evlilikte aşk biter sevgi kalir demislerdi

O cahil cesareti sizin eseriniz biraz. Biraz da herkesi kendi çıkıp geldiği yerdeki gibi sanıyor, aileniz aman kızımız boşanıp başımıza kalmasın diye düşünür sandı heralde. Ne ummuş ne bulmuş, yemiş şepeleği en sonunda oh nasıl güzel olmuş. Böyle köpek çekeceksiniz ki ciddiye alsın, bişey sansın, kıymet versin. Bunlar sevmekten, değer vermekten, güzellikten anlamıyor, benden de değersiz demek ki böyle yapıyor diye gidiyor kod bilinçaltına. Çünkü öyle görmüş çünkü kendi onu yapıyor.

benim ablam da " senin eserin " dedi ve cok taviz verdigimi soylediler. ona o kadar hirs ve ofke doluydum ki hala doluyum da babam azarladikca annem yuzune bagirip cagirdikca icime sular serpildi. babam "karina koca olup, cocuguna baba olamadiysan, biz ne yapabilirz" dedi. sen kadin misin her seye karisiyorsun, adam ol, bizim kizimizi bize sikayet edemezsin. senin yaninda mi olucaz tabiki kizimizin yaninda olucaz dedi. annem bu is mahkemede biticek diye surekli tekrarlayinca esim " zaten sen dolduruyorsun" kizini diyor. gerizekali kendi yaptiklarini gormuyor hala. bizim kizimizi zorla ailenle gorusturemezsin, biz veya akrabalarimiz senin evine geliyor muyuz" dedi. cocuk olmadan once hatta hamilelikten once asiri kaybetme korkusu vardi. hamilelikte kaybetme korkusu azaldi hele ki cocuk dogduktan sonra bana asiti okuzce davranip kimseye kuramadigi baskinligi bana kurmaya calisti ve kaybetme korkusu ortdan kalkti. senden ayrilirim dedikce blof yapiyorum sandi. ona bir ay once ya ablan ya ben demistim. geri adim atmisti ama sonra yine okuzlesti. simdi bugun de ben intikamimi aldim ve cok mutluyum, huzurluyum. suan icin her yerden engelledim. o serefsiz ailesi aramasin kendi aramasin diye yeni hat alicam yarin. kopek olsunlar

bugun yapacagimi yaptim ve memleketimde ailemin yanindayim. bi ustte yazdim bugunku gelismeleri

Bırakın arasınlar. Onlar da alsın ağzının payını. Ama telefon ve mesaj kanalıyla hakaret etmeyin. Usulünce cevabını yapıştırın yollayın. Zaten bi rahatlama gelmiş size de, gözünüz kararmış, şimdiden sonra o düşünsün, kahvenizi içerek izleyin düştüğü hali.

bugun yapacagimi yaptim ve memleketimde ailemin yanindayim. bi ustte yazdim bugunku gelismeleri
Oh valla... o çocuğun hakkı için iyi olmuş. Hem kel hem fodul, ne cesaret sizi ailenize şikayet ediyor. Çok şımarmış ama aklını almışsınız. Siz anlatmasanız da aileniz durumu anlıyormuş demek ki, sizden bir ışık beklemişler. Iyice burnunu sürtün.

Bence de engellemeyin. Arasınlar canınız isteyince açın. Anneniz açsın telefonu vs... Size ulaşamasınlar. Biraz tutuşsunlar. Olur da sinirlenip ters mesajlar atarlarsa onu da delil olarak kullanırsınız.

asla hakaret etmem mesajla, mesajla evi terk ettigimi soylettirebilir de o yuzden mesajlasmam da. cevap yapistirmak degil de bana ulasamayacak hicbir sekilde.

Bence de engellemeyin. Arasınlar canınız isteyince açın. Anneniz açsın telefonu vs... Size ulaşamasınlar. Biraz tutuşsunlar. Olur da sinirlenip ters mesajlar atarlarsa onu da delil olarak kullanırsınız.
eger engellemezsem o aradiginda dayanamayip tartisirim. benim tartismam demek onun icin bi umit kaynagi demek. bana ulasamasin hicbir sekilde ve ne kadar ciddi oldugumu anlasin. bu zamana kadar engellemedim elime bir sey gecmedi

annemin babamin tavirlarini gorunce buyuk bir şok yasadi ve kuyrugunu kistirdi. seni seviyorum demeler basladi. ben de bu is kesin ve net bitti dedim. onun o halini gorunce zevkten dort kose oldum diyebilirim

asla hakaret etmem mesajla, mesajla evi terk ettigimi soylettirebilir de o yuzden mesajlasmam da. cevap yapistirmak degil de bana ulasamayacak hicbir sekilde.
Engellemenizi de evi terketmiş olarak gösterebilir ama. Mesaj eğer hakaret etmezseniz size yarar. Bi de yazılı olarak orda dökülün, elinizde kanıt olsun.

Çok zor durum.Cinsellik olmadan da evlilik yürümez ama evliliğinizi kurtarmaya bakın.Yada yürümüyorsa boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…