bilgece'm :-*Evet sana katiliyorim lavantacim. Cok haklisin kesinlikle..