evlilik yıldönümü için farklı fikri olannn..

morpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Kocaeli
ilk evlilik yıldönümümüz ve ben farklı bişiler yapmak istiyorum değişik bi hediye ama ne bilmiyorum aklımda pek bişi yok bana yardım edin kızlar lütfen..:26::26:

arkadaşım ben genelde böyle zorlandığım zaman , kişiye özel hediyeler dizayn eden sitelere yönleniyorum. ben sevgliyken eşime yıldönümümüzde kendi resmimizi kanvas baskı üzerine tablo yaptırmıştım. hediye denizi, deniz pabuçcu gibi sitelere bakabilirsin. çok farklı ve orjinal hediyeler var.

tşk ederim canım , yok sevgiller günü doğumgünü derken alınabilecek çoğu şeyi aldık birbirimize şimdide ilk evlilik yıldönümümüzde farklı bişi olsun mutlu olacağı aklına gelmiycek bişi olsun istiyorumm

acil yardım lütfen..:18::18::18:

ben evlılık sertifikası vermıstım eline hanı su kurs bıtımı verılen sertifika gorunumlerınden çok hosuna gıtmıstı :):):)
nette farklı gorunumleri var link eklerım

Evlilik Sertifikası,Evlilik Sertifika Ödülü,Evlilik Sertifikası Ödülü - Unutamam Seni

buradan bakabılırsınız

ben laptoptakı paintten kendim yapmıstım sonra fotocuya gıdıp bastırdım hepsi 20tlye mal oldu fiyat olarak.. 5lira basım 15lirada duvara asmak için cerceve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…