- 19 Mayıs 2020
- 47.089
- 211.278
- 548
O cahil cesareti sizin eseriniz biraz. Biraz da herkesi kendi çıkıp geldiği yerdeki gibi sanıyor, aileniz aman kızımız boşanıp başımıza kalmasın diye düşünür sandı heralde. Ne ummuş ne bulmuş, yemiş şepeleği en sonunda oh nasıl güzel olmuş. Böyle köpek çekeceksiniz ki ciddiye alsın, bişey sansın, kıymet versin. Bunlar sevmekten, değer vermekten, güzellikten anlamıyor, benden de değersiz demek ki böyle yapıyor diye gidiyor kod bilinçaltına. Çünkü öyle görmüş çünkü kendi onu yapıyor.bugun esimle benim memleketime geldik. ve beni annemle babama sikayet etmeye kalkti. sebep ise onun ailesi ile isteksiz gorusuyo olmam. nasil bir cahil cesareti gelip de aileme bunu sikayet etmeye kalkti bilmiyorum:) annemle babam agzinin payini verdi. ve ben de icimdeki her seyi doktum soyledim tartistim. annem, esim konustukca beni sikayet etmeye calistikca bu isin sonu mahkemede bitecek kes artik deyip susturdu. bosanma konusinda kararli oldugumu soyledim. cok buyuk şok yasadi. geri adim atip yalvarmaya basladi. annem evden kovdu ve defolup gitti. 2 hafta sonra gelip alacakmis guya beni.
benim ablam da " senin eserin " dedi ve cok taviz verdigimi soylediler. ona o kadar hirs ve ofke doluydum ki hala doluyum da babam azarladikca annem yuzune bagirip cagirdikca icime sular serpildi. babam "karina koca olup, cocuguna baba olamadiysan, biz ne yapabilirz" dedi. sen kadin misin her seye karisiyorsun, adam ol, bizim kizimizi bize sikayet edemezsin. senin yaninda mi olucaz tabiki kizimizin yaninda olucaz dedi. annem bu is mahkemede biticek diye surekli tekrarlayinca esim " zaten sen dolduruyorsun" kizini diyor. gerizekali kendi yaptiklarini gormuyor hala. bizim kizimizi zorla ailenle gorusturemezsin, biz veya akrabalarimiz senin evine geliyor muyuz" dedi. cocuk olmadan once hatta hamilelikten once asiri kaybetme korkusu vardi. hamilelikte kaybetme korkusu azaldi hele ki cocuk dogduktan sonra bana asiti okuzce davranip kimseye kuramadigi baskinligi bana kurmaya calisti ve kaybetme korkusu ortdan kalkti. senden ayrilirim dedikce blof yapiyorum sandi. ona bir ay once ya ablan ya ben demistim. geri adim atmisti ama sonra yine okuzlesti. simdi bugun de ben intikamimi aldim ve cok mutluyum, huzurluyum. suan icin her yerden engelledim. o serefsiz ailesi aramasin kendi aramasin diye yeni hat alicam yarin. kopek olsunlarO cahil cesareti sizin eseriniz biraz. Biraz da herkesi kendi çıkıp geldiği yerdeki gibi sanıyor, aileniz aman kızımız boşanıp başımıza kalmasın diye düşünür sandı heralde. Ne ummuş ne bulmuş, yemiş şepeleği en sonunda oh nasıl güzel olmuş. Böyle köpek çekeceksiniz ki ciddiye alsın, bişey sansın, kıymet versin. Bunlar sevmekten, değer vermekten, güzellikten anlamıyor, benden de değersiz demek ki böyle yapıyor diye gidiyor kod bilinçaltına. Çünkü öyle görmüş çünkü kendi onu yapıyor.
yaptim ve cok mutluyum bugun:)Ne yapmanız gerektiği gün gibi ortada.
bugun yapacagimi yaptim ve memleketimde ailemin yanindayim. bi ustte yazdim bugunku gelismeleriAyyynen öyle! Hamile karısına, doğmamış evladına merhameti olmayan yürüsün gitsin.
Terapi vs ile çözecekseniz çözün, yoksa boşanın ama böyle devam etmeyin. Dokunamadığınız adamla evli kalmayın. Ona da yazık size de. Birkaç yıla hastalık sahibi olursunuz.
Bırakın arasınlar. Onlar da alsın ağzının payını. Ama telefon ve mesaj kanalıyla hakaret etmeyin. Usulünce cevabını yapıştırın yollayın. Zaten bi rahatlama gelmiş size de, gözünüz kararmış, şimdiden sonra o düşünsün, kahvenizi içerek izleyin düştüğü hali.benim ablam da " senin eserin " dedi ve cok taviz verdigimi soylediler. ona o kadar hirs ve ofke doluydum ki hala doluyum da babam azarladikca annem yuzune bagirip cagirdikca icime sular serpildi. babam "karina koca olup, cocuguna baba olamadiysan, biz ne yapabilirz" dedi. sen kadin misin her seye karisiyorsun, adam ol, bizim kizimizi bize sikayet edemezsin. senin yaninda mi olucaz tabiki kizimizin yaninda olucaz dedi. annem bu is mahkemede biticek diye surekli tekrarlayinca esim " zaten sen dolduruyorsun" kizini diyor. gerizekali kendi yaptiklarini gormuyor hala. bizim kizimizi zorla ailenle gorusturemezsin, biz veya akrabalarimiz senin evine geliyor muyuz" dedi. cocuk olmadan once hatta hamilelikten once asiri kaybetme korkusu vardi. hamilelikte kaybetme korkusu azaldi hele ki cocuk dogduktan sonra bana asiti okuzce davranip kimseye kuramadigi baskinligi bana kurmaya calisti ve kaybetme korkusu ortdan kalkti. senden ayrilirim dedikce blof yapiyorum sandi. ona bir ay once ya ablan ya ben demistim. geri adim atmisti ama sonra yine okuzlesti. simdi bugun de ben intikamimi aldim ve cok mutluyum, huzurluyum. suan icin her yerden engelledim. o serefsiz ailesi aramasin kendi aramasin diye yeni hat alicam yarin. kopek olsunlar
Oh valla... o çocuğun hakkı için iyi olmuş. Hem kel hem fodul, ne cesaret sizi ailenize şikayet ediyor. Çok şımarmış ama aklını almışsınız. Siz anlatmasanız da aileniz durumu anlıyormuş demek ki, sizden bir ışık beklemişler. Iyice burnunu sürtün.bugun yapacagimi yaptim ve memleketimde ailemin yanindayim. bi ustte yazdim bugunku gelismeleri
Bence de engellemeyin. Arasınlar canınız isteyince açın. Anneniz açsın telefonu vs... Size ulaşamasınlar. Biraz tutuşsunlar. Olur da sinirlenip ters mesajlar atarlarsa onu da delil olarak kullanırsınız.Bırakın arasınlar. Onlar da alsın ağzının payını. Ama telefon ve mesaj kanalıyla hakaret etmeyin. Usulünce cevabını yapıştırın yollayın. Zaten bi rahatlama gelmiş size de, gözünüz kararmış, şimdiden sonra o düşünsün, kahvenizi içerek izleyin düştüğü hali.
asla hakaret etmem mesajla, mesajla evi terk ettigimi soylettirebilir de o yuzden mesajlasmam da. cevap yapistirmak degil de bana ulasamayacak hicbir sekilde.Bırakın arasınlar. Onlar da alsın ağzının payını. Ama telefon ve mesaj kanalıyla hakaret etmeyin. Usulünce cevabını yapıştırın yollayın. Zaten bi rahatlama gelmiş size de, gözünüz kararmış, şimdiden sonra o düşünsün, kahvenizi içerek izleyin düştüğü hali.
eger engellemezsem o aradiginda dayanamayip tartisirim. benim tartismam demek onun icin bi umit kaynagi demek. bana ulasamasin hicbir sekilde ve ne kadar ciddi oldugumu anlasin. bu zamana kadar engellemedim elime bir sey gecmediBence de engellemeyin. Arasınlar canınız isteyince açın. Anneniz açsın telefonu vs... Size ulaşamasınlar. Biraz tutuşsunlar. Olur da sinirlenip ters mesajlar atarlarsa onu da delil olarak kullanırsınız.
annemin babamin tavirlarini gorunce buyuk bir şok yasadi ve kuyrugunu kistirdi. seni seviyorum demeler basladi. ben de bu is kesin ve net bitti dedim. onun o halini gorunce zevkten dort kose oldum diyebilirimOh valla... o çocuğun hakkı için iyi olmuş. Hem kel hem fodul, ne cesaret sizi ailenize şikayet ediyor. Çok şımarmış ama aklını almışsınız. Siz anlatmasanız da aileniz durumu anlıyormuş demek ki, sizden bir ışık beklemişler. Iyice burnunu sürtün.
Engellemenizi de evi terketmiş olarak gösterebilir ama. Mesaj eğer hakaret etmezseniz size yarar. Bi de yazılı olarak orda dökülün, elinizde kanıt olsun.asla hakaret etmem mesajla, mesajla evi terk ettigimi soylettirebilir de o yuzden mesajlasmam da. cevap yapistirmak degil de bana ulasamayacak hicbir sekilde.
Çok zor durum.Cinsellik olmadan da evlilik yürümez ama evliliğinizi kurtarmaya bakın.Yada yürümüyorsa boşanın.merhaba kizlar. 3 bucuk yildir evliyim. esimle bir arkadas vasitasi ile tanismistik. esimi 32 yasinda tanidim ve ayni yil evlendik. tanistigimiz zamanlar, "iste esim olacak kisi bu" dedim. duygudan ziyade mantik benim icin on plana geciyordu hep. mantik dedigim durum ise; evlenecegim kisinin merhametli olmasi, kök ailesinden ziyade cekirdek ailesini on planda tutacak dusuncelerinin olmasi, koruyucu bir karakterde olmasi idi. (oyle saniyordum) evlenmeden once yasadigimiz bir kac ciddi olayda bunlari hissettirmisti ve cok sevmistim. evlendikten sonra esimin, ailesinden ozellikle babasindan asiri sekilde cekindigini, onlara karsi beni korumak yerine beni ezdirdigini (2. yilda) gordum. basbasa yaptigimiz/yapacagimiz programlarin bile onune onlarin bize gelmesi veya onlarin bizi davet etmesi onune geciyordu. onlarla 2022 yazinda buyuk bir olay yasadigimizda ben 4 aylik hamileydim ve esim benim yanimda olmadi, ablasinin enistesinin yaninda oldu. hatta enistesi ile konusirken benim arkamdan beraber dedikodu yaptiklarini bile duymustum. esim beni ailesi olarak gormuyor aslinda, onun ailesi ;babasi, annesi, ablalari ve abileri. benimle hicbir seyi paylasmadigi icin de bunu soyluyorum. simdi geriye donup bakiyorum ellerim bombos gibi ve boslukta gibi hissediyorum. evliyim ama bu evlilik nereye kadar gider bilemiyorum cunku seviyor muyum sevmiyor muyum bunu sorguluyorum. yasadigimiz her olayda beni hayal kirikligina ugratti. cinsel anlamda da buyuk bir sorunu var ve israrla cözmuyor. bana dokunmasina tahammul edemiyorum. cocuk olduktan sonra yani 1 senedirC sadece 2 kez beraberlik oldu. o problemini cozmediginden degil aslinda ona katlanamadigim icin kendime dokundurmuyorum. bu yuzden de cok kavgalarimiz oluyor ama elimde degil. ne yaparim ne ederim bilemiyorum. derdimi sadece burada sizinle paylasmak istedim cunku kimselerle paylasamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?