Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 6 gün kaldı ve ben hala ne yapaağıma karar veremedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var![]()
canım ben sevgililer gününde yapmıştım çok da beğenmişti sevgili kitabı die bir site varya orada kitap oluşturdum içmden gelenleri yazdım fotolarımızdan koydum onun bana yazdıklartını koydum kitap yaptım evde arada okuyoruz eğer öyle birşey düşünürsen bence siteye bak:)
Teşekkür ederim canım hemen bakıyorum![]()
rica ederim canım hemde kalıcı çocuğunuz olunca da ona da gösterirsin kitap sayfaları ve kapağı da gayet kaliteli ben test edip onayladım:)
Kızlar 6 gün kaldı ve ben hala ne yapaağıma karar veremedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Kafika - Kardnz filmler kahvesi bu sayfayada bak canm eğer istersen dışarda böyle bişey de yapabilrsin ben birgün götürcem ortam çok hoşuma gitti:):)
ben koridordan başlayarak yatak odasına kadar yere mumlar koymuştum.mutfağa ve banyoya da koydum ki acaba ordamıyım baksın diye yaptım.(tabi baktı ama beni göremeyince devam etti).renkli ufak yapıştırmalı kağıtlara kalbimden geçen,ona hissettiğim duyguları yazmıştım.altlarına da çeşitli gülücük(surat ifadeleri çizdim).bu kağıtları koridordan yatak odasına kadar çeşitli yerlere yapıştırdım.okuya okuya geldi odaya kadar.ben sözde giydiğim elbiseyi giymiş süslenip püslenmiş bi şekilde bekliyordum.yatak odasındaki mumları gördü son kağıdı okudu sonra beni gördü.gerisi çok güzeldiiiiii.....
waaawww bak buda güzelmiş maliyetide az ama şöyle bi sorunumuz var bende çalışıyorum oda hafta içine geliyo oda benden 15-20 dk önce geliyo ama bir saat izin alınabilir teşekkür ederim canım aklımda![]()
waaawww bak buda güzelmiş maliyetide az ama şöyle bi sorunumuz var bende çalışıyorum oda hafta içine geliyo oda benden 15-20 dk önce geliyo ama bir saat izin alınabilir teşekkür ederim canım aklımda![]()
ayyy canımm yaaa ne güzel biyer burası böyle :)) mest oldum inan ama ben eskişehirdeyimburda öyle bi yer var mı ki
![]()
ayyy canımm yaaa ne güzel biyer burası böyle :)) mest oldum inan ama ben eskişehirdeyimburda öyle bi yer var mı ki
![]()
![]()
hata verdi yazdıklarım gitmedi die tekrar denedm merğer hepsi gelmiş:)
3 kere teşekkürler canım![]()