• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte cinsel hayat

sensizhicim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
216
18
33
evlendiğimden beri en büyük problemim bu arkadaşlar
ilk evlendiğimde vajinusmus problemi yaşadım onu aştım derken isteksizlik başladı onu da tedaviyle aştım fakat şimdi de eşime cazip görünemiyorum yani onu etkileyecek bişi yapamıyormusum sadece tavsanlı civcivli pijamalarla yataga griyorum ve eşim böyle istemiyor evde beni cezbet felan diyor göğüslerim aşırı sarkık ve büyük olduğundan her gecelik ya da seksi fantazi kostumleri giyemiyorum bu konuda giyebileceğim (basit gecelikler değil) çok seksi ürün önerileri istiyorum.
bir de eşime bu konuda neler yapabilirim cok acık yazacaksanız özelden yazabılırsınız sanırım burdan yasak olabiir:(

evlendiğimden beri en büyük problemim bu arkadaşlar
ilk evlendiğimde vajinusmus problemi yaşadım onu aştım derken isteksizlik başladı onu da tedaviyle aştım fakat şimdi de eşime cazip görünemiyorum yani onu etkileyecek bişi yapamıyormusum sadece tavsanlı civcivli pijamalarla yataga griyorum ve eşim böyle istemiyor evde beni cezbet felan diyor göğüslerim aşırı sarkık ve büyük olduğundan her gecelik ya da seksi fantazi kostumleri giyemiyorum bu konuda giyebileceğim (basit gecelikler değil) çok seksi ürün önerileri istiyorum.
bir de eşime bu konuda neler yapabilirim cok acık yazacaksanız özelden yazabılırsınız sanırım burdan yasak olabiir:KK43:
Arkadaşım burası sex shop mu?

Gogsu toparlayan cinsi vardr mutlaka. Destekli yani. Ayrica beni cezbet dediginde saka yollu da olsa sende beni cezbet deseymissiniz. Biraz dusunce yahu.

Ben bu konuda çoğu kadından farklı düşünüyorum..Asla eşimi cezbetmek için kendimi şekilden şekile sokamam..Beni seven insan her halimde sever ve sexte aşkın bir parçasıdır bana göre,duygusal bir olaydır yani..Dolayısıyla gerçekten seven ve arzulayan insan ayıcıklı pijamanlada istekli olur..Ben böyle düşünüyorum.. Ayrıca in vino veritas in vino veritas haklı neden hep kadın erkeği cezbetmeli ki?

Ben bu konuda çoğu kadından farklı düşünüyorum..Asla eşimi cezbetmek için kendimi şekilden şekile sokamam..Beni seven insan her halimde sever ve sexte aşkın bir parçasıdır bana göre,duygusal bir olaydır yani..Dolayısıyla gerçekten seven ve arzulayan insan ayıcıklı pijamanlada istekli olur..Ben böyle düşünüyorum.. Ayrıca in vino veritas in vino veritas haklı neden hep kadın erkeği cezbetmeli ki?[/QUOTE]

Yalnız değilsiniz kelimesi kelimesine katılıyorum Hoppa

Gecelik icin seni arzulamiyorsa , demekki esinde basli basina sorun var.
Seven erkek her sekilde arzular bence gecelikte neymis .
Vodeo izlemeside sapikligindan , seni suclayarak daha rahat davraniyor ..

Gecelik icin seni arzulamiyorsa , demekki esinde basli basina sorun var.
Seven erkek her sekilde arzular bence gecelikte neymis .
Vodeo izlemeside sapikligindan , seni suclayarak daha rahat davraniyor ..
Aynn ben yazdıktan sonra senin yazılarını gördüm..jatılıyorum..

Back