Oo durum çok fena. Eşiniz gözünüzden düşmüş..o olayları anlatımca ne diyor size hak veriyor mu 9zür dileme vs var mımerhaba kizlar. 3 bucuk yildir evliyim. esimle bir arkadas vasitasi ile tanismistik. esimi 32 yasinda tanidim ve ayni yil evlendik. tanistigimiz zamanlar, "iste esim olacak kisi bu" dedim. duygudan ziyade mantik benim icin on plana geciyordu hep. mantik dedigim durum ise; evlenecegim kisinin merhametli olmasi, kök ailesinden ziyade cekirdek ailesini on planda tutacak dusuncelerinin olmasi, koruyucu bir karakterde olmasi idi. (oyle saniyordum) evlenmeden once yasadigimiz bir kac ciddi olayda bunlari hissettirmisti ve cok sevmistim. evlendikten sonra esimin, ailesinden ozellikle babasindan asiri sekilde cekindigini, onlara karsi beni korumak yerine beni ezdirdigini (2. yilda) gordum. basbasa yaptigimiz/yapacagimiz programlarin bile onune onlarin bize gelmesi veya onlarin bizi davet etmesi onune geciyordu. onlarla 2022 yazinda buyuk bir olay yasadigimizda ben 4 aylik hamileydim ve esim benim yanimda olmadi, ablasinin enistesinin yaninda oldu. hatta enistesi ile konusirken benim arkamdan beraber dedikodu yaptiklarini bile duymustum. esim beni ailesi olarak gormuyor aslinda, onun ailesi ;babasi, annesi, ablalari ve abileri. benimle hicbir seyi paylasmadigi icin de bunu soyluyorum. simdi geriye donup bakiyorum ellerim bombos gibi ve boslukta gibi hissediyorum. evliyim ama bu evlilik nereye kadar gider bilemiyorum cunku seviyor muyum sevmiyor muyum bunu sorguluyorum. yasadigimiz her olayda beni hayal kirikligina ugratti. cinsel anlamda da buyuk bir sorunu var ve israrla cözmuyor. bana dokunmasina tahammul edemiyorum. cocuk olduktan sonra yani 1 senedir sadece 2 kez beraberlik oldu. o problemini cozmediginden degil aslinda ona katlanamadigim icin kendime dokundurmuyorum. bu yuzden de cok kavgalarimiz oluyor ama elimde degil. ne yaparim ne ederim bilemiyorum. derdimi sadece burada sizinle paylasmak istedim cunku kimselerle paylasamiyorum
Peki eşine seni bağlayan ve o evde tutan şey ne?merhaba kizlar. 3 bucuk yildir evliyim. esimle bir arkadas vasitasi ile tanismistik. esimi 32 yasinda tanidim ve ayni yil evlendik. tanistigimiz zamanlar, "iste esim olacak kisi bu" dedim. duygudan ziyade mantik benim icin on plana geciyordu hep. mantik dedigim durum ise; evlenecegim kisinin merhametli olmasi, kök ailesinden ziyade cekirdek ailesini on planda tutacak dusuncelerinin olmasi, koruyucu bir karakterde olmasi idi. (oyle saniyordum) evlenmeden once yasadigimiz bir kac ciddi olayda bunlari hissettirmisti ve cok sevmistim. evlendikten sonra esimin, ailesinden ozellikle babasindan asiri sekilde cekindigini, onlara karsi beni korumak yerine beni ezdirdigini (2. yilda) gordum. basbasa yaptigimiz/yapacagimiz programlarin bile onune onlarin bize gelmesi veya onlarin bizi davet etmesi onune geciyordu. onlarla 2022 yazinda buyuk bir olay yasadigimizda ben 4 aylik hamileydim ve esim benim yanimda olmadi, ablasinin enistesinin yaninda oldu. hatta enistesi ile konusirken benim arkamdan beraber dedikodu yaptiklarini bile duymustum. esim beni ailesi olarak gormuyor aslinda, onun ailesi ;babasi, annesi, ablalari ve abileri. benimle hicbir seyi paylasmadigi icin de bunu soyluyorum. simdi geriye donup bakiyorum ellerim bombos gibi ve boslukta gibi hissediyorum. evliyim ama bu evlilik nereye kadar gider bilemiyorum cunku seviyor muyum sevmiyor muyum bunu sorguluyorum. yasadigimiz her olayda beni hayal kirikligina ugratti. cinsel anlamda da buyuk bir sorunu var ve israrla cözmuyor. bana dokunmasina tahammul edemiyorum. cocuk olduktan sonra yani 1 senedir sadece 2 kez beraberlik oldu. o problemini cozmediginden degil aslinda ona katlanamadigim icin kendime dokundurmuyorum. bu yuzden de cok kavgalarimiz oluyor ama elimde degil. ne yaparim ne ederim bilemiyorum. derdimi sadece burada sizinle paylasmak istedim cunku kimselerle paylasamiyorum
hayir hayir asla ozur dilemiyor. her durumda kendisi hakli. bir kere pismanlikla ozur dilese belki eskisi gibi olacak her sey. pismanlik yok ozur yokOo durum çok fena. Eşiniz gözünüzden düşmüş..o olayları anlatımca ne diyor size hak veriyor mu 9zür dileme vs var mı
hamileligimin 4. ayinda tanidim ben esimi. yazida da bahsettigim gibi tam 2. senemde tanidim.Yahu neden çocuk dogururyorsunz.böyle insanları tanıyıp çocuk sahibi yapmak haksızlık o çocuğa.bu kişiler baba olmayı hak ediyor mu
belki daha iyi olur dusuncesi, umutPeki eşine seni bağlayan ve o evde tutan şey ne?
Nasıl yani? 2. Yılında ailesine sizi ezdirdiğini farketmişsiniz ya. O zaman Bebek için düşüneyim demediniz mi?hamileligimin 4. ayinda tanidim ben esimi. yazida da bahsettigim gibi tam 2. senemde tanidim.
ben hamilelikte tanidim esimi. cocuk olmadan once sorunlarimiz oldugunda hatasini kabul ediyor ozurler diliyordu. ama hamileligimin 4 ayinda esimi tanidim benÇocuğu evliliğinizi taçlandırmak için mi yaptınız?Gerçi ortada evlilik falan da kalmamış,dokunmasına bile tahammül edemediğiniz bir adam ile daha ne kadar aynı çatı altında kalmaya devam edeceksiniz?
20 haftalik hamileyken buyuk problemler yasadik. o zamanki calistigim isi birakaxak durumda degildim ve sonra 26. haftada strese dayanamayip suyum geldi. sonra 3 ay hastanede yattim zatenNasıl yani? 2. Yılında ailesine sizi ezdirdiğini farketmişsiniz ya. O zaman Bebek için düşüneyim demediniz mi?
evet evlendigimizin 3. haftasinda benden gizli cekmisti. daha sonra yabi 2021 yazinda o problem babasinin yardimi ile cozuldu. daha sonra cocuk dusunmeye basladik. o donemlerde esimin davranislari simdikine gore o kadar iyiydi ki..Konu sahibi 2. Yil demişsiniz ama sizin nisandan beri borçla ilgli sıkıntınız yok muydu?
Eşiniz evliyken sizden gizli ailesi icin kredi çekmedi mi?
Baştan beri aile sevdası vardı adamda.
Ona rağmen hamile kalmadınız mi?
Hamilelikte siz erken doğum riskiyle hastanede yatarken ablasını savunup sizinle kavga ederek son vuruşunu da yaptı.
O asamadan sonra sizin düzelme ihtimaliniz yok bence. Olması icin eşinizin çok çaba göstermesi gerekir ki adam özür bile dilemiyormus.
O da mantık evliliği yapmış.
Ortada da hiçbir şey kalmamış iki taraf içinde.
yok cocuk oldugu icin degil, eskisi gibi olur muyuz umudu ve pisman olur muyum dusuncesi var. askin sevgiye donusmesi bizde boyle olmadigi icin bu basligi attim. yillar gectikte kadin ve erkek evlilikte daha vok " biz" olup kenetlenirken bizde olamadiAşkın sevgiye dönüşmesi böyle bir şey değil yalnız..
Hem dedikoducu, hem karısı gibi görmüyor, hem cinsel problemleri var. Neden birliktesiniz hala?
Çünkü çocuk var. ?
Kendim sordum kendim cevapladım teşekkürler… gerçekten düzeltmeye uğraşmaya değecek basit şeyler değil hiç biri.
Nişanlıyken de abilerinin yardımıyla kredi borcu kapanmıştı.evet evlendigimizin 3. haftasinda benden gizli cekmisti. daha sonra yabi 2021 yazinda o problem babasinin yardimi ile cozuldu. daha sonra cocuk dusunmeye basladik. o donemlerde esimin davranislari simdikine gore o kadar iyiydi ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?