1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilikle ilgili bana akıl verin lütfen 🥺
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
- 78
- 24 Ekim 2020
- 17
- 14
- 38
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Daha yolun başında bu kadar yalnız bırakılıyorsanız boşanma fikri saçma değil.
Evliliğiniz rayına oturmamışken çocuk düşünmemenize sevindim.
Eşinizle sadece sıkılıyorum diye değil de tüm duygu düşüncelerinizle ilgili konuştunuz mu? Ona rağmen aynıysa boşanma konusundaki fikirlerini alın? Belki o da düşünüyordur. Bir ömür böyle geçmez.
Eşinizle sadece sıkılıyorum diye değil de tüm duygu düşüncelerinizle ilgili konuştunuz mu? Ona rağmen aynıysa boşanma konusundaki fikirlerini alın? Belki o da düşünüyordur. Bir ömür böyle geçmez.
Ailesinin suçlu olduğunu biliyor o konularda suçlamıyor beni gerçekleri gördü ama şuan ilgisizliğini yada sorunları dile getirdiğimde kaçıyor çok konuşuyormuşum sırf sorunları dile getirdiğim içinAilesiyle olan tartismalardan sizi mi suclu goruyor acaba tepkisi size sanki
Karşıma alıp çok güzel bir şekilde konuşuyorum tatlı sözlerle kavga etmeden ama yok anlamıyor yada anlamak istemiyor evliliği yürütmek mi istemiyorsun diyorum istiyorum diyor niye böyle yapıyorsun dediğindede bişey yapmıyorum diyor çok yıprandımDaha yolun başında bu kadar yalnız bırakılıyorsanız boşanma fikri saçma değil.
- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.099
- 598
Dershaneye giderken tanışmıştık ben üniversite okurkende sevgiliydik yani 5 yıl boyunca her anımda vardı ama böyle değildik . Çalışmıyorum şuan zaten psikolojim bozuldu a nasıl bu hale geldik bilmiyorum bu yüzden boşansam boşanılır mı onuda bilmiyorum onca yıl emek verdim bu ilişkiye çok pişmanım evlendiğimeÇocuk düşünmemeniz mantıklı olmuş. Yani 5 senelik sevgililik yaşamışsınız ama zaten yaşınız 24. Küfür etmesi , kavgada yatak ayırması , ilgisizlik var da var yani... İşiniz gücünüz var mı ?
- 25 Şubat 2017
- 575
- 587
- 103
Eşiniz ailesi ile aranız bozuk diye bu şekilde davranıyor gibime geldi. Erkekler genelde eşi ve ailesi iyi anlaşsınlar ister. Ben her zaman bi sorun varsa ortada iki tarafında hatalı olduğunu düşünürüm. Hiç bişey tek taraflı olmaz. Tabi istisnalar vardır mutlaka ama genelde böyledir
Ailesiyle akalalı değil gibi çünkü gerçekleri kendide gördü o konuları çok oldu kapatalı ama bu ayrı ilgisiz aşırı çok bunaltıyor umursamıyorEşiniz ailesi ile aranız bozuk diye bu şekilde davranıyor gibime geldi. Erkekler genelde eşi ve ailesi iyi anlaşsınlar ister. Ben her zaman bi sorun varsa ortada iki tarafında hatalı olduğunu düşünürüm. Hiç bişey tek taraflı olmaz. Tabi istisnalar vardır mutlaka ama genelde böyledir
- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.099
- 598
Anladım ama küçükmüşsünüz işte. Sevgililik ve evlilik farklı. Bence iş bulup çalışın hem kafanız dağılsın hem gitmek isterseniz eğer bir gün güçlü durursunuz.Dershaneye giderken tanışmıştık ben üniversite okurkende sevgiliydik yani 5 yıl boyunca her anımda vardı ama böyle değildik . Çalışmıyorum şuan zaten psikolojim bozuldu a nasıl bu hale geldik bilmiyorum bu yüzden boşansam boşanılır mı onuda bilmiyorum onca yıl emek verdim bu ilişkiye çok pişmanım evlendiğime
- 24 Ocak 2021
- 11.420
- 25.766
- 548
Böyle devam ederse onu bırakacağınızı hissettirin, gerekirse bir müddet evden uzaklaşın durumun ciddiyetini anlasın baktınız aynı boşayın gitsin bu genç yaşta çekilmez böyle adamlar1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
- 25 Şubat 2017
- 575
- 587
- 103
Bahsettiğiniz kadarıyla ben böyle düşündüm. Başka bi probleminiz yoksa eğer büyük ihtimal bu konuyu takıyor sizin suçlu olduğunuzu düşünüyordur. Ailesi ile görüşüyor mu eşinizAilesiyle akalalı değil gibi çünkü gerçekleri kendide gördü o konuları çok oldu kapatalı ama bu ayrı ilgisiz aşırı çok bunaltıyor umursamıyor
Anne ve babasıyla görüşüyor bende anne babasıyla görüşüyorum mesafeli bir ilişkimm var onlarla . Kavgamızda zaten abileri ve yengeleri yüzünden oluyordu evliliğimize karışıyorlardı eşimi dolduruyorlardıBahsettiğiniz kadarıyla ben böyle düşündüm. Başka bi probleminiz yoksa eğer büyük ihtimal bu konuyu takıyor sizin suçlu olduğunuzu düşünüyordur. Ailesi ile görüşüyor mu eşiniz
Söyledim defalarca annemde konuştu evliliği yürütmek istemiyorsan söyle diye istiyorum diyor kafayı yedirtti bana 1 yıldaBöyle devam ederse onu bırakacağınızı hissettirin, gerekirse bir müddet evden uzaklaşın durumun ciddiyetini anlasın baktınız aynı boşayın gitsin bu genç yaşta çekilmez böyle adamlar
- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 88
- 26
Sen resmen bensin bu işin sonunda ne olacağını merak ediyorsan ilk konumu okuyabilirsin. Böyle birinden boşanmayı düşünmek saçma değil. Aramızdaki tek fark ben 23 yaşındayım. Bu arada görevden geliyor demişsin asker mi yoksa eşin benimki de öyleydi de1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum
İlk konunuzu bulamadım . Nerden bakılıyor . Eşim polis bilmiyorum çok yıpranıyorum 5 yıl emek verdim evlilik niye böyle oldu anlamadımSen resmen bensin bu işin sonunda ne olacağını merak ediyorsan ilk konumu okuyabilirsin. Böyle birinden boşanmayı düşünmek saçma değil. Aramızdaki tek fark ben 23 yaşındayım. Bu arada görevden geliyor demişsin asker mi yoksa eşin benimki de öyleydi de
Sorunları bir süre için rafa kaldırmaya ne dersin? İyi geçirdiğiniz zamanlarda ne yapardınız? Sinemaya mı giderdiniz? Ona kek,kurabiye falan yapar mıydın? Yürüyüşe mi çıkardınız? Teklif et yaptıklarınızı mesela. Soruna boğmadan. Konuşalım diye turturmadan. Ona aslında çok eğlenen, iyi bir çift olduğunuzu hatırlat derim. Birlikte biraz gevşeyin. Baktın o bunlara uyum sağlamak da istemiyor, sen bir aüre hiç sorunlardan bahsetme. Surat asma. Kendin için yaşamaya başla biraz. Kursa yazıl. Yürüyüşe çık. Müzik için tak kulaklıklarını kendine bi kek börek yap. Üstüne düştükçe o kaçacak, bu net. Sen de sinir krizinle başbaşa kalacaksın.
Benim eşimde askeri personelken böyleydi sürekli papacı oynardı bir süre kavga falan etik izine gelirdi gezerdi tozardı ben gezek dedi mi para yok suyok bu yok bahane ederdi bende severek evlendim ilk evledigim ayimda gebe kaldım işte bi gün ben bunun tlfn gimeilini aldım herşeyine girdim birçok hesap birçok kız ve uslupsuz kızlar görüntüsü gördüm sonra kavgamız şiddete dönüştü enson kızlardan koparamayinca aileme gitim dava falan açtım bir sene ailem yanda kaldım oğlunu bile aramadı bu 5 aydır barıştık ama görevi bıraktı aklı başına geldi parası bitti kızlar giti ve neyin ne olduğunu anladı şimdi bi kızımız da olsa olmazmi diyor çaba ligor eski halinden eser kalmamış1 yıldır evliyiz ve 5 yıl sevgililk yaşadık severek evlendik çocuğumuz yok istemiyorum . Evlendigimizden beri çok kavgalar ettik ailesi yüzünden ilk zamanlar ettik şimdi hiçbiri ile konuşmuyorum bu son zamanlarda genel olarak eşim hiç ilgilenmiyor dışarı çıkalım diyorum canım istemiyor diyor bunalıyorum bişey olmaz diyor görevden geliyor 2 gün evde oluyor hep uyuyor yatıyor yada telefonla oynuyor çok sıkıldım kavga edince ayrı yatıyor bağırıyor küfür ediyor bana herşey senın suçun diyor tüm evlilikler mi Böyle başkalarına bakıyorum eşiyle geziyor eğleniyor ben daha 24 yaşındayım eşimle dolaşmak ilgilenmesini istemek güzel sözler söylemesini istemek benım de hakkım çok yoruldum çok bunaldım kendimi yaşlı hissediyorum artık sürekli ağlıyorum ağladığımı görüyor umursamıyor napsam bilmiyorum cinsellik zaten yok aklıma boşanmak geliyor sonra saçmalama diyorum