Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce normal mi?Merhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
Size sadece anne gözüyle bakıyor olmasin erkeklerde oluyormuş buMerhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
Size sadece anne gözüyle bakıyor olmasin erkeklerde oluyormuş bu
Size sadece anne gözüyle bakıyor olmasin erkeklerde oluyormuş bu
, bana tuhaf geliyor gebelik süreci birliktelik yaşanmadı hassas bi dönem oldugu için olmadı, şimdik doğum yapılmış aradan 7 ay geçmiş konuyu açıyorum yorgunum vs deniliyor
dogum esnasinda yaninizda bulundumu esiniz.yani hamilelikte istemeyebiliyorlar ama bence dogumdan sonra lohusalik bitince erkekler arzulamaya basliyor.yani bilemiyorum hani bazi erkekler dogum esnasinda esini gorunce cinsellik ten soguyabiliyorlar.normal mi sezeryanmi oldunuz ayricaMerhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
Hayır olmadı ablam girdi doğuma ben istemedim girmesini,dogum esnasinda yaninizda bulundumu esiniz.yani hamilelikte istemeyebiliyorlar ama bence dogumdan sonra lohusalik bitince erkekler arzulamaya basliyor.yani bilemiyorum hani bazi erkekler dogum esnasinda esini gorunce cinsellik ten soguyabiliyorlar.normal mi sezeryanmi oldunuz ayrica
pedinizi felan degistirdimi hic esiniz peki hani kan felan gormus olabilirmiHayır olmadı ablam girdi doğuma ben istemedim girmesini,
Ya arkadaş ne alaka? Benim kocam 3 doğumuma da girdi, yeri geldi pedimi de değiştirdi, duşumu da aldırdı, yeri geldi ağda da yaptı. He ne oldu ne alaka? Evlilik laylaylom mu hep? E hani benden uzaklaşmadı, aksine ne kadar zorluk çektim diye daha da bağlı bana. Cinsellik de ilk günkü gibi.pedinizi felan degistirdimi hic esiniz peki hani kan felan gormus olabilirmi
Hiç normal değil. Bizde tedavi gördüğüm 4 ay hiç birlikte olamamıştık . İlk denemede eşim bir şey olacak korkusuna rahat değildi birlikte olduk ama o süre zarfında kendi kendine yetindiği için tatmin olamadı. 3. Denememizde sorun çözüldü. Arzuluyordu beni .7 ay hiç arzulamaması normal değil. Erkek yada kadın eşiniz arzulamadığı zaman o evliliğe soğukluk da girer başkaları da. Eşinizin davranışlarını bi gözlemleyin derim.Merhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
Keşke isteseydiniz belki o da girmek istiyordur . Sordunuz mu eşinize ister misin diye?Hayır olmadı ablam girdi doğuma ben istemedim girmesini,
bizde yaklasil 9 aydir birlikte olmadik esim arzulamadi bende baslarda sorun ettim ama hamileligimin sonlarinda bendr istemedim.suan dogurdum lohusayim kocam arzulamaya baslamis simdiden demek dedim tum sorun hamilelikteymis.