- Emoji Skoru
- 657
- Puanlar
- 18
şimdi ne kadar zor durumda oldugumu bilseniz ne yapacagımı bilmiyorumgercekleri konusuyorum zaten cok uzarsa eşime bunu okutturacam ne düsündüğümü ögrensin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ne kadar zor durumda oldugumu bilseniz ne yapacagımı bilmiyorumgercekleri konusuyorum zaten cok uzarsa eşime bunu okutturacam ne düsündüğümü ögrensin
hayr hic yoq o cok cocuk istiyor bende istemiom tabi ben iki ay korundum habersiz cunku ilk ayda şiddet uyguladı gelecekten cok korktum
resmi nikah yokmuş o yüzden boşanamam demekte haklı,yapılmayan nikahı bozamıyor haliyleTürkiye'de yaşıyorum. Türk medeni kanununa göre boşanmak var. Konu sahibi nerenin nikahı ile evli orasını bilemem ama..
2 ay önce falan zılgıt kıyamet gelin geldi karşı apartmana, tabi çıktım balkona izliyorum oynadılar testi kırdılar vs, tam herkes gidecek adamın biri yarın geliriz kahvaltıya dedi, damatta tabi bekleriz dedi, ben hönk dedim kaldım ne alaka diye ama burda evlilikler böyle, karşı komşum ben 3 aylık evliyken gelin geldi keza o öyle, ertesi gün ta benim kapıma gelecek kadar ayakkabı vardı kapısının önünde,yeni evli özel mahrem diye birşey yok
boşanma var her şekil ama şöyle birsey o taraf kücük hepsi aile boşanmak namustur . tabi aile icin başını öne egdirmemiz lazımTürkiye'de yaşıyorum. Türk medeni kanununa göre boşanmak var. Konu sahibi nerenin nikahı ile evli orasını bilemem ama..
bak ne guzel biliyorsun . benimkimede baktılarEltimin çarşafına baktılar biliyor musun? Ne mahremi, ne özeli. .
Eltimin çarşafına baktılar biliyor musun? Ne mahremi, ne özeli. .
resmi nikah yokmuş o yüzden boşanamam demekte haklı,yapılmayan nikahı bozamıyor haliyle
Tv de görmüştüm ben ama hala olduğunu bilmiyordumYa öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!!
Bu durumda resmi nikah ya da çocuk yapmama kararı dahi sana bırakılmaz ki..boşanma var her şekil ama şöyle birsey o taraf kücük hepsi aile boşanmak namustur . tabi aile icin başını öne egdirmemiz lazım
vallahi silinmiş diyolarda dogu tarafında hala o kurallar var tabi beş parmakta bir degil anlayışlı ailelerde varYa öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!! TV de de mi görmüyosunuz? Bu olaylar hala yaşanıyor.
ben en fazla bi sene kadar cocuk getırmeme hakkım var ikinci senesinde kuma getiriliyor öyle baba evine gönderiliyorBu durumda resmi nikah ya da çocuk yapmama kararı dahi sana bırakılmaz ki..
Bunları okuttururum diyorsun eeeee o Zaman eşin çeker vurur seni..
Bi çaresi olmalı ya kadın sığınma evlerini mi araştırsan ?
Senin de işin zor gibi, eşinin tarafı bu model herhalde
Eve gelen misafiri çekmekten çok daha vahim o Zaman konu sahibinin durumu..Ya öyle değil hanımlar. Bu kız boşanırsa ailesi onu siler, eşi canına kıyabilir bu kızcağızın. Sizin tarihe gömülü sandığınız o töreler hala var. Resmi de olsa, dini de olsa bo-şa-na-maazzz!! TV de de mi görmüyosunuz? Bu olaylar hala yaşanıyor.
vallahi silinmiş diyolarda dogu tarafında hala o kurallar var tabi beş parmakta bir degil anlayışlı ailelerde var
Eşim eğitimli. Ben de öyle. Eşim kafa olarak benle aynı. Ben İstabul' da doğup büyüdüm. Ailem karadenizli. Eşim bu şekilde olayları konu bile ettirmez. Zaten düğün oldu, çıktık gittik balayına. Ben eşimle evliyim. Ege' de yaşıyoruz. Eşim bana laf söyletmez, kendi de ezmez ve ezdirmez ki ben, aslaa !! Dişliyim. Zaten bugüne kadar da hiçkimseyle problemim olmadı bu şekilde olduğu için. 3 buçuk aydır evliyim, evimize arkadaşlarımızdan başka ayak basan olmadı daha. Uzak şehirde yaşıyoruz ailelere.
Ne güzel inşallah daim olur ama Allah korusun bi olumsuzlukta onlara göre de boşanma asla olamaz mı , boşananı vururlar mı ciddenEşim eğitimli. Ben de öyle. Eşim kafa olarak benle aynı. Ben İstabul' da doğup büyüdüm. Ailem karadenizli. Eşim bu şekilde olayları konu bile ettirmez. Zaten düğün oldu, çıktık gittik balayına. Ben eşimle evliyim. Ege' de yaşıyoruz. Eşim bana laf söyletmez, kendi de ezmez ve ezdirmez ki ben, aslaa !! Dişliyim. Zaten bugüne kadar da hiçkimseyle problemim olmadı bu şekilde olduğu için. 3 buçuk aydır evliyim, evimize arkadaşlarımızdan başka ayak basan olmadı daha. Uzak şehirde yaşıyoruz ailelere.