- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
- Konu Sahibi magrur_prenses
-
Kahve tepsisi bir ara anlatırım
Tam donanımlı olmak lazım,valizleri hazırlaım şimdidien epey yatar çıkarız
Şu an konu dışına çıkmakla onu yapıyozz zatenn :18:
Kahve tepsisi bir ara anlatırım
Tam donanımlı olmak lazım,valizleri hazırlaım şimdidien epey yatar çıkarız
temem..
ziyaretlerinize gelirim ben yanlız bırakmam sizleri...zira kıran kırana bi seçim olacağa benziyor siyasete uğrmayı düşünmüyorum ağustosa kadar
bir de genital bölgeniz de ağdayı nasıl yaptırıyorsunuz ya? açıyor musunuz hepsini? yani düşünüyorum gitmeyi ama, rezil olmayayım. nasıl oluyor :S aydınlatıverin.
şimdiden çok teşekkürler sana abla bizi yalnız ırakmadığın için
Sarma getir cigarayı unutma sakınateşli geçecek kesin
bende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor
yoksa bizimle kimseyle uğraştığımız yok dımı
Anca beraber kanca beraber olacağız
süresiz nasıl oluyo kız suikastmi düzenledin kk nebende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor
bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım
merağ etme abla börek bile açarım ben sana....mapus süresi uzarsada gerekirse genel af için imza toplar müdüre sunarız
bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım
yoooo konu dışı değil....kaşıntı için hangi bakımları uygulamalıyız onları konuşuyoruzki
süresiz nasıl oluyo kız suikastmi düzenledin kk ne
Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin
kız mune anlamaz romatizma falan yeminle
Enişteye kır 2 tana yumurta yesin,bakkım daha möhüm
zararın neresinden dönersen kardır diyelimYönetime atar yapmıştık Milan'la birlikte tabi toy zamanlarımızüslubumuz için uyarmışlardı bizde atarlandık sonra şutlandık ☺️☺️ tabi dersimizi aldık ertesi gün mail atmıştık 😅 o gün bugündür akıllandım
Ikizlerin süper anası 👶👶
Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin
Enişteye kır 2 tana yumurta yesin,bakkım daha möhüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?