Evlilik yildönümü icin ilginc hediye ariyorum

jester

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
431
325
303
slm bayanlar.. haziran ayında evliliğimin 1. yıl dönümü var ilginç ve şaşırtıcı bir hediye arıyorum önerebileceğiniz birşey varmı? mutlaka benden tecrübeliler vardır aranızda :86::86::86:

:81::81::81:Aynı sorunla bende müzdaribim :) Evlilik yıldönümü olmasada 5. senemizi doldurucaz :( 5 senede öyle şeyler yaptım ki yapıcak bişi kalmadı artık aklıma bişi gelmiyor. Banada yardım ederseniz çokk memnun kalırım :)

Biz evli olmadığımız için zaman ve mekan kısıtlıydı :(( Ama sizin öyle bi sorununuz yok. Darısı başıma inş. :P Bir keresinde annesi evlerine beni davet etmişti. Bende birgün önceden küçük küçük kalp şeklindeki kartlara notlar yazdım dolabına ceplerine yastıgının altına yerleştirdim ve hiç birsey demeden bekledim bulduğu her nota cevap olarak çok güzel şeyler söyledi ve cok mutlu oldugunu dile getirdi. Bunu çok beğenmişti şimdi artık çaktırmadan arka cebine ufak notlar bırakıyorum :)
Bazen uzun uzun mektuplar yazıyorum ve işyerine gönderiyorum ufak hediyeler alıp kargolatıyorum. Ufak ama önemli şeyler bunlar :)
Sen evli oldugun için notlar hazırlayabilirsin söyleyemediklerini notlara yazıp söyleyebilirsin inan öyle mutlu oluyolar ki...
Güzel bir akşam yemeği sonra notları görücek biraz cilve biraz naz :))) harika bi kutlama olur.

:(( sanırım ben bunların hepsini yaptım ona.. daha ilginç bişeyler olmalı..netten bakıyorumda şimdi birşey dikkatimi çekti.. plaket yaptırmışlar üzerine kendi düşünceleri yazılmış birtane de diploma var çok güldüm 'aşk diploması' bende düşündüm ki evliliğin 1. yılını tamamladığına dair bişey yazdırabilirim hoş olmaz mı ? basit mi olur?

Ben tükettim sanırım..

İlk senemizde mükkemmel bir sofra, ve mutfaga giden mum döşenmiş koridor, harika bir ambiyans, ve heryere serpiştirilmiş notlar.. Unutulmaz olmsutu..

Sonrakilerde, yastık üstüne fotomuz, tişört üstüne fotomuz, gül vs..aklıma gelmiyor şimdi ama iyi bir fikir cıkarsa bende değerlendirmek isterim :17:

Valla cnm bende gördüm onu yılın sevgili oscarı falan filan :)) çok karışık kafam aylardır bakıyorum :))) Napıcağımı bilmiyorum.

İş yerine çiçek göndertmiştim cok hosuna gitmişti:) ama bunlar klasik seyler bizim evlilik yıldönümümüz de yaklasıyor, bende orjinal bişeyler istiyorum:51:

Klasik ama işe yarıyor :)))
Sanırım bu yıldönümünde kitap çıkartıcam :( Hayatımızı ilişkimizi tek özel birkitap karşı çıkıyor ama benim en büyük hayalim.

bende klasik birşey olsun istemiyorum ve ilk olacağı için aklında kalsın istiyorum :)))

bazı siteler yapıyor cnm bunu senin fotoların ve sana ait aşk hikayenle kitap hazırlıyorlar. 1-2 hafta içinde elinde oluyor. Yapan bi kaç arkadaşım oldu bende çok beğendim en güzeli en iyisi o diye düşünüyorum hem çocuklarımızada göstermiş oluruz :)

bildiğin bi site varmı yaptıran arkadaşlarından.. aslında güzel fikir !!! beğendim..

bazı siteler yapıyor cnm bunu senin fotoların ve sana ait aşk hikayenle kitap hazırlıyorlar. 1-2 hafta içinde elinde oluyor. Yapan bi kaç arkadaşım oldu bende çok beğendim en güzeli en iyisi o diye düşünüyorum hem çocuklarımızada göstermiş oluruz :)

Harika fikir..
Hangi siteler yapıyor özelime atar mısınız?
Bende yaptırayım

Back