• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

gercekleri konusuyorum zaten cok uzarsa eşime bunu okutturacam ne düsündüğümü ögrensin
şimdi ne kadar zor durumda oldugumu bilseniz ne yapacagımı bilmiyorum

hayr hic yoq o cok cocuk istiyor bende istemiom tabi ben iki ay korundum habersiz cunku ilk ayda şiddet uyguladı gelecekten cok korktum

Şiddetmi uyguladı 3 aylık geline :KK57::KK57::KK57:
Yok artık bune yaa !!
Allahım sabır versin ya,çekilecek hayat değil bu,

Türkiye'de yaşıyorum. Türk medeni kanununa göre boşanmak var. Konu sahibi nerenin nikahı ile evli orasını bilemem ama..
resmi nikah yokmuş o yüzden boşanamam demekte haklı,yapılmayan nikahı bozamıyor haliyle

2 ay önce falan zılgıt kıyamet gelin geldi karşı apartmana, tabi çıktım balkona izliyorum oynadılar testi kırdılar vs, tam herkes gidecek adamın biri yarın geliriz kahvaltıya dedi, damatta tabi bekleriz dedi, ben hönk dedim kaldım ne alaka diye ama burda evlilikler böyle, karşı komşum ben 3 aylık evliyken gelin geldi keza o öyle, ertesi gün ta benim kapıma gelecek kadar ayakkabı vardı kapısının önünde,yeni evli özel mahrem diye birşey yok

Eltimin çarşafına baktılar biliyor musun? Ne mahremi, ne özeli. .

Türkiye'de yaşıyorum. Türk medeni kanununa göre boşanmak var. Konu sahibi nerenin nikahı ile evli orasını bilemem ama..
boşanma var her şekil ama şöyle birsey o taraf kücük hepsi aile boşanmak namustur . tabi aile icin başını öne egdirmemiz lazım

resmi nikah yokmuş o yüzden boşanamam demekte haklı,yapılmayan nikahı bozamıyor haliyle

Ya öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!! TV de de mi görmüyosunuz? Bu olaylar hala yaşanıyor.

Ya öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!!
Tv de görmüştüm ben ama hala olduğunu bilmiyordum

orda öyle kahvaltı cay ögle yemegi aksam yemegi kahve yada cay ondan sonra giderler

boşanma var her şekil ama şöyle birsey o taraf kücük hepsi aile boşanmak namustur . tabi aile icin başını öne egdirmemiz lazım
Bu durumda resmi nikah ya da çocuk yapmama kararı dahi sana bırakılmaz ki..
Bunları okuttururum diyorsun eeeee o Zaman eşin çeker vurur seni..

Bi çaresi olmalı ya kadın sığınma evlerini mi araştırsan ?

Ya öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!! TV de de mi görmüyosunuz? Bu olaylar hala yaşanıyor.
vallahi silinmiş diyolarda dogu tarafında hala o kurallar var tabi beş parmakta bir degil anlayışlı ailelerde var

Bu durumda resmi nikah ya da çocuk yapmama kararı dahi sana bırakılmaz ki..
Bunları okuttururum diyorsun eeeee o Zaman eşin çeker vurur seni..

Bi çaresi olmalı ya kadın sığınma evlerini mi araştırsan ?
ben en fazla bi sene kadar cocuk getırmeme hakkım var ikinci senesinde kuma getiriliyor öyle baba evine gönderiliyor

:KK57::KK57::KK57:
Senin de işin zor gibi, eşinin tarafı bu model herhalde

Eşim eğitimli. Ben de öyle. Eşim kafa olarak benle aynı. Ben İstabul' da doğup büyüdüm. Ailem karadenizli. Eşim bu şekilde olayları konu bile ettirmez. Zaten düğün oldu, çıktık gittik balayına. Ben eşimle evliyim. Ege' de yaşıyoruz. Eşim bana laf söyletmez, kendi de ezmez ve ezdirmez ki ben, aslaa !! Dişliyim. Zaten bugüne kadar da hiçkimseyle problemim olmadı bu şekilde olduğu için. 3 buçuk aydır evliyim, evimize arkadaşlarımızdan başka ayak basan olmadı daha. Uzak şehirde yaşıyoruz ailelere.

Elti biraz cahil, oralarda büyümüş. Eğitimi de yok. Kendine reva görüyor işte. .

Mecbursun nedır ya !
Daha 3 ayda adamın dediğine bak.
Sıkcan ümüğünü atcan kenarı !

Eve gelen misafiri çekmekten çok daha vahim o Zaman konu sahibinin durumu..

Fake değilse tabi..

Sana da Allah kolaylık versin. Kayın ailen böyle ise senin de.. Eltiye yapılan zulüm sabah sabah sinirimi zıplattı

vallahi silinmiş diyolarda dogu tarafında hala o kurallar var tabi beş parmakta bir degil anlayışlı ailelerde var

Biliyorum güzelim iyi biliyorum. Ah yaa. . Keşke böyle olmasaydı. Üzüldüm. Ama yılma konuş eşinle, boşan diyemem ama boyun eğme.

Eşim eğitimli. Ben de öyle. Eşim kafa olarak benle aynı. Ben İstabul' da doğup büyüdüm. Ailem karadenizli. Eşim bu şekilde olayları konu bile ettirmez. Zaten düğün oldu, çıktık gittik balayına. Ben eşimle evliyim. Ege' de yaşıyoruz. Eşim bana laf söyletmez, kendi de ezmez ve ezdirmez ki ben, aslaa !! Dişliyim. Zaten bugüne kadar da hiçkimseyle problemim olmadı bu şekilde olduğu için. 3 buçuk aydır evliyim, evimize arkadaşlarımızdan başka ayak basan olmadı daha. Uzak şehirde yaşıyoruz ailelere.

Bence sen de hemen emin olma 3.5 ay daha cicim ayı

Ne güzel inşallah daim olur ama Allah korusun bi olumsuzlukta onlara göre de boşanma asla olamaz mı , boşananı vururlar mı cidden
Ben olsam emin olamazdım

Back
X