Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi haniMerhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ama ikimiz ayrı şehirlerdeyiz.Arada bir gunluk mesefa var nişanlım askeri meslekten bu aralar aramız limoni yanu bugün hiç konuşmadık bana iş ile ilgili işleri oldugunu söyledi.Aksam eve geldiğinde burayı tıras olurken jilet kestiğini söyledi ben pek jilet yarasina benzetemedim kadın tirnagu yarasına benzettim sizce bu ne olabilir?
Eşim göreve gidiyor döndüğünde yüzünde bazende sırtında çizikler oluyor benimde esim askeri personel şuan 3gundur görevde eğer güvenmiyorsanız ki içinize şüphe düşmüş uzatmayın benceMerhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ama ikimiz ayrı şehirlerdeyiz.Arada bir gunluk mesefa var nişanlım askeri meslekten bu aralar aramız limoni yanu bugün hiç konuşmadık bana iş ile ilgili işleri oldugunu söyledi.Aksam eve geldiğinde burayı tıras olurken jilet kestiğini söyledi ben pek jilet yarasina benzetemedim kadın tirnagu yarasına benzettim sizce bu ne olabilir?
Aydın'da ve asayiş güveniyorum ama içimin ferahlamasini istiyorumEşim göreve gidiyor döndüğünde yüzünde bazende sırtında çizikler oluyor benimde esim askeri personel şuan 3gundur görevde eğer güvenmiyorsanız ki içinize şüphe düşmüş uzatmayın bence
Kadın tırnağı bu kadar kanatmaz, derin yara açmaz. Bence jilet kesmiş doğru söylüyor.
Biz ferahlatamayiz ki izi görmedik adamı tanımıyoruz ama nisanlinizda konuşup çözmeniz gerekAydın'da ve asayiş güveniyorum ama içimin ferahlamasini istiyorum
Adama ne dedin alllah aşkına jiletle kesmiştir