• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ağda.!.

zayiflicim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
571
44
123
İstanbul
Selam bayanlar, öncelikle hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum.
Benim sorum şu, ya da merakım diyelim. Bekarken çok da sorun olmuyor ama evlilikte özellikle genital bölgenin temizlik periyodunu nasıl ayarlıyorsunuz? Azıcık uzadığında direk ağda mı yapıyorsunuz yoksa arada başka yöntemlere de başvuruyormusunuz? ya da yok ben takmıyorum 3-4 haftada bir ağdamı yapıyorum mu diyorsunuz? Çünkü az da olsa 1-1bucuk haftanın sonunda kıllar belırgınlesmeye baslıyor ve özellikle kuaforde aldırıyorsanız belırlı bır zaman beklemeniz gerek. Velhasıl, ben bu dengeyi nasıl ayarladığınızı merak ediyorum. :)

ben cook dikkat ederim vucuduma hep sir agda uygularim
pamuk gibi olur her yerim bu arada daha dun yaptim
:16:

bikini bolgemide agdayla alirim

iki hafta sonra inceden cikmaya baslar makina tutarim

sonra bir iki hafta sonra tekrar agda boylelikle
daha esim bugun oldu(7 yil) beni hic pis gormemistir sende tuy sorunumu var der hep
:9::9:

ORKDM o küçük çıkanları nasıl alıyosun peki :53:

makine kullanmadığım için bilmiyorum :1: teşekkürlerr :)

Bende çok merak ediyorum bu konuyu. Makinayla o bölgeyi almak ölüm yaa çok acıtıyor. Hem makina batık yapmıyor mu?

ha makine ha jilet bence bir farkı yok. jilet hiç kullanmadım ama makine saolsun jilet görevini gördü.
en iyisi sir ağda ondan şaşmayın

lazer yaptirip kurtuldum seker :)

oyle agdaymis, makinaymis olum.

en cokda bikini bolgesinde ise yariyor lazer haberiniz ola ! :31:

ağda kullandıktan sonra makina kullanan adam boşunaagda kullanıyordur
4 yıldır sir ağda kullanırım . sir ağda uzun vadede azaltır inceltir kısa vadede bişi beklemeyin dürüst olalım makinalar kıllları kalınlaştırır tecrbelerimi anlatıyorum heleki jilet kullanmadım ama kullanmayınb ence en berbatı o.
lazer yaptıracagım inş bıktım artık!:D

benim merak ettiğim sir ağdayı alt kısımlara nasıl sürdüğünüz kızlar onun başlığı geniş ben süremedim ama ince başlıklı satılıyo mu onu da bilmiyorum ben ılık ağda kullanıyorum ama sir yapmak istiyorum ama altlara yappamıyorum yapabilen varsa nasıl yapıyo acaba???

benim merak ettiğim sir ağdayı alt kısımlara nasıl sürdüğünüz kızlar onun başlığı geniş ben süremedim ama ince başlıklı satılıyo mu onu da bilmiyorum ben ılık ağda kullanıyorum ama sir yapmak istiyorum ama altlara yappamıyorum yapabilen varsa nasıl yapıyo acaba???

bende kuaföre gidiyorum ayda bir defa.. evde de sir ağda makinem var, alt kısımlara tahta bi spatula var ya onla sürüyorum, kuaförde öyle yapıyor.. bacak ve koltuk altım bittikten sonra, bikini bölgemin üstlerini sir ağdanın kafasıyla sürüyorum, altlar içinde ağdanın kapağını açıp içinden spatulayla alıp sürüyorum... (spatula: doşru mu söyledim bilmiyorum, o ince tahta olan kaşık gibi şey işte )

ha makine ha jilet bence bir farkı yok. jilet hiç kullanmadım ama makine saolsun jilet görevini gördü.
en iyisi sir ağda ondan şaşmayın

ama makinede kökünden çekiyor sonuçta jiletle aynı olamaz.. ve 1 ay boyunca sir ağda için uzamasını bekletemiyoruz, bende ara sıra makineyle alıyorum, hele yazın bacaklarımı ağda yaptıracak kadar hiç uzatamıyorum bile hep makina mecburen....

kızlar lazeri tavsiye ediyorum muhteşem bişey...
ben iki seans gittim lanet ettim ağda yaptırdığım ve yaptığım günlere :)

bende kuaföre gidiyorum ayda bir defa.. evde de sir ağda makinem var, alt kısımlara tahta bi spatula var ya onla sürüyorum, kuaförde öyle yapıyor.. bacak ve koltuk altım bittikten sonra, bikini bölgemin üstlerini sir ağdanın kafasıyla sürüyorum, altlar içinde ağdanın kapağını açıp içinden spatulayla alıp sürüyorum... (spatula: doşru mu söyledim bilmiyorum, o ince tahta olan kaşık gibi şey işte )

teşekkürler ben de öyle bi deneyeyim sir ısıtıcı makine ünide arkadaşla ortak almıştık ama sonra ona bıraktım keşke bırakmasaydım :)
galiba lazer yaptırıp kurtulmak en iyisi ama şu an yaptıracak durumum yok neffret ediyorum ben de şu kıl tüy işinden yaaa

lazer yaptıran bi arkadaş tüyler azalıyo ama tamamen bitmiyo demişti güçsüz ince tüyler de ağdaya gelmiyo zaten lazerle tamamen kurtulabiliyo musunuz

teşekkürler ben de öyle bi deneyeyim sir ısıtıcı makine ünide arkadaşla ortak almıştık ama sonra ona bıraktım keşke bırakmasaydım :)
galiba lazer yaptırıp kurtulmak en iyisi ama şu an yaptıracak durumum yok neffret ediyorum ben de şu kıl tüy işinden yaaa

lazer yaptıran bi arkadaş tüyler azalıyo ama tamamen bitmiyo demişti güçsüz ince tüyler de ağdaya gelmiyo zaten lazerle tamamen kurtulabiliyo musunuz

Canım ben iki seans gittim genital,koltuk altı, yarım bacak. fiyatı 180 TL ve 2 ayda bir gidiyorum
tüyler tamamen bitiyor mu bilmiyorum ama bende inanılmaz azalma var.

Canım ben iki seans gittim genital,koltuk altı, yarım bacak. fiyatı 180 TL ve 2 ayda bir gidiyorum
tüyler tamamen bitiyor mu bilmiyorum ama bende inanılmaz azalma var.

işte azalınca da iyice incelip cansızlaşıyomuş tamamen bitmiyomuş onları da ağdayla alamıyomuşsun falan filan yani lazer de kesin çözüm mü ki

KIZLAR KÜÇÜK BAŞLIKLI SİR AĞDALAR VAR BAZI YERLERDE SATILIYOR.SİZİN İÇİN RESMİNİ BULDUM NETTEN.
YAKINMIISINIZ BİLMİYORUM AMA ŞİRİNEVLER SÜVARİ KOZMATİKTE GÖRDÜM BEN.NETTEDE SİZE RESİM BULDUM.KÜÇÜK ALANLAR İÇİN GAYET MANTIKLI...

2dulp.jpg

Back