Ben de bunu yazacaktım.
Konu sahibesi başından evlilik geçen biri, mutluluğun paraydı altındı eltiydi şuydu buydudan geçmediğini anlamıştır diye düşünüyorum. Konu sahibesi lakin hala erkek tarafı altın yapmalı diyor, yani başından evlilik geçmiş biri toplumun dayattığı bu ilkel düşünceye kapılmamalı diyorum. Evlenen kadınlar insan, satılık mal değil karşı taraf ederleri kadar para getirsin. Altın için kredi çekmek kusura bakmasın okuyanlar lütfen ayrıca aptallık... Düğünde takıp kocakarıları memnun etmek için dertsiz başına dert alıp kredi çekmek aptallık ciddi şekilde. Toplumun insanları finansal kararları üstünden bu kadar etki sahibi olması saçma ve çok şaşırtıcı.
Konuya geleyim konu sahibesi önce siz kendinizi boşanmış, 2.el kadın olarak görmeyi bırakın. Adamların gerçekten parası yok belki, belki diğer gelin gitti kredi çekti. Ama siz ben 2.elim diye düşünürseniz, yaptıkları her şeyi sizi horlamalarına yorarsınız. Önce kendinize saygınız olsun. neden hep bu cümleyi yazıyorum bugünlerde

Altındı, eltiydi, görümceydi gibi saçma hesapları da bırakın yaşınız 39 yazmışlar dedikodu haste peşinde koşmak yerine kendi hayatınıza odaklanın derim. Adamı cidden seviyorsanız evlenin ailesi de ne halt yerse yiyin umursamayın. Altın vermezlerse de vermesinler muhtaç değilsiniz ya. Mutluluklar dilerim.