• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü zamanı boşanma hazırlıkları

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.377
15.833
298
Bugün evlilik yıl dönümümüz.Tam iki yıl oldu evleneli,bir de oğlum var 4.5 aylık.çalışıyorum.

Eşyalarımı topladım üç gün önce,bu hafta sonuna kadar da taşınıp dava açmayı planlıyorum.Sabah sabah Facebook açtım ve iki yıl önce paylaştığım düğün albümümü karşıma çıkardı Facebook.Yaşadığımız bir evlilik bile değil üzülmemek Lazım ama işte insan hayallerine üzülüyo,hayalkırıklıklarına..Bunlara sebepler sevgi ilgi saygı cinselliğin olmaması,hamilelik itibariyle sert kavgalar hakaretler ,defol git demeler unutulmayacak daha bir Sürü laflar ve aldatılma sinyalleri.

Ailemde boşanan yok,herkes çok mu mutlu tabiki değil bitmesi gerektiği halde yıllardır Süren evlilikler var hep,başta annemle babamın Evliliği olmak üzere..
Örneğini görmediğim için boşandıktan sonrası nasıl olur bilemiyorum dua edin kızlar.

Öyle bir dertleşeyim dedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah yardımcınız olsun. Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama sonuçta vermeniz gereken bir karardı ki suan bu aşamadasınız. Sizi üzecek her türlü hatıradan uzak durun derim, zaten ayrılığın yükü ağırken bir de iyice kendi canınızı yakmayın.

Bugün evlilik yıl dönümümüz.Tam iki yıl oldu evleneli.Eşyalarımı topladım üç gün önce,bu hafta sonuna kadar da taşınıp dava açmayı planlıyorum.Sabah sabah Facebook açtım ve iki yıl önce paylaştığım düğün albümümü karşıma çıkardı Facebook.Yaşadığımız bir evlilik bile değil üzülmemek Lazım ama işte insan hayallerine üzülüyo,hayalkırıklıklarına..Bunlara sebepler sevgi ilgi saygı cinselliğin olmaması,hamilelik itibariyle sert kavgalar hakaretler ,defol git demeler unutulmayacak daha bir Sürü laflar ve aldatılma sinyalleri.

Ailemde boşanan yok,herkes çok mu mutlu tabiki değil bitmesi gerektiği halde yıllardır Süren evlilikler var hep,başta annemle babamın Evliliği olmak üzere..
Örneğini görmediğim için boşandıktan sonrası nasıl olur bilemiyorum dua edin kızlar.

Öyle bir dertleşeyim dedim...
Allah yardımcınız olsun.. Çocuk var mı.. Ekonomik özgürlüğünüz varsa bi sıkıntı olmaz, zamanla geçecek bu üzüntüler

Tabi herseyden önce verilen bi emek var..Allah sabır versin bu süreci en kolayından atlatırsınız insallah..

Allah yardımcınız olsun. Hamile misiniz? Hiç mi kurtulma ihtimali yok evliliğinizin?
Amin teşekkürler.Her şeyi unutup sanki hiç sorunumuz yokmuş gibi davransam belki şimdi düzelir ama sonra yine başa döneriz çünkü bana sevgisi olmadığını söyledi hem de anneme.Sevgi olsaydı her şeyi örtbas edebilirdi.Bi de aşırı kırgınken bişey yokmuş gibi yaklaşmak hiç benim işim değil çok kötü hissederim karşılığı olacağı kesin bile değilken

ilk başlarda çok koyuyor böyle anılar yıl dönümleri falan ama zamanla gülecek hale geliyorsunuz ne kadar üzülmenize bile.

evlenmedim çocuğum yok ama çoğu evli çocuklu kadından çok acı çekmişimdir artık o acımı bile dalga konusu yapabiliyorum ve gülüyorum da.

sizin de böyle olacak tek ihtiyacınız olan zaman ve kendinizi düşünmek hep daha iyi olmak için çabalamak.

Evliliginizi kurtarma şansınız yok mu?aile terapisi felan deneseniz? Hic mi ümit yok?
Aile terapisini önerdim,gerek var mi biz zaten her şeyin farkındayız dedi.Bi de Kırgınlıklarım çözüm arayışımın Önünü kesiyor.Zaten üç gecedir salonda yatıyor benimle konuşma dedim konuşmuyoruz

Hakkınızda hayırlısı olsun Elinizden gelen herseyi yaptıysanız içiniz rahat olsun yapmadıysanız da yapın bence

ilk başlarda çok koyuyor böyle anılar yıl dönümleri falan ama zamanla gülecek hale geliyorsunuz ne kadar üzülmenize bile.

evlenmedim çocuğum yok ama çoğu evli çocuklu kadından çok acı çekmişimdir artık o acımı bile dalga konusu yapabiliyorum ve gülüyorum da.

sizin de böyle olacak tek ihtiyacınız olan zaman ve kendinizi düşünmek hep daha iyi olmak için çabalamak.
Bizim pek iyi anımız yok desem..özel günleri de hep geçiştirmiştir.Geçfn yıl ki evlilik yıl dönümümüzde nerden kaptı getirdiyse saksıda çiçek getirmişti üzerinde ambalaj not bişey bile yoktu.Yanak değdirdi yıl dönümümüz kutlu olsun dedi geçti oturdu

Hakkınızda hayırlısı olsun Elinizden gelen herseyi yaptıysanız içiniz rahat olsun yapmadıysanız da yapın bence
Amin Sağolun.Aslında yapılacak çok şey var ama onarılmamış bir kalbim varken ve hamileyken aldatıldığıma dair bikaç şey gördükten sonra içimden gelmiyor.kendüsine güvenim kalmadı bişey sorunca da direkt kapı gösteriyo çekemem diyor.Değmiypr yani kafa yormaya çaba göstermeye

Amin Sağolun.Aslında yapılacak çok şey var ama onarılmamış bir kalbim varken ve hamileyken aldatıldığıma dair bikaç şey gördükten sonra içimden gelmiyor.kendüsine güvenim kalmadı bişey sorunca da direkt kapı gösteriyo çekemem diyor.Değmiypr yani kafa yormaya çaba göstermeye
Öyleyse doğru yoldasınız aldatılmak benim için asla devam edemem demektir, birde kapıyı göstermesi hiç çekilmez, doğru yoldasınız.

Öyleyse doğru yoldasınız aldatılmak benim için asla devam edemem demektir, birde kapıyı göstermesi hiç çekilmez, doğru yoldasınız.
Evet bu çok canımı yakıyor.Güven kaybetmeme Sevep olan kendisi ama soru sormam şüphelenmem çok doğalken benimle uğraşmak yerine kestirip atıyor çok incitici.Ay bunları yazdıkça resmen içim daha da bir soğuyor

Aile terapisini önerdim,gerek var mi biz zaten her şeyin farkındayız dedi.Bi de Kırgınlıklarım çözüm arayışımın Önünü kesiyor.Zaten üç gecedir salonda yatıyor benimle konuşma dedim konuşmuyoruz

Yani bilemedim. Tabi ki yaşadıklarınızı siz daha iyi bilirsiniz ama. Hamilelik lohusalik bebekle ilk sene kadın için çok yorucu ve çiftler de adapte sorunlar yaşayabiliyor. Yani esiniz terapiye gitmeye yanaşmıyorsa yapacak birsey yok.

Bizim pek iyi anımız yok desem..özel günleri de hep geçiştirmiştir.Geçfn yıl ki evlilik yıl dönümümüzde nerden kaptı getirdiyse saksıda çiçek getirmişti üzerinde ambalaj not bişey bile yoktu.Yanak değdirdi yıl dönümümüz kutlu olsun dedi geçti oturdu

eee o zaman üzülüncek hiçbir şey yok sevinin.

ben de sonrasında fark ettim hep başka sebeplerden en mutlu günlerimdeki huzursuzluklarımı ağlamalarımı aslında mutlu sanırken ne kadar mutsuz olduğumu. sevinin. yalnızlık bile daha iyi böyle mutsuzluklardansa uzun süredir yalnız olan biri olarak söylüyorum

Back