• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte cinsel hayat

İnsan eşinden utanır mı yahu ?
Sizi hiç çıplak görmedi mi sanki ?
Hep örtü altında mı seviştiniz ? o_O

O güzelim iç çamaşırlarının içinde, ben kendi kendime bile giyince çok hoşuma gidiyor.
Bir de eşime giysem nasıl hoş olur kim bilir :KK73::KK53:

ya eşim cinsel konuda aşırı istekli gerçekten aslında bi sorun yok onda biz cok zor süreçler atlattık bende tık yoktu cinsel anlamda:KK43: bide striptiz felan normalde yapmak isterim ama eşimden utanıyorum kızlar anlamadım ben kendimi ya suan bir sevgilim olsa belki yaparım ama eşime yapamıyorum:KK43: sanki eleştirecekmiş begenmıcekmıs gibi geliyo:KK43:

Sevgilim olsa yaparım,eşime yapamıyorum diyorsunuz
Neden çünkü kendinizi kötü hissettirmis
Sizde problem yok
Bu gecelikle falan olacak şey değil
Ismarlamayla olmaz böyle şeyler

Evet konu sahibi, insan eşinden utanmaz. Bu dogru değil.. Bence bunu bir aşın ilk önce...

canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk :KK43:
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim:KK43:

Al işte müsadenle

Odun....

bana hucuma kalkilmasin da simdi, geri kafali ne olacak sanki filan diye :-) ben katiyim bu konularda, yani ozelin paylasilmasi konusunda :)
konu sahibime sozum yok, sonucta evlilik hayati, onemli, sadece; ozelden ayrintilandirmasi daha iyi olur diye dusundum..

Evet sana katiliyorim lavantacim. Cok haklisin kesinlikle..

canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk :(
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim:(
esinin hatasi tamamen, senin sucun yok.. her kadin esi tarafindan 'dunyanin en guzel kadini' olarak gorulmek ister.. ilk gunden rencide etmis, senin de şevkin kirilmis.. ama buna uzuluyorsan(ki oyle) ve esini seviyorsan, genelde mutluysaniz, uzman destegini oneririm..

eşiniz haklı pijamanın üstündeki civcivden etkilenmesini bekleyemezsiniz
dikkatini çekecek kıyafetler çamaşırlar şart
yani sadece gece değil gündüzde eşofmanla dolaşmayın ;)

Önce özgüveninizin yerine gelmesi lazım, ya vücudunuzla barışacaksınız ya da kusurları düzelttireceksiniz.

Back