• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi oelem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

oelem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
10
2
1
30
Merhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle

Merhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
Sizce normal mi?

Normal değil. Ama aldatıyor da diyemeyiz aldatmıyor da.
Bu arada:
Hayatında biri var mı?
Evet var! Diyecek babayiğit var mı acaba şu dünyada? Acil çözülmeli bir konu.

Size sadece anne gözüyle bakıyor olmasin erkeklerde oluyormuş bu

Ben ilk dogum sonrasi 9-10 ay birlikte olmak istememistim, hem bedenen hem ruhen hzzir hissetmedim ve esimi aldatmadim. Sut verdiginiz goguslerinizi cinsel obje olarak gormek bazen erkekler icin zorlayici olabiliyor, bunu aciklayamiyor dahi olabilir.

Ben de dogumdan sonra 4 ay kadar asla beraber olmaya hazır bulamadim kendimi. Yorgunluk, surekli emzirme , uykusuzluk derken geri durdum. Eşimde halimi gordugunden talep de bulunmadı açıkçası. Yani o dönemde ne ben onu aldattım ne o beni. Ama siz de farklı durum siz konuyu acmissiniz yani istediğinizi bile bile isteksiz olması konusunu bilemedim açıkçası.

dogum esnasinda yaninizda bulundumu esiniz.yani hamilelikte istemeyebiliyorlar ama bence dogumdan sonra lohusalik bitince erkekler arzulamaya basliyor.yani bilemiyorum hani bazi erkekler dogum esnasinda esini gorunce cinsellik ten soguyabiliyorlar.normal mi sezeryanmi oldunuz ayrica

dogum esnasinda yaninizda bulundumu esiniz.yani hamilelikte istemeyebiliyorlar ama bence dogumdan sonra lohusalik bitince erkekler arzulamaya basliyor.yani bilemiyorum hani bazi erkekler dogum esnasinda esini gorunce cinsellik ten soguyabiliyorlar.normal mi sezeryanmi oldunuz ayrica
Hayır olmadı ablam girdi doğuma ben istemedim girmesini,

bizde yaklasil 9 aydir birlikte olmadik esim arzulamadi bende baslarda sorun ettim ama hamileligimin sonlarinda bendr istemedim.suan dogurdum lohusayim kocam arzulamaya baslamis simdiden demek dedim tum sorun hamilelikteymis.

pedinizi felan degistirdimi hic esiniz peki hani kan felan gormus olabilirmi
Ya arkadaş ne alaka? Benim kocam 3 doğumuma da girdi, yeri geldi pedimi de değiştirdi, duşumu da aldırdı, yeri geldi ağda da yaptı. He ne oldu ne alaka? Evlilik laylaylom mu hep? E hani benden uzaklaşmadı, aksine ne kadar zorluk çektim diye daha da bağlı bana. Cinsellik de ilk günkü gibi.
Kocalarınızı böyle alıştırmayın bi zahmet! Evlilik her şeyde birlikte omuz omuza vermektir. Hemen bir zorlukta tiksinen s….tirsin gitsin yani..

Hiç normal değil. Bizde tedavi gördüğüm 4 ay hiç birlikte olamamıştık . İlk denemede eşim bir şey olacak korkusuna rahat değildi birlikte olduk ama o süre zarfında kendi kendine yetindiği için tatmin olamadı. 3. Denememizde sorun çözüldü. Arzuluyordu beni .7 ay hiç arzulamaması normal değil. Erkek yada kadın eşiniz arzulamadığı zaman o evliliğe soğukluk da girer başkaları da. Eşinizin davranışlarını bi gözlemleyin derim.

şöyle söylim 9 ay gebelik sürecinde birliktelik olmadı hassas dönem olduğu için sıkıtı yapmadım, ama şimdik doğum yapılmış 7 ay geçti üç kere konuyu açtım bana üsteleme yorgunum diyor anlmıyorum

Donya ya katılıyorum ben .Hayat kanser gibi hastalıklarla bile insanın sinandigi bir yol binbir türlü açmaz var.Bakimli olalım parfüm kokalim hep titiz hep en temiz bu olanaksız evet süre çok uzamış çok .Ayrıca bende sevdiğim insanın elinde olmayan hallerinden tiksinmem

Back