Tabikii daha 24 yaşındayım hayatla ilgili o kadar tecrübem yok ki buraya yazdım fikir alayım istedimSen daha cok toysun, ham olmaya daha cok zamanin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabikii daha 24 yaşındayım hayatla ilgili o kadar tecrübem yok ki buraya yazdım fikir alayım istedimSen daha cok toysun, ham olmaya daha cok zamanin var
Fikir veriyorum... Boşanın...Tabikii daha 24 yaşındayım hayatla ilgili o kadar tecrübem yok ki buraya yazdım fikir alayım istedim
Aafahahha herkeslerin de varmişOlamaaaz Gamze?
Bizimde vardı, hatta ordan bulduğum 2 kişi ile ayrı zamanlarda buluşuyordum ve o sıra sevgilim de vardı kınamayın lütfen cahillik zamanı işte hepi topu 20 ye yeni girmişim.
Inanasi gelmis coktan da bi sansimi denedimInanası var belki niye şeapiyon ama olabilir ya bilemedim bende salak olabilirim
Tamam sizlerden fikir istiyorum yazdım buraya konuyu açtım size döktüm içimi çok sağolun ama bir yardım teselli değil resmen beddua ediyorsunuz arkadaşlar kadın kadına yapmaz yok çocuk yapmasın konu sahibi konu devamını buraya yazsın ibret alsın falan gerçekten üzüldüm kadın kadına yapmaz yapmamalı
Hiç aklıma gelmedi ilk aldatılışımda gelip yüzüme yüzüme ben başkasıyla konuştum demişti ilk defa sosyal medyadan böyle birşey görüyorum yani olduğunu biliyorum ama ilk defa başıma geldiBirde sayfayı açık bırakmak yerine ekran resmi alsaymışsınız keşke
Yazılanlar aslında kötü değil, siz hassasınız şuan.Tamam sizlerden fikir istiyorum yazdım buraya konuyu açtım size döktüm içimi çok sağolun ama bir yardım teselli değil resmen beddua ediyorsunuz arkadaşlar kadın kadına yapmaz yok çocuk yapmasın konu sahibi konu devamını buraya yazsın ibret alsın falan gerçekten üzüldüm kadın kadına yapmaz yapmamalı
Inşallah da son olur. Size naçizane tavsiyem; uzak durun bu kişidenHiç aklıma gelmedi ilk aldatılışımda gelip yüzüme yüzüme ben başkasıyla konuştum demişti ilk defa sosyal medyadan böyle birşey görüyorum yani olduğunu biliyorum ama ilk defa başıma geldi
Insan üzülür ama ya guveniyorsun sonra pat diye saçma sapan şeyler görüyorsun üzücüInanasi gelmis coktan da bi sansimi denedim
Yok asla yanlış anlamayın kötü anlamda demedim ama konuşmanın da bir tarzı vardır yazılanlar beddua gibi geldi o yüzden öyle söyledimYasamıs gormus kadınlar adam bes para etmez yalancı acı kendine yapma bunu diyor.
İleride evlenınce dahaa beter konular acacak sın diyor.
Sende bu kadınlara beddua ediyorsunuz kadının kadına yaptıgı vs diyorsun.
Senı sevdıgını sandığın adamın yaptıgı yalanı pisligi sineye cekıp, o kosede marul gıbı aglarken teselli edip bize bunları soylemen de ne bileyim....
Çok hızlı bir dönemim vardı ama gözüm açık olsa yakalanmazdım. Sonra akıllı kız oldum, uslu çekirgeyim artık.Aafahahha herkeslerin de varmiş
Kac kisi de vardi bizim hesabin sifresi kimbilir Sen de az değilmissin hee lexa bide sana çekirgem diyor
Erkeklere guvenme olmaz olamaz deme inan kiTabikii daha 24 yaşındayım hayatla ilgili o kadar tecrübem yok ki buraya yazdım fikir alayım istedim