• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte cinsel hayat

Ben bu konuda çoğu kadından farklı düşünüyorum..Asla eşimi cezbetmek için kendimi şekilden şekile sokamam..Beni seven insan her halimde sever ve sexte aşkın bir parçasıdır bana göre,duygusal bir olaydır yani..Dolayısıyla gerçekten seven ve arzulayan insan ayıcıklı pijamanlada istekli olur..Ben böyle düşünüyorum.. Ayrıca in vino veritas in vino veritas haklı neden hep kadın erkeği cezbetmeli ki?

Bence o geceliklerle falan seksi olmuyor kadın, başka bişey oluyor... Seksilik çaktırmadan verilen frikikte, bir göz kırpmada, çapkın bir gülümseyişte gizlidir bence. Gecelik giyip seksi olunsaydı her kadın seksi olurdu.

nenemin donuyla yataga gelme diyor bana bide
Siz de nenesinin donuyla girmeyin yatağa. Onun için değil de kendinizi iyi hissetmek için biraz daha düzgün şeyler giyebilirsiniz. Beyaz don kadına da yakışmıyor.

Arkadasim gayet gobekli,avuc kadar goguslu, cubuk bacakli genel itibariyle dogum sonrasi etkisiyle de gayet orantisiz biri.Tanri affetsin kucumseme degil olayin can yeri burasi cunkuu..Kiz usuyorum diye corapla giren rahatina cok duskun bi tip kocasi 7/24 pervane esine olan arzusundan .Guller bocekler iltifatlar vs vs.Yakinen tanigim ve arkadasim heppp arzulanan bi kadin.Ne demekki bu is kica kirmizi don takmayla olacak isler degili iyice anladim ben.

ya eşim cinsel konuda aşırı istekli gerçekten aslında bi sorun yok onda biz cok zor süreçler atlattık bende tık yoktu cinsel anlamda:( bide striptiz felan normalde yapmak isterim ama eşimden utanıyorum kızlar anlamadım ben kendimi ya suan bir sevgilim olsa belki yaparım ama eşime yapamıyorum:( sanki eleştirecekmiş begenmıcekmıs gibi geliyo:(

cok fazla bosvermiş bakımsız dolasan kadınlarda var ama buda yanlıs geliyor bana tabi erkek de oyleyse birsey demeye hakkı yok ama bir erkegin esini seksi camasırlarla gormek istemesi cok dogal ister..ama bunu ifade edis bicimi ve kendisininde bu konuda birseyler yapıyor olması lazım

Bence o geceliklerle falan seksi olmuyor kadın, başka bişey oluyor... Seksilik çaktırmadan verilen frikikte, bir göz kırpmada, çapkın bir gülümseyişte gizlidir bence. Gecelik giyip seksi olunsaydı her kadın seksi olurdu.

Siz de nenesinin donuyla girmeyin yatağa. Onun için değil de kendinizi iyi hissetmek için biraz daha düzgün şeyler giyebilirsiniz. Beyaz don kadına da yakışmıyor.[/QUOT

arkadasım inan giydiğim pijama takımı öyle sandıgın gibi değil bu normal evde giydiğimiz rahat micky mauseli felan olanlardan eşim onlara nene donu diyor onun istediği seksi seyler işte vucut corabı bilmem baska seyler

nenemin donuyla yataga gelme diyor bana bide
Sizde ona dedesinin donuyla gelmemesini söyleyin.Açın bakın böyle garip değişik şeyler var erkekler için gösterin alsın giysin bakalım kendisi ne yapabilecek cezbetmek için
lmfao grubu kliplerinde sıkça kullanıyor hatta o afilli donlardan:KK45::KK45:

Yani ilk gece dahil hiç seksi gecelik iç çamaşırı giymedim. 6 yıllık kocam ama şimdi gitsem yanında utanırım gibime geliyor. Seksi görünme çabasında olan her kıyafet zaten bana komik gelir.

S sensizhicim her insanın fantazi dünyası farklıdır. Kimi ayıcıklıdan hoşlanır kimi vücut çorabından. Eşiniz kendine dikkat eden, özen gösteren bir adamsa sizden de bunu beklemesi normal. Bazen evliliklerde birbirimizin isteklerine uymalıyız. İstiyorsa giyinin siz de madem karşılık görüyorsanız. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok ki.

Eğer sizin vücut yapınızı falan eleştiriyor beğenmiyorsa orda dur demek lazım. Ama sadece kıyafetinizse sorun siz de biraz özen gösterin. Hiç bir şey yapamıyorsanız ayıcıklı pijama yerine saten pijama giyin.

ya eşim cinsel konuda aşırı istekli gerçekten aslında bi sorun yok onda biz cok zor süreçler atlattık bende tık yoktu cinsel anlamda:KK43: bide striptiz felan normalde yapmak isterim ama eşimden utanıyorum kızlar anlamadım ben kendimi ya suan bir sevgilim olsa belki yaparım ama eşime yapamıyorum:KK43: sanki eleştirecekmiş begenmıcekmıs gibi geliyo:KK43:
Bu şeyler karşılıklı kendisi video izleme harici sizin için bir şeyler yapıyorsa sizde yapın tabi,yapmak istiyorsanız ben yaparsam o mutlu olucak değil ben mutlu olacagım diyorsanız çekinmeyin niye çekiniyorsunuz,bilmiyorsanız internetde dolu video var dans öğrenme adına tek tek gösteriliyor neyin nasıl olacagı.

S sensizhicim her insanın fantazi dünyası farklıdır. Kimi ayıcıklıdan hoşlanır kimi vücut çorabından. Eşiniz kendine dikkat eden, özen gösteren bir adamsa sizden de bunu beklemesi normal. Bazen evliliklerde birbirimizin isteklerine uymalıyız. İstiyorsa giyinin siz de madem karşılık görüyorsanız. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok ki.

Eğer sizin vücut yapınızı falan eleştiriyor beğenmiyorsa orda dur demek lazım. Ama sadece kıyafetinizse sorun siz de biraz özen gösterin. Hiç bir şey yapamıyorsanız ayıcıklı pijama yerine saten pijama giyin.

canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk :(
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim:(

Orta Yol diye ben buna derim.

canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk :KK43:
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim:KK43:
Bence kıyafetlerde değil, senin eşinde sorun var..Sen onun için gecelik giyiyorsun ve bu ne ya diyerek dalgamı geçiyor gögüslerinle?

Son düzenleme:
Bence esiniz icin degil dd kendiniz için giyinin. Ayrica kiyafetlerle yatmayin ya ten cekimi cok onemli bana gore. Illa ki bir sey giymeniz gerekmiyor ciplak yatin.
Bana göre de bir bakış bir gülüştur onemli olan.
Esiniz sizi sogutmus, ayrica neden cekiniyorsunuz ki? Rahat olun. Illa o işi yapacaksiniz diye bir kural da yok. Ilk once bi ten cekimi yasayin, bi aşk yaşayın zaten devami gelişir.
Kendinizi kasmayin...

canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk :KK43:
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim:KK43:
Göğüs yapınıza uygun güzel iç çamaşırı takımları edinin gecelikler yerine. İlla dantelli falan olması gerekmez. Ve mutlaka deneyerek alın. Üstüne de saten pijamayı çektiniz mi oldu bitti. Dalga geçer, beğenmez, gülerse de ağzının ortasına çakıverin. :KK53:

Göğüslerinizden çok rahatsızsanız operasyon düşünebilirsiniz. Geçen yıl yengem yaptırdı gayet hoş oldu. Bazı durumlarda sgk karşılıyor.

evlendiğimden beri en büyük problemim bu arkadaşlar
ilk evlendiğimde vajinusmus problemi yaşadım onu aştım derken isteksizlik başladı onu da tedaviyle aştım fakat şimdi de eşime cazip görünemiyorum yani onu etkileyecek bişi yapamıyormusum sadece tavsanlı civcivli pijamalarla yataga griyorum ve eşim böyle istemiyor evde beni cezbet felan diyor göğüslerim aşırı sarkık ve büyük olduğundan her gecelik ya da seksi fantazi kostumleri giyemiyorum bu konuda giyebileceğim (basit gecelikler değil) çok seksi ürün önerileri istiyorum.
bir de eşime bu konuda neler yapabilirim cok acık yazacaksanız özelden yazabılırsınız sanırım burdan yasak olabiir:(
bunla ilgili bi konu daha acmistin, dogru mu hatirliyorum?

Ya benim bir tanıdığım abartı sız 80 kilo ve kısa boylu evde sürekli seksi iç çamaşırı Tanga transparan gecelikle gezer miş. Bukadar ına da özgüvenini mokunu çıkarmak derim ben. Ne biliyim bazen o kataloglar daki mankenler e bakıyorum birde o kıyafeti kendi üstümde hayal ediyorum. Ben erkek olsam o geceliği 90 60 90 bayan dışında kimsede görmek istemem olan Şevkim de kaçar.

Bence en ideali gecelik yerine iyi iç çamaşırı. Bide Miki li pijama yerine Sephoraa nın dediği gibi saten pijama yada sade saten gecelik.

Laf aramızda benimde pijama ların çizgi karakterli dir .

Back