Evlilik yildönümü

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Merhaba hanimlar,

2 ay sonra evlilik yildönümümüz, 3, senemizi kutlayacagiz insallah. Esime ne alacagimi bilmiyorum, yani söyle ki ; bu evlilik oldugu icin ikimize özel bir hediye mi olmali yada sadece ona özel birsey mi almaliyim karar veremedim bir türlü!!! Ilkinde kalp seklinde puzzle olarak resmimizi yaptirdim, 2. de hatirlamiyorum!! bu seferde resmimizle baska birsey mi yaptirsam, baska birsey ggelmiyor aklima!!! yardim edin lütfen kizlar... fikirlerinizi bekliyorum

bence git bir video hazırla onu ona anlat sonra en sevdiğiniz filmin arasına hazırladıgın vıdeoyu koy filmin en can alıcı noktasında senın vıdeon cıksın hem ılk once hatırlanmadıgını dusunecek olsa da bu yontem bundan sonrakı yaklasımlarını da degıstırebılır . bu olay denenmıstır sonucları mukemmel oluyor :))

video fikri cok hosuma gitti, bencede oyle bisi yapabilirsin, unutulmaz bir ani olur.

evlilik gibi yildonumler bence tek kisilik hediye olmamali, yani ona ait bisi olmamali, sizi anlatan bisler olmali diye dusunuyorum. yani ona hitap hediyeler alma, ikinize hitap eden bisiler yap.

cok guzel bi aksam yemegi hazirlayabilirsin, mesela havalar guzelse disarda piknik yapabilirsin.

yada arastir boyle gezi turlari varsa bir gunlugune felan oyle biside hos olabilir. (gemi turu olabilir, bisiklet turu olabilir, yada bambaska farkli bit gezi yapabilirsin.

Arkadaşlar merhaba bugun evlilik yıldonumumuz..Akşam için eşim oteli ayarlamıs yemege gideceğiz fakat ben henuz eşime ne bi hediye ne de baska bırsey yaptım aklıma bır fıkır geldi kucuk mumlardan alıp kalp seklınde yakayım dıyorum ama baska???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…