• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

Ne nikahı kıydınız ki boşanma yok. Katolik nikahı mı?

Ya kanıksayacaksın bu durumu ya da boşanmanın yoluna bakacaksın . Eşin senle zorla mı evlendirildi yoksa? Onun da istemesi lazım eşi ile başbaşa kalmak. Cinsel yönünüz Nasıl oluyor o kadar kalabalıkta ?

Ay katolikler bile alternatif kilise kurdu boşanmak rahat olsun diye :KK45:

töre ben boşansam ailem beni reddeder tabi onların tarafından bosanan es ölüme mahkum dini nikahım var diqerini kıymasını ıstemiyorum
Resmen evli değilsin yani

Cok özür dilerim ama cinsel hayatiniz ne durumda?Yani ne bileyim erkekler yeni evliyken daha cok yalniz kalmak ister de ondan sorum.Problem falan var mi?
hayr hic yoq o cok cocuk istiyor bende istemiom tabi ben iki ay korundum habersiz cunku ilk ayda şiddet uyguladı gelecekten cok korktum

2 ay önce falan zılgıt kıyamet gelin geldi karşı apartmana, tabi çıktım balkona izliyorum oynadılar testi kırdılar vs, tam herkes gidecek adamın biri yarın geliriz kahvaltıya dedi, damatta tabi bekleriz dedi, ben hönk dedim kaldım ne alaka diye ama burda evlilikler böyle, karşı komşum ben 3 aylık evliyken gelin geldi keza o öyle, ertesi gün ta benim kapıma gelecek kadar ayakkabı vardı kapısının önünde,yeni evli özel mahrem diye birşey yok

Ayyhhh. . Doğuya gelin gittim. Ama şu an Ege' de yaşıyoruz eşimle. (Allahıma çok çok şükürler olsun).

O zılgıt kıyamet olayı var ya, Allahımmmm. . Düğün dernek bitsin diye dua ettim. O değil bi de alışkın değilim. Komik geliyor. Yüzlerine bakıp gülemiyorum da :KK70: Düğün CD mi izlemedim bile. 1 - 2 dakika baktım, halay, halay, halay. . . . . . . . . O kadar sıkıcı ki onu bile izlemiyorum merak edip de.

ailem saqolsun bi sınavı kazanmadım dıye beni evlenmeye mecbur ettiler zorla verdiler . sözde benide alttan alttan ikna etmeye calıstılar yok böyle iyisi yakıssıklısı kabul et

Ahh be. Allah sana kolaylık versin. .

Buda dini nikah aman ne yapacaksinki bir tek kurtuluş doğum kontrol hapı iç çocuğun olmasın seni hisar sende kurtulursun

konu sahibi, internette çok aktif olmadığını düşünüyorum. konu açmayı da zor buldun sanırım. ekrana profil resmini koymuşsun. ALLAH korusun biri görür seni tanır, bu yorumlarını görür. profil fotoğrafını kaldır istersen.başına bela alma

Ayyhhh. . Doğuya gelin gittim. Ama şu an Ege' de yaşıyoruz eşimle. (Allahıma çok çok şükürler olsun).

O zılgıt kıyamet olayı var ya, Allahımmmm. . Düğün dernek bitsin diye dua ettim. O değil bi de alışkın değilim. Komik geliyor. Yüzlerine bakıp gülemiyorum da :KK70: Düğün CD mi izlemedim bile. 1 - 2 dakika baktım, halay, halay, halay. . . . . . . . . O kadar sıkıcı ki onu bile izlemiyorum merak edip de.

Zaten sadece halay var dans ya da başka birşey yok, saat 7de bir başlar 12 ye kadar Potpori şeklinde vara vara tilililili

O zılgıt kıyamet olayı var ya, Allahımmmm. . Düğün dernek bitsin diye dua ettim. O değil bi de alışkın değilim. Komik geliyor. Yüzlerine bakıp gülemiyorum da :KK70: Düğün CD mi izlemedim bile. 1 - 2 dakika baktım, halay, halay, halay. . . . . . . . . O kadar sıkıcı ki onu bile izlemiyorum merak edip de
Ay ne çocuğu evli değilsin ki, hastaneye gitsen bekar anne pozisyonundasın
ewet ama ne yapabilirim ben böyle biriyle nikah kıymaktan korkuyorum

hayr dogu tarafından dini nikahlı olsan evli sayılıosun istedigin zaman resmş kıyılıo cocuk falan olursa
Çocuk zaten yapma
Aslında resmi nikah yokken kurtulmak daha kolay
Ama şimdi ben bişey derim o size çok terstir diye de bi yöntem yazamıyorum

Mesela ben olsam hazır resmi bi bağ yokken ve bu adam şimdiden bu kadar hödükken kaçarım
Ailem de beni reddediyorsa kendileri bilir der çalışırım
Tek ama güzel bi yaşam sürmeye çalışırım

töre ben boşansam ailem beni reddeder tabi onların tarafından bosanan es ölüme mahkum dini nikahım var diqerini kıymasını ıstemiyorum

Biliyorum biliyorum güzelim. Maalesef böyle gelmiş, böyle de gidiyor. .

Eee o kalabalikta cocugu ne ara yapacakmissiniz ? Hem resmi nikahin yokmus yazik degil mi o cocuga yarin ne olacagi belli mi...
hayr hic yoq o cok cocuk istiyor bende istemiom tabi ben iki ay korundum habersiz cunku ilk ayda şiddet uyguladı gelecekten cok korktum

konu sahibi, internette çok aktif olmadığını düşünüyorum. konu açmayı da zor buldun sanırım. ekrana profil resmini koymuşsun. ALLAH korusun biri görür seni tanır, bu yorumlarını görür. profil fotoğrafını kaldır istersen.başına bela alma
gercekleri konusuyorum zaten cok uzarsa eşime bunu okutturacam ne düsündüğümü ögrensin

Öyle değil. Adet, töre. . Yazılı olmayan kurallar. Olay kağıt üstünde ya da değil. Boşanmak yok. Sanki Türkiye yi bilmiyor gibi yazmışsınız. .
Türkiye'de yaşıyorum. Türk medeni kanununa göre boşanmak var. Konu sahibi nerenin nikahı ile evli orasını bilemem ama..

Back
X