• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte 10 yaş fark ?

_perina_

Hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5.465
6.690
198
nasıl olur arkadaşlar..forumda yeniyim bu da ilk başlığım..ben öğretmenim ve yakın zamanda bulunduğum çevrede işi mevkisi iyi, eli yüzü düzgün fit biri ile görüşeceğim.ben 23 o 33, tabı hemen evlılık olmaz en azından 1-1.5 yılı bulur..Aramızdaki 10 yaş fark beni düşündürüyor görüşme öncesi, şimdi siz diyebilirsiniz evlilikte yaştan önce anlaşmak uyum önemli kesinlikle katılıyorum size, onu tanıdıkca daha cok seveceğim ya da ondan soğuyacağım, bunları ancak onunla görüşmeye başlayıp tanıma fırsatı bulduğumda anlayacağım..İlk karşılaşmamızda bir hoşlanma oldu onun beğenisini hissettim ve ben sevginin tanıdıkça oluşacağına inanıyorum..

Aynı yastayız seninle :-) Ben erkeğin büyük olmasının kadınlar için daha avantajlı olduğunu düsünürüm her zaman.. Tabi ki de mesela baba kız arasındaki yas farkı kadar olmadığı sürece bence yas önemli deil.. Önemli olan anlasmak bir ömrü onunla geçirebilecekmisin ona bakmalısın bence.. :-) hakkında hayırlısı olsun canım

Şahsi görüşümü hemen paylaşayım. (Bir evlilik yaptım ikincisi yolda :p)
Erkeğin yaşça büyük olması, dolayısıyla işini, hayatını belli bir rotaya oturtmuş olması bence avantajdır.
Ayrıca karakter olarak oturmuş oluyorlar. Bence erkekler daha geç olgunlaşıyor. 30 yaşına gelmiş lise çocukları tanıyorum ben :p
30'dan sonra daha sorumluluk sahibi oluyorlar bence.(Yani öyle gözlemliyorum)
Erkeklerin yaş alma/yaşlanma sürecinin biz kadınlardan biraz farklı ilerlediğini (ben 32 yaşındayım, bunu canlı görüyorum) düşünüyorum.
Onların "biyolojik saatim ilerliyor" gibi dertleri yok görünüyor.
Bence en az 5 yaş büyük olması lazım. Üst sınır...Bence 15'tir.
Gerisi beğenilere, karaktere kalmış.
Not: Tamamen tecrübelerime dayanan şahsi fikrimdir.

gülşen :)) evet cok doğru onunla anlaşabilecek miyim bir ömür en önemlisi bu olsa gerek, inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

Bence 10 yaş ideal benim annemle babam arasındada 10 yaş var ilk önce şaşırmıştım tepkiliydim böyle şeye ama erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor :)

Benim de eşim arasında 9 yaş fark var ilk başta ben de senin gibi endişeliydim.nasıl olur diye eşimle tanıştığımda ben 20 o da 29 yaşındaydı.ilk görüşmemiz çok güzeldi çok eğlenmiştim.görüşmeye başladıkça ondan hoşlandım.tabi en çok o çaba sarfetti bu çabaların sonunda ben de onu sevmeye başladım.eşim her zaman mantıklı adım atar ben yaşım gereği risk almayı daha çok severim.7 yıldır evliyiz bir de kızımız var.arada sorunlarımız oluyor ama mutluyuz:)

bence yaş farkı 5 i aşmamalı. erkekler geç olgunlaşıyor gerçeğini kabul etmekle birlikte şunu da eklemek isterim ki senin için yeni olan, heyecan yaratan şeyleri o çoktaaan yaşamış geride bırakmış ve olağan karşılıyor olacak bu olaylara verdiği tepkiler ile senin hevesini kursağında bırakabilir bu bir , ikincisine gelince 30 lu 40 lı yaşlarda bedenen aranızda ki yaş farkı çok belirgin olmasa da bu yaşlardan sonra daha çok belirginleşecek yaşa bağlı kronik hastalıklar ortaya çıkacak sizin içiniz kıpır kıpır ken prostat sorunu ortaya çıkmaya başlayan, kollesterolunu şekerini ayarlamaya çalısan bir kocanız olmuş olacak. karamsar tablo ciziyorum evet ama olgunluğun yanında bunları da düşünmelisiniz gerçeklerden kaçamayız öyle değilmi

Canım benim o dediklerin yasa göre diil ki yasam kalitesine yada genetiğe göre falan belirleniyor.. 20 yasında olup ta kolestrolü sekeri olan insanlar var. Kendine bakarsa 60 70 yasında bile çok karizmatik iyi görünen erkekler var.. Mesela uğur dündar.. Yanii o dediklerin yasla çk alakalı syler diil :-)
bence yaş farkı 5 i aşmamalı. erkekler geç olgunlaşıyor gerçeğini kabul etmekle birlikte şunu da eklemek isterim ki senin için yeni olan, heyecan yaratan şeyleri o çoktaaan yaşamış geride bırakmış ve olağan karşılıyor olacak bu olaylara verdiği tepkiler ile senin hevesini kursağında bırakabilir bu bir , ikincisine gelince 30 lu 40 lı yaşlarda bedenen aranızda ki yaş farkı çok belirgin olmasa da bu yaşlardan sonra daha çok belirginleşecek yaşa bağlı kronik hastalıklar ortaya çıkacak sizin içiniz kıpır kıpır ken prostat sorunu ortaya çıkmaya başlayan, kollesterolunu şekerini ayarlamaya çalısan bir kocanız olmuş olacak. karamsar tablo ciziyorum evet ama olgunluğun yanında bunları da düşünmelisiniz gerçeklerden kaçamayız öyle değilmi

matmazel, tgce, ecetuba ve nurcimik, yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim benim için önemliler, özellikle bu aşk meşk konularında cok da tecrübesi olmayan biri olarak..matmazel tecrübelerini paylaşmıssın ve erkeklerin daha gec olgunlaştıgını ve kendılerıne baktıkları takdırde bayanlardan daha dınc kaldıklarıı soylemıssın gözlemlerim doğrultusunda katılıyorum sana..ecetuba Allah kızını bağışlasın ailenle beraber nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah

nurcimik tabı ki gercekelrden kaçamayız, ama şöyle bir şey eklemek istiyorum, görüşeceğim kişi yaşını hiç göstermiyor spor akademısı mezunu cok fit sportif biri..girdiği bir ortamda beğeni topluyor..tabı ki hastalıklar olabılır Allahın takdiri bu yaşa da bakmayabılır bazen..ve benden daha tecrübeli olduğu için bazı şeylere benim kadar heyecanlanmayabilir doğru ama ben yanımda kişiliğini oturtmuş, kendını geliştirmiş özgüveni yüksek birini isterim o da oyle birine benziyor şimdilik bakalım...zaten kendi yaşımda biriyle olabileceğimi sanmıyorum birkac yıl öncesine kadar boyle düşünmezdim ama yaşadıgım bazı şeyler bana bunu gösterdi cocuk gibi oluyorlar bu yaşlarda tabı bu bi genelleme değil istisnalar da vardır..

ne güzel işte..erkek olgun olmalı, evine eşine sahip çıkabilsin..
birikimini yapmış, iş konusunda bir noktaya gelmiştir artık..
hayatıyla ilgili neleri isteyip istemediğine karar vermiş,bir çok konuda tecrübe edinmiştir..
fikren de anlaşabiliyorsanız
hayırlıysa olur inşallah..

erkekler çocuk gibi kesinlikle :51:
bence 10 yaş gayet iyi..
öbür türlü uğraş dur çocukluklarıyla :27:

esimle aramizda 10 yas var ben 23 o 33. erkeyin yasi olgun olmasi cok iyi bisey cunku yasi kucuk olan bir erkek daha herseyi yasamadigi icin gözu fazla disarda olur, yok kizlr yok moda yok parti yok giyim yok kusam. yasi buyuk olan herseyi denemis bikmis olur ve aile hayatini arar. bence sans vermelisin iyi birisi ise

nasıl olur arkadaşlar..forumda yeniyim bu da ilk başlığım..ben öğretmenim ve yakın zamanda bulunduğum çevrede işi mevkisi iyi, eli yüzü düzgün fit biri ile görüşeceğim.ben 23 o 33, tabı hemen evlılık olmaz en azından 1-1.5 yılı bulur..Aramızdaki 10 yaş fark beni düşündürüyor görüşme öncesi, şimdi siz diyebilirsiniz evlilikte yaştan önce anlaşmak uyum önemli kesinlikle katılıyorum size, onu tanıdıkca daha cok seveceğim ya da ondan soğuyacağım, bunları ancak onunla görüşmeye başlayıp tanıma fırsatı bulduğumda anlayacağım..İlk karşılaşmamızda bir hoşlanma oldu onun beğenisini hissettim ve ben sevginin tanıdıkça oluşacağına inanıyorum..

Bencee gayet ıdeall senı hıc dusundurmesın erkekler ge olgunlasır tanımaya calıs belkı cok mutlu olacaksın :34:

Back