evlilik yıldonümü hüsranla bitti

ikizannesiyim2

Ya kırdığının kalbi ALLAH seviyorsa..!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
248
193
Merhaba kizlar
Öncelikle kimse dalga gecmesin rica ediyorum ben sadece derdimi anlatmak istiyorum
7 yillik evliyim 3 cocugum var evlendigimizden beri esim sadece ilk yil özel gunleri kutladı.
Her yıl bu yuzden tartışırız. Bu yilda ben cok israr ettim disarda kutlayalim diye 4 ay onceden söz verdi yemegimizi evde yiyelim tatlimizi disarda yeriz dedi bende tamam dedim bunada şükür. Soz verdigi gibi cikartti cocuklari kaynanama biraktik cok unlu bir tatliciya gittik.
Bana ne dese begenirsiniz?
SEN ARABADA BEKLE BEN TATLIYI ALIP GELIYORUM...
BEN ŞOK..
sakami yapiyorsun dedim yok ciddiyim ne isin var o kadar erkegin icinde dedi
Tabi bende jeton atti sinirden agzima ne geldiyse soyledim yani bu kadarda olmaz kizlar tabi sonra cok israr etti yiyelim diye bu seferde ben inat ettim arabadan inmedim. Yemiyecem beni eve gotur dedim. 1 haftadirda konusmuyorum onunla..
Cok merak ediyorum kocasi benimki gibi kıskanç olan baska kadinlarda varmi? Tabi bunlara koca denilirse....!

Merhaba kizlar
Öncelikle kimse dalga gecmesin rica ediyorum ben sadece derdimi anlatmak istiyorum
7 yillik evliyim 3 cocugum var evlendigimizden beri esim sadece ilk yil özel gunleri kutladı.
Her yıl bu yuzden tartışırız. Bu yilda ben cok israr ettim disarda kutlayalim diye 4 ay onceden söz verdi yemegimizi evde yiyelim tatlimizi disarda yeriz dedi bende tamam dedim bunada şükür. Soz verdigi gibi cikartti cocuklari kaynanama biraktik cok unlu bir tatliciya gittik.
BEN ŞOK..
Tabi bende jeton atti sinirden agzima ne geldiyse soyledim yani bu kadarda olmaz kizlar tabi sonra cok israr etti yiyelim diye bu seferde ben inat ettim arabadan inmedim. Yemiyecem beni eve gotur dedim. 1 haftadirda konusmuyorum onunla..
Cok merak ediyorum kocasi benimki gibi kıskanç olan baska kadinlarda varmi? Tabi bunlara koca denilirse....!
kendine eş değil kafese kapatacak köle almış eşin

fesat düşünmek istemiyorum cidden ama ya sizi baskalarından kıskanmayıp ( öyleymiş gibi gösterip), eşiniz karısıyla görünmek istemiyorsa? Yani tatlıcı bu sonuçta meyhane degil ki kaç tane tek basına ya da ikili üçlü masa kurmuş erkek vardır mekanda.. hayret.

fesat düşünmek istemiyorum cidden ama ya sizi baskalarından kıskanmayıp ( öyleymiş gibi gösterip), eşiniz karısıyla görünmek istemiyorsa? Yani tatlıcı bu sonuçta meyhane degil ki kaç tane tek basına ya da ikili üçlü masa kurmuş erkek vardır mekanda.. hayret.
Ilk basta bende oyle dusundum ama evli öldüğü u butun çevresi biliyor eatsapinda facebookta falan cocuklarinin resmi var hep..
Aramizda yas farki var bu yuzden beni cok kiskaniyor elinden gelse kapinin onune cikarmaz oyle bi insan

Ah işte ah.. evlenmeden once aslında hepsının sınyalleri bize veriliyor da biz ya görmezden geliyoruz ya da o zaman hosumuza gidiyor. sonra hüsran. allah yardımcınız olsun. Ne çok gevseklik iyi ne de sizinki kadar sıkılık :KK43:

:KK43:
Ah işte ah.. evlenmeden once aslında hepsının sınyalleri bize veriliyor da biz ya görmezden geliyoruz ya da o zaman hosumuza gidiyor. sonra hüsran. allah yardımcınız olsun. Ne çok gevseklik iyi ne de sizinki kadar sıkılık :KK43:
Amin .. Ben gorucu usulu evlendim ama nisanliyken oyle degildi her gun cikarirdi ne vaatler Verirdi ne vaatler... Evlendikten sonra cantada keklik oluyoruz malesef

nasıl ya, sen razı olsaydın tatlıyı alıp evemi döncektiniz. çocukları niye bırakmış o zaman anasına. bu kadar kıskançsa normal zamanlardadamı çıkmazsınız hiç

:KK43:
nasıl ya, sen razı olsaydın tatlıyı alıp evemi döncektiniz. çocukları niye bırakmış o zaman anasına. bu kadar kıskançsa normal zamanlardadamı çıkmazsınız hiç
Tatliyi arabada yedirecekmis
Normal zamanlarda da cikarmiyor zaten cok kiskanc
Alisverise ciktigim zamnlarda da annemle gidiyorum yoksa gondermiyor

:KK43:Kendiside cikmaz disarida yemek yemez mesela. Ev yemegi disinda birsey yemez.
Ama insan karisi icin cikmazmi ya aksama kadar cocukla evle ugrasiyoruz sıkılıyoruz birazda halimizden anlasalar ya

:KK43:Kendiside cikmaz disarida yemek yemez mesela. Ev yemegi disinda birsey yemez.
Ama insan karisi icin cikmazmi ya aksama kadar cocukla evle ugrasiyoruz sıkılıyoruz birazda halimizden anlasalar ya
Bulundugun sehirde yapacak seyler varsa kendin çık bence. Taviz tavizi doğuruyor bu kıskançlık durumlarında. Esin sacmalamis. Tatlicidaki herkes erkek miydi? Alkollü bi mekan miydi?

Eşinin yaptığı çok gereksiz,yaş farkı çoksa aranızda mesela 10 yaş gibi bu hareketlerinde art niyet ararım.Ama 5 6 yaşsa abartmış,asosyal olmuş derim.Çok komik ya çocukları bırakıp seni be diye götürüyor tatlıcıya madem.Normal bir kafeye götürseydi yada yemeğe falan.Bir anda vazgeçmiş,ilginç...Hiç çocuklarla beraber gezmeye çıkmıyor musunuz dışarı haftasonları?

Merhaba kizlar
BEN ŞOK..
HERŞEYİN FAZLASI ZARAR. EŞİNİZ YA ÇOK KISKANÇ YA DA AFEDERSİNİZ CAHİL. BİZ KIZLAR BUNLARA ODUN ÖKÜZ VS DİYORUZ EHEH. ALLAH SABIR VERSİN SANA

X